Bună ziua,

Vă mulţumim încă o dată pentru încrederea acordată aplicaţiei iStoma şi pentru că aţi ales să faceţi parte din Comunitatea iStoma.

Noi, cei de la iStoma, considerăm că fiecare medic eficient merită o echipă pe măsură şi trebuie ajutat să-şi formeze şi să-şi păstreze această echipă.
Acesta este motivul pentru care am lansat, pentru dumneavoastră, Piaţa Stomatologică.

 

Ce ne dorim să fie Piaţa Stomatologică?

  • Ne dorim ca Piaţa Stomatologică să fie o platformă care să vă ajute să vă întregiţi echipa prin postarea de anunţuri de angajare pentru asistente, recepţie, medici colaboratori
  • Ne dorim ca Piaţa Stomatologică să fie o platformă care să vă ajute să vă închiriaţi/cumpăraţi un spaţiu în cazul în care doriţi să vă mutaţi într-o altă locaţie sau să vă extindeţi
  • Ne dorim ca Piaţa Stomatologică să fie o platformă care să vă ajute să găsiţi întotdeauna cele mai bune oferte de aparatură şi produse sau să vă ajute să vindeţi aparatura veche în cazul în care doriţi să o înlocuiţi cu una nouă
  • Ne dorim ca Piaţa Stomatologică să fie o platformă care să vă ajute să fiţi întotdeauna la curent cu cele mai noi cursuri şi congrese

 

Cui se adresează Piaţa Stomatologică?

Piaţa Stomatologică a fost dezvoltată şi va evolua în interesul strict al Comunităţii iStoma. În viitor veţi avea o mulţime de insight-uri şi de informaţii care să vă ajute să fiţi întotdeauna cu un pas în faţa celorlalţi.

 

Cât costă Piaţa Stomatologică?

Piaţa Stomatologică este şi va rămâne întotdeauna gratuită pentru Comunitatea iStoma.

 

Ce ne propunem pentru viitor cu Piaţa Stomatologică?

Piaţa Stomatologică va fi legată direct cu iStoma atât cu modulul de Resurse Umane cât şi cu cel de Achiziţii.
Veţi putea posta direct din iStoma şi planifica interviurile în agendă extraordinar de rapid şi eficient.

 

Cum puteţi ajuta Piaţa Stomatologică?

Este foarte important să reţineţi că Piaţa Stomatologică este a dumneavoastră şi va urmări întotdeauna interesele dumneavoastră directe.
Ne-am bucura ca de fiecare dată când căutaţi ceva sau când doriţi să postaţi un anunţ să o faceţi întâi pe Piaţa Stomatologică.

 

Vă mulţumim încă o dată pentru încrederea acordată aplicaţiei iStoma şi pentru că aţi ales să faceţi parte din Comunitatea iStoma.


Cu stimă,
Botorogeanu Ionut Richard
Botorogeanu Ionuţ Richard
iDava Solutions
0737.42.42.73

PS: În cazul în care aveţi sugestii sau sfaturi vă rugăm să ni le transmiteţi prin telefon, email sau Whatsapp. Vă asigurăm că toate cererile sunt tratate cu cea mai mare seriozitate.

iStoma is typing ...
Vrei să discuți cu A.I.?
1

iStoma

Online

×
Prin utilizarea chat-ului, sunt de acord cu Termenii și Politica de Confidențialitate