Software stomatologie. iStoma - Aplicația medicilor eficienți

Software stomatologie - ce este și cum ușurează o aplicație inteligentă sarcinile din domeniul stomatologic?

Acum mai bine de 10 ani povestea iStoma a luat naștere din dorința de a eficientiza activitatea din cabinetele stomatologice și clinicile de specialitate stomatologică. Pentru că știm care sunt procedurile ce se desfășoară în cadrul unui cabinet sau clinici stomatologice, ne-am propus să venim în sprijinul specialiștilor din domeniu.

Activitatea ce se desfășoară în cadrul unei clinici sau a unui cabinet stomatologic include mai multe părți, unele văzute, altele nevăzute de către pacienți: contabilitatea, gestiunea resurselor umane, logistica sau achizițiile – sunt laturile nevăzute care consumă enorm de mult timp și care nici nu aduc o foarte mare satisfacție. Procedeele medicale, implanturile, tratamentele și toate celelalte care sunt observate de către pacienți – aduc bucurie, satisfacție, împlinire. Nimic nu e mai satisfăcător să vedem zâmbetul pacienților noștri după o procedură complicată sau inovativă pe care doar la dumneavoastră au putut să o primească.

Eficientizarea activitității explicate în prima parte, cea nevăzută, este principalul nostru obiectiv. iStoma ajută la îmbunătățirea costurilor dar și proceselor interne. Pe piața de software de stomatologie, aplicația iStoma își propune să fie o soluție eficientă care să înglobeze beneficii unice pentru cabinetele și clinicile de specialitate. Și facem acest lucru de peste 10 ani.

Modulul destinat gestiunii automatizate și a salarizării a fost gândită de noi pentru a micșora numărul de atribuții ale angajaților clinicii. Un Software de stomatologie ca iStoma va putea astfel să vă ofere cifre și calcule exacte, în orice moment aveți nevoie de ele. Aveți posibilitatea de a modifica anumite elemente pe care le considerați necesare, fără a exista erori de calcul. Cu un simplu click, aveți acces la tot.

O secțiune importantă și inovativă pe care o încorporează software-ul de stomatologie iStoma este chat-ul online. Acesta permite o comunicare mult mai rapidă și mai eficientă între membrii echipei. Astfel medicii vor putea comunica într-un timp mult mai scurt cu recepția, cu asistenții sau cu specialiștii din ramura de radiologie din cadrul aceleiași clinici. Fără telefoane sau alte device-uri care să mărească timpii de așteptare pentru pacienți. Eficient, așa ca iStoma!

iStoma propune o serie de avantaje și pentru pacienții clinicilor și cabinetelor stomatologice. În cadrul aplicației dezvoltate, pacienții au posibilitatea de a efectua o programare în câțiva pași simpli. Aceștia au libertatea de a-și gestiona propriile programări. Vor câștiga timp prețios, evitând apelurile telefonice. Acest aspect important pus la dispoziție de software-ul stomatologic iStoma îi va fideliza pe pacienți. Cu siguranță această funcționalitate va situa cabinetul dumneavoastră în topul preferințelor pentru că este gândit ca și pacientului să îi fie mai ușor.

Trasabilitatea este un alt subiect important pe care l-am avut în vedere atunci când am făcut unul dintre upgrade-urile de anul trecut. Știm că timpul dumneavoastră este prețios și că sterilizarea instrumentarului este un aspect vital într-un cabinet stomatologic. Tocmai de aceea, prin modulul de sterilizare, am eficientizat pașii referitori la trasabilitate, pe care legea ne obligă să îi parcurgem, Prin acest modul inclus în iStoma Ultimate aveți siguranța că toate operațiunile pe care le implică acest pas important sunt în conformitate cu legea.

Prin avantajele evidențiate mai sus, iStoma a ajuns lider absolut pe piața stomatologică din România, fiind însă prezent și în alte țări. Alegerea făcută de peste 2280 de medici stomatologi care utilizează zilnic iStoma până în prezent confirmă că suntem pe drumul cel bun. La baza succesului stă deschiderea noastră spre a ne îmbunătăți constant.

Vreți să știți cât costă iStoma? Cât o cafea! Click aici pentru informații financiare!