Soft de stomatologie - acel plus necesar pentru eficiența totală în cabinetele stomatologice

iStoma este un soft de stomatologie destinat îmbunătățirii activității cabinetelor și clinicilor stomatologice. În continuă adaptare la nevoile personalului stomatologic, ne-am asigurat ca aplicația dezvoltată de noi să eficientizeze procedurile și programul de lucru din cadrul clinicilor, încă din prima clipă.

În 2012 am început dezvoltarea acestui soft de stomatologie revoluționar ce reușește să aducă plus valoare activității profesionale. În universul aplicațiilor stomatologice am ales să aducem unicitate pentru ca dumneavoastră să câștigați timp, bani și pacienți.

Beneficiile pe care aplicația le pune la dispoziție sunt nenumărate și credem că ați citit despre ele până să ajungeți pe această pagină. Să discutăm despre un alt beneficiu pe care îl primiți dacă sunteți parteneri iStoma: www.piatastomatologica.ro. Recrutarea personalului este un proces căruia trebuie să îi dedicați timp și multă atenție. Soluția pe care o înglobează softul de stomatologie iStoma este tocmai acest portal, vizitat de zeci de mii de utilizatori lunar. Folosind iStoma vă asigurați accesul gratuit în portal și o vizibilitate deosebită.

Veți avea posibilitatea de a găsi personal pentru toate ramurile de activitate specifice. Fie că sunteți în căutarea unui tehnician dentar, a unui specialist în pedodonție sau a unui manager pentru clinica dumneavoastră, pe www.piatastomatologica.ro va veți afla întotdeauna în locul potrivit.

Un alt beneficiu pus la dispoziție de softul de stomatologie iStoma și care este foarte valoros, este modulul destinat salarizării angajaților. Veți calcula salarizarea angajaților clinicii și veți putea determina procentajul oferit medicilor colaboratori. Astfel veți putea automatiza activitatea departamentului de contabilitate. Mai puține dureri de cap când totul se simplifică.

iStoma este ușor de integrat în activitatea dumneavoastră. Softul de stomatologie iStoma este compatibil cu orice casă de marcat precum și cu senzorii și soft-urile de radiologie. Utilizarea aplicației este una facilă. Imediat ce veți încerca, veți sesiza că iStoma chiar este ușor de utilizat!

Cunoaștem foarte bine că gestiunea unei clinici stomatologice este o activitate laborioasă.

Fiindcă gestiunea este predispusă erorii umane și este natural să fie așa, este necesară întotdeauna o atenție sporită. Aici vine în ajutor softul de stomatologie iStoma. Îți oferă în orice moment al zilei informații despre stoc, venituri, încasări sau plăți. Chiar și de acasă!

Informațiile legate de activitatea departamentului de contabilitate, resurse umane sau logistică sunt prețioase. Cu ajutorul datelor salvate în device-urile dumneavoastră sau în cloud-ul pus la dispoziție de iStoma aveți acces facil și sigur la toate documentele.

iStoma este un Soft stomatologie care înglobează o soluție complexă destinată medicilor. De la programarea online în doar câțiva pași simpli până la accesul la dosarul medical, iStoma oferă o experiență unică atât pacienților cât și medicilor și preia din atribuțiile recepției.

Interacțiunea cu pacienții trebuie să reflecte întotdeauna grijă și profesionalism. iStoma este un soft de stomatologie cu un modul de semnătură electronică dedicat. Acordul GDPR, chestionarul de evaluare a stării de sănătate, chestionarul COVID, consimțămintele sau orice alte documente electronice pot fi semnate cu ușurință și fără hârțogării inutile.

Îmbogățirea portofoliului de pacienți este un aspect pe care iDava Solutions l-a luat în calcul și l-a pus la dispoziția partenerilor săi. Am lansat platforma www.cautdentistbun.ro pentru a vă ajuta în atragerea unui număr cât mai mare de pacienți. În baza filtrelor selectate de pacienți, aceștia pot afla mult mai rapid și mai ușor despre avantajele de a alege serviciile clinicii dumneavoastră.

Ne dorim să împărtășim clienților noștri experiența acumulată. Accesul la softul de stomatologie iStoma se oferă cu un training și suport tehnic dedicate, precum și consultanță în business.

Eficiența este în opinia noastră, tot ceea ce reprezintă acum iStoma! Încercați o soluție reală, creată exact pe nevoile și dorințele dumneavoastră.