iStoma

Bună ziua,

Vă mulţumim încă o dată pentru încrederea acordată aplicaţiei iStoma şi dorim să vă anunţăm că versiunea iStoma 1.9.3 este disponibilă.

Principalele noutăţi sunt:

PACIENȚI

  • Acordul pacientului informat (Conform Anexei Nr. 1 la Ordin MSP nr. 482/2007 | Norme metodologice de aplicare TXVI L95/200 - Text consolidat la data de 21.12.2016);
    Acesta se imprimă ca orice alt consimţământ informat din iStoma: Dosar pacient - Imprimare - Consimţământ informat - Acordul pacientului informat

TRIMITERE SMS:

  • Aplicarea de filtre pacienţilor cărora dorim să le trimitem SMS-uri (Sex, Vârstă, Arhivat, VIP, Medic fişă)

Pe lângă acestea, noua versiune include:

PACIENȚI

  • Plan de tratament - posibilitatea modificării preţului intervenţiilor încă de la crearea planului de tratament (prin click dreapta, Modifică preţul - pentru a modifica preţul pentru mai multe intervenţii în acelaşi timp sau prin dublu click pe preţ pentru a modifica preţul unei anumite intervenţii)

FINANŢE ŞI RAPOARTE:

  • Registru de casă: Imprimarea dispoziţiilor de încasare
  • Lista de recall modificată: afişarea mai multor informaţii referitoare la pacient (arhivat, implantat, cu aparat, parodontopat, dată de naştere şi vârstă)
Rapoarte modificate:
  • Ultima profilaxie: afişarea informaţiei referitoare la starea pacientului (implantat, cu aparat, parodontopat), afişarea numărului de luni de la ultima profilaxie, filtre în funcţie de noţiunile de arhivat, implantat, cu aparat, parodontopat (butonul cu 3 liniuţe)
  • Pacienţi inactivi: afişarea informaţiei referitoare la starea pacientului (implantat, cu aparat, parodontopat); afişarea numărului de luni de la ultima programare

Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


În cazul în care aveţi nevoie şi de alte funcţionalităţi vă rugăm să ne faceţi cunoscut acest lucru prin telefon, email sau direct din aplicaţie. Vă asigurăm că toate cererile sunt tratate cu cea mai mare seriozitate.


Cu stimă,
Botorogeanu Ionut Richard
Botorogeanu Ionuţ Richard
iDava Solutions
0737.42.42.73

PS: Actualizarea se face folosind butonul de Upgrade ce apare după deschiderea aplicaţiei (a agendei).

iStoma este un produs marca iDava Solutions
©2016 - iDava Solutions SRL - CUI: 30410797 | Reg. Com.: J40/7969/09.07.2012
iStoma