Soft cabinete stomatologice: de ce are iStoma succes?

iStoma este un soft specializat domeniului stomatologic din România care a cunoscut o creștere și în afara granițelor într-un timp scurt. Țări ca Irlanda, Spania, Italia, Moldova, au adoptat iStoma pentru că ea reprezintă la nivel local, cea mai bună soluție. Ce ne-a consacrat în România și în afara granițelor ca primă opțiune de soft cabinete stomatologice?

  • Departamentul de suport și consultanță este accesibil tuturor partenerilor noștri. Suntem deschiși și comunicăm cu succes cu partenerii noștri pentru orice tip de întrebare, sugestie sau solicitare. Avem angajați specializați care răspund rapid și sunt la dispoziția partenerilor noștri într-un mod direct, telefonic, utilizând instrumente facilitatoare pentru a explica foarte clar anumite particularități ale iStoma cum ar fi: cum să setați SMS-ul primit de pacient, cum să personalizați materialele cu sigla dumneavoastră, cum să adăugați sau să modificați anumite setări după propria dumneavoastră dorință și altele.
  • Sistemul de rapoarte automate. Avem o disponibilitate extinsă de raportare prin iStoma. Peste 80 de rapoarte sunt disponibile partenerilor noștri din toate sferele de interes legate de activitatea dumneavoastră, indiferent că vorbim de un cabinet sau o clinică stomatologică. Rapoartele noastre se referă la departamentul financiar, cel contabil, cel de gestiune, cel de marketing și vânzări, de asemenea se referă la activitatea angajaților, la orele petrecute cu o anumită activitate, la elemente de micro sau macro management. Cu rapoartele pe care iStoma le pune la dispoziție, partenerii noștri au o imagine de ansamblu realistă, am putea spune matematică. Managementul presupune strategie, iar deciziile strategice se pot lua doar în cunoștință de cauză. Sistemul iStoma de raportare este cel mai bun instrument posibil ca deciziile strategice să fie cele oportune.
  • Adaptabilitatea iStoma este la pièce de résistance cum ar spune francezii pentru că am creat iStoma ca pe un joc de șah. Fiecare modul sau submodul poate fi modificat, schimbat și adaptat după cerințele personalizate ale partenerilor noștri. Când ne referim la jocul de șah, știm că un jucător are posibilitatea să aleagă unul dintre cele 318.979.564.000 moduri de a face primele 4 mutări. Așa este și iStoma! Fiecare mutare este la dispoziția partenerilor noștri pentru a personaliza în așa manieră iStoma încât să fie practic un software pliat perfect pe necesități, dorințe și particularități.

Succesul iStoma vine în primul rând din arhitectura pe care am ales-o din primele linii de cod. Când am creat iStoma, am plecat de la partenerii noștri spre software și nu de la software spre cabinetele stomatologice. Pentru a folosi iStoma nu trebuie să te adaptezi tu ci noi adaptăm iStoma ție. Aceasta este poate cea mai importantă caracteristică iStoma.

Încearcă și tu iStoma. Vei avea doar de câștigat din prima zi!