iStoma - Softul ideal pentru cabinete si clinici stomatologice


 • Backup automat

  Backup automat

  Datele pacienţilor sunt proprietatea dumneavoastră şi sunt accesibile doar de către dumneavoastră.

  iStoma tratează cu foarte mare seriozitate acest aspect şi vă asigurăm că datele sunt salvate doar pe calculatorul/serverul dumneavoastră.

  Opţional, şi gratuit, puteţi alege ca aplicaţia să-şi facă backup automat.

  Soluţia noastră vă permite să vă păstraţi datele în siguranţă şi exclude riscul pierderii lor. Dumneavoastră aveţi controlul total.

 • Help focalizat

  Help focalizat

  În iStoma ecranul de ajutor este asociat fiecărei funcționalități în acest fel nu va trebui în niciun caz să căutați într-un manual imens de utilizare ajutorul asociat unui anumit ecran sau funcționalitate ci pur și simplu dintr-un singur click aveți acces la acesta.

  Help-ul este gândit să fie foarte ușor accesibilil și să vă ofere exact informațiile de care aveți nevoie.

 • iStoma și identitatea cabinetului/clinicii dumneavoastră

  iStoma și identitatea cabinetului/clinicii dumneavoastră

  iStoma respectă manualul de identitate al clinicii dumneavoastră oferindu-vă posibilitatea de a customiza paleta de culori folosită.

  Mai mult decât atât iStoma permite fiecărui utilizator să fie eficient și permite managerului clinicii să gestioneze într-un mod foarte simplu și totuși extrem de riguros atribuțiile fiecărui utilizator din aplicație.

  iStoma în momentul de față este disponibilă în trei limbi:

  • Română
  • Engleză
  • Franceză

  Afirmăm cu încredere că iStoma se integrează perfect în decor și se asortează complet cu clinica dumneavoastră

 • Resurse umane

  Resurse umane
  • Salarii: Calculaţi cu uşurinţă procentul medicilor (ţinând cont de laborator) şi aveţi o evidenţă clară a cheltuielilor cu personalul
  • Pontaj: O evidenţă clară, riguroasă şi exactă a orelor petrecute de fiecare membru al echipei dumneavoastră în clinică
  • Concedii: Gestionaţi cu uşurinţă perioadele de concedii (CO, CM, FP, ZL, CS) şi zilele nelucrătoare
  • Turele medicilor: Gestionarea turelor medicilor nu a fost niciodată mai uşoară
 • Chat-ul iStoma

  Chat-ul iStoma

  Studiile arată că pacienții se simt mult mai confortabil dacă sunt preluați din sala de așteptare direct de către medic. Pentru a face acest lucru posibil medicul este anunțat de la recepție de venirea pacientului prin intermediul chat-ului intern. Această modalitate este cea mai elegantă și mai discretă, fiind folosită cu succes de foarte multe clinici.

  Anunțarea venirii unui pacient programat se face direct din agendă printr-un singur click.

 • Ecranul de căutare

  Căutare pacient

  În iStoma, aveţi acces la dosarul informatizat al pacienţilor într-un mod foarte rapid şi eficient.

  Acest ecran permite căutarea pacienţilor din baza de date în funcţie de o lista foarte vastă de criterii.

  Pentru a găsi cu uşurinţă un pacient ce a venit recent am introdus o serie de butoane ce ne facilitează acest lucru dintr-un singur click

  În cazul în care doriţi să introduceţi un nou pacient puteţi să faceţi acest lucru direct din acest ecran. Programul va efectua o căutare în prealabil pentru a fi siguri că acest pacient nu există deja în baza de date. (introducerea unui pacient se poate face la fel de uşor şi din agendă)

 • Dosarul Informatizat al Pacientului

  Dosarul Informatizat al Pacientului

  În iStoma nimic nu se pierde, aveţi acces oricând la istoricul unui pacient, indiferent dacă acesta este un pacient mai nou sau unul care nu a mai venit de ani de zile.

  Dintr-un singur click puteţi consulta radiografiile, prescripţiile oferite, diagnosticele pacientului (statusul general), planul de tratament, statusul dentar, plăţile (se pot face plăţi integrale sau se pot achita avansuri - Lei sau Euro), chestionarele completate de pacient, interacţiunile dintre un pacient şi ceilalţi pacienţi etc.
  Puteţi preciza dacă un pacient v-a fost trimis de un prieten sau dacă este abonatul unei clinici cu care aveţi o relaţie de colaborare

  La dosarul pacientului se pot ataşa diverse documente, de la cartea de identitate şi până la consimţământul acestuia vis-a-vis de o anumită intervenţie stomatologică.
  În cazul în care un pacient are o alergie critică (la xilină de exemplu) sau dacă urmează un tratament anticoagulant etc. o alertă vă va semnala acest lucru imediat ce veţi deschide dosarul pacientului în cauză

 • Consimțământul informat

  Consimțământul informat

  iStoma permite nu numai imprimarea consimțământului informat ci vă și avertizează dacă aveți programate intervenții ce necesită semnarea acestuia.

  Consimțământul informat se imprimă gata completat și respectă decizia și formatul impus de CMDR.

  "Medicii dentiști și medicii dentiști specialiști/primari în specialitățile medicinei dentare care efecfuează intervenții chirurgicale vor solicita, în condițiile legii, acordul scris al pacientului înainte de a îl supune la metode de prevenție, diagnostic și tratament specifice, cu potențial de risc pentru pacient."

  Această decizie a intrat în vigoare la data de 19.02.2013

  Pe lângă consimțământul CMDR iStoma include și consimțăminte pentru endodonție, implantologie, parodontologie, protetică fixă, ortodonţie, anestezie locală și inhalosedare.

 • Statusul dentar

  Pacient - statusul dentar

  Acest ecran prezintă într-un mod vizual foarte intuitiv starea actuală a danturii. Este suficient un singur click pe un dinte pentru a consulta istoricul acestuia

  În acest ecran puteţi ataşa radiografii panoramice sau radiografii locale

  Reprezentarea vizuală a lucrărilor protetice (şi chiar a bijuteriilor dentare) sau a afecţiunilor şi intervenţiilor reprezintă o modalitate extrem de eficientă de a vedea stadiul planului de tratament

  Din acest ecran puteţi cu uşurinţă să realizaţi o intervenţie pe un grup de dinţi, sau să aplicaţi un protocol pentru a rezolva o anumită afecţiune, acest lucru realizându-se de asemenea într-un mod foarte intuitiv şi rapid

 • Agenda

  Agenda programărilor

  Se poate gestiona agenda unui singur medic sau, în cazul recepţiei, a mai multor medici; atât pe medici cât şi pe cabinete. Modalitatea de programare a consultaţiilor, de blocare a anumitor intervale sau de introducere a unui pacient nou este extrem de intuitivă.

  Accesul la dosarul unui pacient se poate face din acest ecran printr-un singur click.

  Aveţi un program de lucru foarte incărcat şi pentru o anumită intervenţie aveţi nevoie de 2 ore (sau de 3h sau de 1,5h...)?
  iStoma vă va ajuta să găsiţi cu uşurinţă acest interval într-un mod foarte rapid şi eficient.

  Vizualizarea agendei de lucru pe o zi, pe o perioadă specifică modului de lucru propriu (de Luni până Vineri sau, de ce nu, doar Luni, Miercuri şi Vineri - dumneavoastră aveţi controlul total), pe o săptămână sau pe o lună vă oferă o imagine de ansamblu extraordinară.

 • Sincronizarea cu telefonul mobil

  Sincronizarea cu telefonul mobil

  Agenda poate fi sincronizată cu orice tip de smartphone.

  Fie că aveţi un iPhone, un telefon cu Android, Windows Phone sau Blackberry, ... aveţi acces la lista de programări oriunde şi oricând.

 • Planul de tratament

  Planul de tratament

  iStoma permite fiecărei clinici să-și personalizeze modalitatea de imprimare a planului de tratament pentru ca acesta să fie o parte integrantă a identității cabinetului/clinicii. Acest aspect, deși la o primă vedere pare un detaliu lipsit de importanță, este foarte important din punct de vedere al marketingului și al solidificării imaginii dumneavoastră.

  Planul de tratament se generează dintr-un singur click, conţine logo-ul cabinetului/clinicii dumneavoastră şi este completat automat cu statusul dentar şi lista de intervenţii necesare.
  Opţional (dumneavoastă alegeţi dacă doriţi să bifaţi sau nu) se pot imprima şi informaţiile referitoare la preţul intervenţiilor

  Folosind iStoma, puteţi propune mai multe planuri de tratament pacienţilor dumneavoastră, le puteţi etapiza şi avea variante.
  iStoma este singura aplicaţie ce permite folosirea de protocoale medicale pentru crearea mai rapidă a planurilor de tratament

 • Plățile

  Plățile

  iStoma permite imprimarea devizelor informative, a facturilor și a chitanțelor direct din agendă.

  Acestea pot fi emise pe persoană fizică sau pe persoană juridică în orice limbă aveţi nevoie.

 • Bonurile fiscale

  Bonurile fiscale

  iStoma permite imprimarea bonului fiscal.

  Indiferent de tipul de casă de marcat pe care îl aveţi (Datecs, Activa, Eltrade, Novitus, etc.), puteţi imprima cu uşurinţă bonul fiscal direct din iStoma. Veţi evita în acest fel procesele verbale către ANAF datorate introducerii greşite a codului, preţului sau modalităţii de plată (cash, POS).

 • Fişa parodontală

  Fişa parodontală

  Scopul fişei clinice parodontale este de a înregistra adâncimea pungii parodontale şi nivelele de ataşament în cele şase zone de pe suprafaţa dintelui sau implantului, în mm.

  Fişa parodontală din iStoma a fost realizată cu aprobarea şi multumită muncii depuse de departamentul de parodontologie de la University of Bern (Christoph A. Ramseier - Master of Advanced Studies (MAS) in Periodontology)

  Aplicaţia online a universităţii o găsiţi aici

  Dacă vă place cum funcţionează aceasta cu siguranţă veţi adora cum se comportă în iStoma.

 • Prescripţiile

  Prescripţiile

  Prescripţia conţine logo-ul cabinetului/clinicii dumneavoastră şi este completată automat cu datele pacientului şi produsele farmaceutice prescrise

 • Produsele cu risc de expirare

  Produsele cu risc de expirare

  După cum știți adrenalina expiră la 6 luni... Atât în trusa de urgență cât și în cabinet există produse pe care nu le folosiți în fiecare zi.

  iStoma vă alertează automat, cu un număr de zile prestabilit, înainte de date de expirare a acestora. Dumneavostră selectați numărul de zile deoarece nu toate produsele pot fi achiziționate la fel de rapid.

 • Educaţia orală şi dentară

  Educaţia orală şi dentară

  Dacă obişnuiţi deja să prezentaţi pacienţilor materiale video cu rolul de a-i face mai bine informaţi, avem o veste bună: Acestea pot fi integrate cu uşurinţă în iStoma; Veţi avea totodată acces, în cel mai profesionist mod cu putinţă, la cea mai bogată colecţie de materiale video educative din lume; Astfel veţi explica, într-un mod foarte elegant şi eficient, ce înseamnă un implant dentar, o proteză, cum apar cariile, cum se realizează un periaj corect, cum se foloseşte aţa dentară ... totul la un click distanţă.

 • Galeria succesului

  Galeria succesului

  Acest ecran vă permite să prezentați pacienților, direct din aplicație, cazurile similare și rezultatele obținute. În acest fel pacientul va vizualiza cu mai multă ușurință cum va arăta viitorul său implant sau proteză, care poate fi rezultatul detartrajului şi al periajului profesional etc.

  Imaginile Before-After sunt foarte sugestive și vor crește gradul de încredere al pacientului în viitoarele intervenții stomatologice.

 • Cardurile de fidelitate

  Cardurile de fidelitate

  În cazul în care folosiți deja un sistem de fidelizare sau doriți implementarea unui astfel de sistem (sau folosirea sistemului de carduri de fidelitate oferit de o terță parte - gen Lyoness) avem o veste bună pentru dumneavoastră:

  iStoma permite folosirea cititoarelor de coduri de bare pentru accesarea rapidă a dosarului unui pacient.

  Folosind cititorul de carduri din ecranul de căutare aveți acces instant la dosarul unui pacient deoarece iStoma nu permite existența a doi pacienți cu același cod de bare. Evitați în acest fel confuzia cauzată de doi pacienți ce au același nume şi prenume.

 • Pacientul lunii

  Pacientul lunii

  Tuturor ne place să fim câștigători și din acest motiv iStoma va pune la dispoziție un instrument de fidelizare/marketing unic în România şi extrem de eficient: Pacientul lunii.

  iStoma va selecta în mod complet aleatoriu unul din pacienții dumneavoastră și îi va oferi statutul de pacientul lunii. Dumneavoastră decideți dacă și cum doriți să îl premiați însă un lucru este sigur: rezultatul este Win-Win!

  Fie că decideți să oferiți o igienizare cadou pentru el și un discount pentru cineva care dorește să-l însoțească la "ridicarea" premiului, fie că îi veți oferi doar un discount dacă vine la cabinetul/clinica dumneavoastră în luna respectivă, vă asigurăm că pacientul va împărtăși acest lucru cu prietenii și familia și că vă va recomanda mai mult decât o făcea până în acel moment.

 • Tratamente stomatologice în rate

  Tratamente stomatologice în rate

  Există cazuri de pacienți serioși și de bună credință, care-și doresc ceea ce este mai bun pentru sănătatea lor dentară, dar a căror situație financiară nu le permite să-și achite integral anumite intervenții stomatologice.

  Din ce în ce mai multe clinici stomatologice oferă pacienților posibilitatea de a-și eșalona plata unui plan de tratament, permițând în acest fel unui număr mai mare de pacienți să aibă acces la tratamente stomatologice de calitate și de ultimă generație.

  Este momentul ca şi dumneavoastră să oferiţi acest serviciu pacienţilor folosind cea mai performantă aplicaţie de pe piaţă.

  iStoma are inclus cel mai bun contract de plată eşalonată ce există la ora actuală. De asemenea acesta poate fi customizat pentru a răspunde pe deplin exigenţelor şi cerinţelor dumneavoastră.

 • SMS-uri automate sau manuale

  SMS-uri automate

  Cum vi s-ar părea ca pacienții dumneavoastră să primească un SMS de genul:
  Buna ziua, va asteptam maine 19.03.2014 la ora 13:00 la Dr. Botorogeanu Ionuț. In cazul in care nu puteti ajunge va rugam sa ne contactati pentru reprogramare.

  Mai mult decât atât, acest SMS ar putea avea ca expeditor numele clinicii dumneavoastră (ex: iStoma) și ar putea fi trimis în mod automat de aplicația iStoma fără ca dumneavoastră să faceți niciun efort.

  Rezultatul imediat este reducerea programărilor anulate prin neprezentarea pacientului!

  Aflaţi mai multe

 • Statistici și rapoarte

  Statistici și rapoarte

  iStoma vă pune la dispoziție o gamă foarte largă de statistici și rapoarte pentru ca dumneavoastră să aveți în orice moment o viziune de ansamblu foarte clară asupra activității clinicii.

 • Multi-sediu

  Multi-sediu

  Dacă aveţi deja mai multe sedii sau dacă doriţi să vă extindeţi în viitor, iStoma vă va permite să gestionaţi cu uşurinţă o afacere complexă; Lista de preţuri este specifică fiecărui sediu (intervenţii diferite->preţuri diferite; există posibilitatea copierii intervenţiilor de la un sediu la altul), vizualizarea în paralel a agendei sediilor din aplicaţie, rapoarte separate per sediu, rezumatul financiar, comenzile protetice, facturile şi stocurile sunt specifice fiecărui sediu...

 • Gestiune

  Gestiune

  Deoarece ne-am dorit ca iStoma să fie o soluție all-inclusive am introdus un modul dedicat gestiunii furnizorilor și stocurilor. În acest fel dumneavoastră veți avea o imagine clară a situației produselor și consumabilelor din clinică.

  iStoma permite introducerea și imprimarea de NIR-uri, bonuri de consum, bonuri de retur și procese verbale de perisabilitate

 • Şi multe alte funcţionalitaţi ...

  Vă mulţumim

  Ne mândrim cu cei mai buni consultanţi în stomatologie: dumneavoastră

  Vă mulţumim pentru că ne-aţi ajutat să realizăm cea mai eficientă aplicaţie de gestiune a cabinetelor şi clinicilor stomatologice din Romania.

  În semn de recunoştinţă vă promitem că nu ne vom opri aici şi că vom continua să evoluăm pentru ca dumneavoastră să aveţi tot timpul cel mai bun ajutor din acest domeniu.

  Deviza noastră este: Dacă un lucru nu există astăzi, cu siguranţă va exista mâine

 • Doriţi o prezentare live gratuită?

  Contactaţi-ne acum

iStoma is typing ...
Vrei să discuți cu A.I.?
1

iStoma

Online

×
Prin utilizarea chat-ului, sunt de acord cu Termenii și Politica de Confidențialitate