Software medicină dentară

Medicina dentară are foarte multe ramuri, așa cum bine știm. Fie că discutăm despre chirurgie, implantologie, endodonție sau orice altă ramură, avem nevoie în cabinetele sau în clinicile stomatologice de un software capabil să poată stoca toate informațiile, datele și aspectele importante întregii activități.

Cel mai titrat software pentru medicină dentară este, așa cum poate v-ați dat seama parcurgând site-ul nostru, software-ul stomatologic iStoma.

Ca software specializat pe medicină dentară, iStoma este înzestrat cu tot ce este necesar în cabinetul stomatologic sau clinica stomatologică. Ca definiție, dacă ne permiteți, iStoma este un instrument software care ajută la gestionarea activităților din cabinetele stomatologice. iStoma este utilizat pentru a ține evidența pacienților, a programărilor, a facturilor sau altor date fiscale, a instrumentelor de marketing, este un generator de SMS-uri pentru confirmare sau comunicare cu pacienții clinicii sau cabinetului stomatologic, este cel mai bun prieten când vine vorba de gestiunea cabinetelor precum și a altor aspecte din care amintim de pildă, trasabilitatea materiilor și materialelor utilizate în actul medical stomatologic.

Un software pentru medicină dentară așa cum este iStoma, pe lângă toate informațiile pe care le stochează, prin toate rapoartele pe care le poate genera, reprezintă un mare ajutor în diagnosticarea întregului aparat de management al cabinetului, a fluxurilor de lucru, a cheltuielilor și a eficientizării cu rapiditate a tuturor aspectelor care necesită atenția noastră, mai ales din postura de manager general, manager de cabinet sau acționar în cadrul unui cabinet sau clinici stomatologice.

Rapoartele pe care le obținem cu iStoma au ajutat efectiv peste 90% din beneficiarii și partenerii noștri să își identifice unele lacune sau aspecte demne de a fi îmbunătățite, de multe ori reușind să obțină printr-o analiză coerentă, rezultate excepționale. Vom da câteva exemple:

  • Beneficiar cu mai mult de 3 unit-uri dentare, a aflat prin rapoartele generate de iStoma, dezvoltarea fluxului de lucru în cadrul front-office-ului. A aflat care este încărcarea efectivă și a putut să înțeleagă cu ușurință dacă avea nevoie de mai mulți angajați sau pur și simplu să eficientizeze (sau să schimbe) personalul angrenat. Prin această analiză a obținut în termen de 1 lună rezultate cu mult mai bune pe respectivul departament, știind să ceară un set de acțiuni specifice din acel moment.

  • Beneficiar cu mai mult de 4 unit-uri dentare, a aflat prin citirea raportului de vânzări, gradul de încărcare pe fiecare unit dentar. A observat o anomalie între rezultatele unui unit în raport cu celelalte, în sensul în care încărcarea era cu mult sub media clinicii. A intrat și mai mult în detaliu și a observat că un anumit medic avea un obicei în a-și încărca programul cu mult peste medie pentru fiecare intervenție, dublând efectiv timpul de realizare a proceselor medicale. În esență, în același timp cu ceilalți, acest unit avea un număr înjumătățit de pacienți. După ce a observat acest aspect, s-au luat câteva decizii, s-au clarificat anumite aspecte și unit-ul a început să funcționeze în parametri normali. S-a obținut o creștere de peste 10% doar prin eficientizarea acestui timp, într-un interval de 10 zile.

Indiferent cât de multe ne dorim să realizeze un software de medicină dentară, iStoma este în acest moment și intenționăm să rămânem la acești parametri, cel mai utilizat software stomatologic din România, prin faptul că răspunde atât necesităților de azi cât și a celor ce se vor descoperi mâine. Despre aceasta este iStoma – despre un software de medicină dentară care are o caracteristică foarte interesantă: este complet!