iStoma is typing ...
Descoperă-mă!
1

iStoma

Online

×
Prin utilizarea chat-ului, sunt de acord cu Termenii și Politica de Confidențialitate
 

~ Android Store ~

Aceste aplicații pot fi instalate doar pe dispozitivele Android și vor funcționa doar în condițiile în care aveți un contract valid iStoma

Toate aplicațiile noastre au un design modern și atrăgător și sunt gândite pentru a oferi o experiență perfectă utilizatorului final.

Putem personaliza, contra cost, aceste aplicații în cazul în care vă doriți un design sau un comportament diferit față de ceea ce propunem noi "as a standard".

Celelalte aplicații ale noastre pot fi găsite în Magazin Play


SMS Center

Această aplicație vă permite să folosiți telefonul mobil și sms-urile nelimitate pe care le aveți incluse în abonamentul de telefonie pentru a comunica eficient cu pacienții


Feedback

Este extrem de important ca pacienții să poată lăsa un feedback referitor la experiența pe care au avut-o în clinica dumneavoastră.

Dumneavoastră nu sunteți întotdeauna în clinică dar folosind această aplicație veți ști tot timpul ce se întâmplă.

Acest feedback nu este public și poate fi consultat direct în aplicația iStoma.

Scopul este să identificați din timp anumite probleme.


GDPR

Regulamentul GDPR se aplică, fără excepție, tuturor entităților, din Uniunea Europeană, care lucrează cu date cu caracter personal.

Prin completarea pe tabletă a acestui acord se va actualiza, automat, dosarul electronic al pacientului din iStoma (secțiunea Autorizări), iar dumneavoastră îl veți putea consulta de pe orice dispozitiv.

Acordul poate fi semnat electronic și pacientul poate primi pe mail o copie a opțiunilor sale.

Economisiți astfel timp pe care îl puteți dedică, în totalitate, pacienților dumneavoastră!


Chestionar CMSR

Este obligatoriu ca pacienții dumneavoastră să completeze chestionarul de evaluare a stării generale de sănătate și, din acest motiv, ne-am gândit să eficientizăm procesul atât pentru dumneavoastră, cât și pentru pacienții dumneavoastră.

Chestionarul de evaluare a stării generale de sănătate a pacientului vine în varianta impusă de Colegiul Medicilor Stomatologi din România, forma minimă obligatorie, suficientă și conformă cu dispozițiile Deciziei nr. 3/2013 privind aprobarea chestionarului de evaluarea a stării generale a pacientului.

Prin completarea pe tabletă a informațiilor referitoare la starea generală de sănătate a pacientului se va actualiza, automat, dosarul electronic al pacientului din iStoma, iar dumneavoastră îl veți putea consulta de pe orice dispozitiv.

Pentru un plus de siguranță vă recomandăm să imprimați chestionarul deja completat pentru a fi semnat în original de pacient.

Economisiți astfel timp pe care îl puteți dedica, în totalitate, pacienților dumneavoastră! Aceste informații nu sunt publice și pot fi consultate doar de dumneavoastră în iStoma - Aplicația medicilor eficienți.


Coronavirus - Declarație profilaxie

Conform OMS, Coronavirusurile (CoV) sunt o familie numeroasă de virusuri care provoacă boli care variază de la răceala comună la boli mai severe, cum ar fi Sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) și Sindromul respirator acut sever (SARS-CoV).

COVID-19 (coronavirus) este o tulpină nouă care nu a fost identificată anterior la om.

Este extrem de important ca pacienții să conștientizeze ce înseamnă coronavirus și să vă informeze dacă au sau sunt susceptibili de a avea prin contactul cu persoane posibil infectate. În acest fel atât personalul clinicii dumneavoastră cât și ceilalți pacienți vor fi mai în siguranță și se va evita răspândirea acestui virus.

Luând această măsură, echipa dumneavoastră se va simți mai în siguranță!