Software stomatologic București

Când au început activitatea, beneficiarii noștri au căutat după amenajarea clinicilor sau cabinetelor stomatologice, un software menit să ajute în activitatea dumnealor. Acum 10 ani de pildă, această căutare era mult mai complicată față de ceea ce se întâmplă acum, noi fiind de altfel atunci la început de drum și majoritatea software-urilor fiind atunci disponibile în alte limbi, fiind chiar și incomplete de multe ori raportat la necesitățile cabinetelor și clinicilor stomatologice din România.

Beneficiarii căutau un software stomatologic eficient și ușor de utilizat de la o companie – ideal din România. Astfel, în timp au descoperit iStoma și cel mai mare flux de noi beneficiari încă din primele zile de activitate, a provenit din București.

Noi am creat iStoma pentru fiecare cabinet sau clinică stomatologică din România și nu numai, având sediul în București, cu angajați din București și cu operațiunile centralizate în capitală. Am creat în București cel mai utilizat software stomatologic din acest moment și prin ajutorul deosebit, pentru care suntem recunoscători, provenit într-o mare măsură din partea beneficiarilor din București.

Am fost prezenți la mii de întâlniri cu beneficiarii noștri care ne-au solicitat modificări menite să completeze paleta de instrumente pe care iStoma o pune acum la dispoziția celor ce o utilizează. Aceste mii de întâlniri au avut loc de cele mai multe ori în cabinetele beneficiarilor, cu laptopul în față și carnetul de idei care întotdeauna au devenit realitate.

iStoma nu este al nostru, este al tuturor celor care au ajutat prin timpul alocat, prin ideile expuse, la dezvoltarea acestuia. Majoritatea ideilor au venit din proximitatea noastră, din întâlnirile noastre în București și din împrejurimi. De aceea, mai spunem că iStoma are ”buletin de București”.

Unul dintre secretele succesului nostru este acela că am putut să fim aproape de beneficiarii noștri în acei ani. Ne deplasam prin București așa cum puteam, căutam locuri de parcare, lăsam bilețele cu numărul de telefon în geam, ca azi să fim ce suntem și mai mult, să construim împreună un software care ajută mii de medici stomatologi zilnic, să devină din ce în ce mai eficienți.

iStoma, Software stomatologic din București. Vă mulțumim!