Soft gestiune clinici

Soft gestiune clinici: ce așteptări trebuie să avem de la un soft pentru gestionarea cu succes a clinicilor stomatologice precum și a cabinetelor stomatologice?

O clinică sau un cabinet stomatologic, pe lângă activitatea propriu-zisă care ”se vede” din exterior, are o multitudine de proceduri de gestiune, de management, de marketing, de achiziții, de relații cu pacienții.

Clinicile și cabinetele stomatologice se concentrează constant pe mai multe planuri așa cum scriam și mai sus, în vederea îmbunătățirii activității, a sporirii numărului de pacienți și implicit a încasărilor, în menținerea și obținerea unor prețuri corecte pentru materia primă, instrumente necesare și multe altele.

Pentru toate activitățile, acum 10 ani să spunem, existau oameni special angajați care să gestioneze sau se ocupa chiar administratorul cabinetului stomatologic împreună cu departamentul de contabilitate, ori alte persoane care, pe bună dreptate aveau foarte multe lucruri de făcut și care puteau fie să fie covârșite de volumul de lucru fie să facă greșeli în multitudinea și complexitatea acestor activități.

iStoma a devenit încă din acele vremuri, de acum 10 ani, acel partener care să preia toate greutățile pe care cabinetele și clinicile stomatologice le aveau. Și acum încă mai sunt o multitudine de cabinete stomatologice care lucrează pe agenda internă sau în cel mai bun caz, cu Google Calendar. Majoritatea însă au decis și decide și în zilele noastre spre automatizare.

Automatizarea constă în preluarea unor activități repetitive cum ar fi facturarea, apelul dinaintea programării, trasabilitatea, achiziția, contabilitatea, programările, gestiunea materiilor și instrumentelor, salarizarea, arhivarea documentelor necesare spre a fi semnate de către pacienți. Toate acestea cauzau înainte un volum astronomic de muncă și așa cum spuneam mai sus, erau sortite erorii umane.

Printr-un soft de gestiune cum este iStoma care este special creat pentru piața stomatologică din România și nu numai, toate nevoile beneficiarilor noștri și-au găsit un răspuns. Introducerea datelor în sistem este simplă, numărul de erori scade cu peste 99% și chiar în cazul unei introduceri eronate în sistem, se poate corecta foarte ușor și odată cu modificarea, se calibrează toate informațiile.

Printr-un soft pentru gestiune clinici stomatologice cum este iStoma, care este creat special după necesitățile partenerilor noștri (peste 2600 medici utilizează zilnic iStoma), se pășește într-o nouă eră, o eră a siguranței datelor, a păstrării și arhivării tuturor informațiilor, a comunicării și creșterii ratei de prezență la peste 95% (înainte de iStoma fiind de 65%), a comunicării înlesnite, a programărilor cu randament de până la 100% mai bun, de gestiune a stocurilor, a rapoartelor automate, a trasabilității și cel mai important, într-un cuvânt rostit, într-o eră a eficienței dusă la rang de artă.

Datorită motivelor de mai sus, iStoma este lider incontestabil pe piața stomatologică și în fiecare lună, zeci de noi parteneri aleg iStoma. Pentru că orice problemă sau nevoie identificați, iStoma va fi softul de gestiune a clinicilor stomatologice care va răspunde prompt, sigur și la obiect!

Vă mulțumim că luați decizia să lucrați cu noi. Întotdeauna va fi win-win!

Pentru a începe procesul de eficientizare accesați link-ul acesta. Ne vedem pe iStoma!