Software cabinet stomatologic

Dacă activezi în domeniul stomatologiei și ai idee despre ce înseamnă un software pentru cabinet stomatologic, nu ai cum să nu fi auzit până acum de iStoma, este ceea ce ne-a declarat unul dintre beneficiarii noștri, care a ales să utilizeze iStoma din luna iunie a acestui an. Ne-am bucurat în mod deosebit la auzirea acestei fraze și suntem conștienți că cei peste 2610 de medici care utilizează iStoma zi de zi ne-au promovat serviciile pentru că ce am făcut până acum, am făcut bine.

Cert este că ne dorim să facem și mai mult. Deși am adus peste 300 de update-uri iStoma până acum, ultimul fiind chiar în luna iunie 2022, ne propunem ca software-ul pentru cabinetele stomatologice iStoma să răspundă în viitorul apropiat mai multor întrebări ce țin de automatizare și nu numai, orientându-ne cu pași siguri către inteligența artificială.

În cei peste 10 ani de când dezvoltăm iStoma, ne-am dat silința să aducem în activitatea de zi cu zi a partenerilor noștri un software complet. Cu fiecare update, beneficiarii noștri ne-au felicitat și ne-au spus : Gata, iStoma este complet! însă noi nu ne-am oprit aici. Prin lucrul aproape de beneficiarii noștri, am căutat să găsim nu numai ce era necesar vremurilor respective ci și ceea ce era necesar vremurilor ce aveau să vină. Am căutat și reușit să fim mereu cu un pas înaintea vremurilor prin crearea de strategii, a brainstorming-urilor realizate intern, pe estimarea și analiza probabilităților privitoare la nevoile următoare pe care iStoma să le rezolve în mod natural.

De multe ori ni s-a spus că iStoma face mai mult decât este nevoie până când, evident, a apărut nevoia respectivă iar iStoma avea să fie singura soluție care să o aibă și implementată la apariția acesteia.

Credem că acest aspect a făcut din iStoma cel mai utilizat software stomatologic din România.

Majoritatea software-urilor au funcționalități (limitate sau nu) iar dezvoltarea acestora s-a realizat doar la solicitarea beneficiarilor (procesul fiind cu mult mai îndelungat astfel). Noi am ales să facem acele dezvoltări de software stomatologic, fără să ni le ceară nimeni dar care să fie de real folos din momentul implementării.

Astfel atunci când alegeți iStoma veți ști cu siguranță că ați ales pentru azi dar cu siguranță și pentru mâine!