Soft gestiune clinici stomatologice

Când este nevoie de un soft de gestiune? Care sunt elementele pe care le cauți la un soft de gestiune pentru clinici stomatologice?

În experiența noastră acumulată de peste 10 ani în mediul stomatologic, am reușit să întâlnim, zicem noi, toate argumentele pentru care orice cabinet stomatologic sau clinică stomatologică are nevoie foarte mare de un soft pentru gestiunea activității stomatologice.

În mai mult de jumătate din cazurile partenerilor noștri, lipsa unei aplicații specializate pentru programări, lipsa unui sistem de comunicare (SMS în cazul iStoma) pentru confirmarea programării la consultații, lipsa unui sistem automat de calculare a salariilor sau procentelor colaboratorilor, lipsa unei situații centralizate obținute automat prin rapoarte specifice, au fost argumente care au cântărit foarte greu pentru ca decizia de a lucra cu iStoma să fie foarte ușoară.

Clinicile și cabinetele stomatologice pe care le avem în portofoliu (peste 600 de clinici și cabinete și peste 2610 de medici care utilizează zilnic cu iStoma) ne-au ales tocmai pentru că oferim un serviciu personalizat în proporție de 100%.

Cum am reușit să personalizăm iStoma în asemenea măsură? Simplu! Am compilat miile de mail-uri, apeluri telefonice, sms-uri și mesaje pe WhatsApp din ultimii 10 ani, cu toate sugestiile provenite de la partenerii noștri și le-am implementat pas cu pas în aplicația iStoma. Astfel, fiecare partener iStoma se bucură de implementarea propriilor sugestii dar și de sugestiile altor sute de colegi. Toate aceste sugestii au făcut din iStoma un instrument redutabil, practic fără egal. Nu ne vorbim concurența de rău ci dimpotrivă o respectăm sub toate formele dar discutăm despre iStoma.

Cu iStoma am reușit în esență ceea ce odată era imposibil sau nouă cel puțin ni se părea imposibil și anume să îi mulțumim pe toți.

Aveam o credință limitativă că nu îi putem mulțumi pe toți. Tot noi am reușit să o depășim prin faptul că am fost atât de receptivi la sugestiile partenerilor noștri și atât de ambițioși de a implementa până și ultima virgulă atât timp cât schimbările erau menite să sporească eficiența clinicilor și cabinetelor stomatologice, încât am reușit după milioane de linii de cod să ducem iStoma la nivelul la care este acum.

Probabil când citiți că ”Am reușit să îi mulțumim pe toți”, vă trece prin minte că ne-am oprit din implementări și îmbunătățiri. Ei bine, nu ne-am oprit niciodată și suntem conștienți că nu o vom face pentru că piața se schimbă de la lună la lună, necesitățile apar de la lună la lună și iStoma trebuie să rămână pe primul loc în România an de an.

Prin îmbunătățire continuă, prin grija pe care o purtăm partenerilor noștri spre a ne asigura că au un instrument cu precizie milimetrică (așa cum sunt obișnuiți să lucreze de altfel) reușim să ne păstrăm aici pentru că nu-i așa, ”Nu e greu să ajungi pe primul loc, e greu să te menții acolo”. Lucrați cu un sistem creat special pentru dumneavoastră, un sistem adaptat din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, atât pentru clinicile cu multe unit-uri cât și pentru cabinetele cu un singur unit. Pachetele special gândite pentru dumneavoastră sunt aici.