Software clinică stomatologică

Atunci când căutăm un software pentru cabinetul sau clinica stomatologică, urmărim o sumedenie de facilități pe care acesta să ni-l ofere. Un software stomatologic pentru clinica sau cabinetul stomatologic trebuie să aibă mai multe avantaje, funcționalități, capacități și în viața de zi cu zi el trebuie să aducă acel ceva care să facă diferența dintre cum lucram înainte fără un software stomatologic sau cu un software de la un furnizor de pe piață.

Când discutăm despre iStoma, în calitate de software stomatologic, avem practic un ecosistem în sine. iStoma ca software stomatologic este pe primul loc în România și începe să fie vizibil și pe alte piețe prin faptul că oferă beneficiarilor săi acces la toate instrumentele care completează cu succes toate necesitățile cabinetelor și clinicilor stomatologice, într-un mod ușor de înțeles, intuitiv și personalizabil. Ecosistemul iStoma este determinat atât de multifuncționalitatea sa cât și de accesul pe care îl oferă beneficiarilor săi la alte instrumente binecunoscute pe piața de profil din România, cum ar fi Piața Stomatologică sau CautDentistBun. Ambele reprezintă un sprijin foarte important în activitatea de zi cu zi: prin Piața Stomatologică clinicile își publică anunțuri de larg interes (cumpărări, vânzări de echipamente, angajări sau cesiuni etc) iar prin CautDentistBun, clinicile se fac remarcate și atrag apelări telefonice sau programări directe din partea a mii de pacienți care accesează lunar portalul.

iStoma este indispensabil din punctul nostru de vedere oricărei clinici sau cabinet stomatologic care caută o soluție completă. Comunicarea prin SMS, cu obținerea confirmării din partea pacientului, programările și organizarea excepțională pe care iStoma o oferă beneficiarilor săi, accesul din orice locație sau dispozitiv în iStoma, modulul de marketing, multitudinea de rapoarte, modulele de imagistică sau de trasabilitate fiind doar câteva din diferențiatorii pe care iStoma îi aduce în piața de profil și pentru care este recunoscut și utilizat de peste 10 ani în toată țara. Peste 2360 de medici stomatologi utilizează zilnic software-ul stomatologic iStoma și acest aspect ne îndemană către o îmbunătățire continuă.

Prin alegerea iStoma, alegeți în realitate să faceți un nou pas spre automatizarea multor procese din cadrul clinicii sau cabinetului stomatologic. Pasul automatizării este unul natural spre care majoritatea jucătorilor din piața de profil din România își orientează planurile de dezvoltare.