Preț Soft de stomatologie

Căutați cel mai bun soft de stomatologie? Prețul este unul dintre factorii care fac diferența în avantajul iStoma!

Când vorbim despre cel mai bun preț pentru un soft de stomatologie, trebuie să ne concentrăm asupra a ce avem nevoie în primul rând, asupra posibilităților financiare și bineînțeles, asupra unei analize comparative între preț și beneficii.

La capitolul preț, softul de stomatologie iStoma este singura soluție perfect personalizată în funcție de tipologia partenerilor noștri, de dimensiunea acestora precum și de necesitatea tehnică observată.

Nu vom putea avea așteptarea ca un cabinet de mici dimensiuni sau un cabinet dintr-o localitate mai mică să achiziționeze pachetul iStoma Ultimate dacă bineînțeles, nu va utiliza acest pachet la valoarea sa integrală. În schimb, un cabinet de mici dimensiuni poate găsi în pachetul iStoma Pro sau iStoma Lite o soluție corectă din punct de vedere al unui preț raportat la ce oferă cel mai utilizat soft de stomatologie din România.

Întotdeauna, ca oameni de afaceri sau întreprinzători, căutăm o soluție completă pentru un soft de stomatologie. Preț de câteva luni poate, analizăm care ne sunt opțiunile corespunzătoare la un preț cât se poate de bun. iStoma este exact acea soluție și când vine vorba de beneficiile pe care le oferă, iStoma devine imbatabilă. Să vă explicăm de ce:

  • Plecând de la prețul de 89 lei/lună la pachetul iStoma Lite, utilizat de 10% din partenerii noștri, chiar și cel mai mic cabinet dentar din România are posibilitatea să se digitalizeze. Digitalizarea, mai ales în perioada pe care o trăim, este din ce în ce mai puțin caracterizată ca o opțiune și a devenit practic o obligativitate pentru a putea să ținem pasul cu ceea ce urmează. Faptul că stocarea iStoma inclusiv în varianta Lite este prin Cloud duce la o economisire enormă de spațiu și limitează foarte mult riscurile pierderii bazelor de date, a informațiilor privitoare la gestionarea pacienților, la agendă, la programări sau formulare online. Făcând un calcul doar cu hârtia și tușul economisite lună de lună, pachetul iStoma Lite este din start o opțiune prin care și un cabinet stomatologic de mici dimensiuni are de câștigat din primele zile de utilizare. Doar din economia de hârtie și tuș! Restul beneficiilor devin astfel incomensurabile.
  • Pachetul iStoma Pro, care reprezintă alegerea pentru 20% dintre colaboratorii noștri, este un soft de stomatologie cu un preț excelent dacă ne raportăm la necesitățile unui cabinet mic-mediu. Prin faptul că pe lângă ce există în pachetul Lite, colaboratorii noștri mai primesc acces la modulul de încasări pacienți, de contabilitate primară, de resurse umane și gestionarea plăților către furnizori, iStoma Pro devine acel instrument excepțional care ajută și la gestionarea financiară a cabinetului.
  • Pachetul iStoma Ultimate oferă toate cele descrise mai sus, adăugând modulele de gestiune completă, de analize, de imagistică sau radiologie. Cu alte cuvinte, totul este într-un singur loc. Cu un simplu click, aveți acces la toate analizele și informațiile medicale necesare ale unui pacient, în timp real, fără hârțogării și direct în aplicație, de oriunde și oricând. Mai mult, modulul de trasabilitate pentru sterilizarea instrumentarului stomatologic este inclus în acest pachet! Dacă faceți o analiză a pieței strict pentru acest modul care are un preț de mii de euro la unii competitori, din nou soluția iStoma Ultimate devine incomparabilă cu ceea ce se mai găsește la ora actuală pe piață. iStoma Ultimate are și un modul de marketing integrat, fapt ce ajută enorm la o comunicare eficientă cu pacienții existenți și atragerea altor pacienți tot cu ajutorul iStoma sau cu ajutorul platformei CautDentistBun (creată tot de noi), cele două fiind integrate.

Avantajele iStoma precum și beneficiile pe care iStoma le oferă nu se referă doar la preț. De peste 10 ani lucrăm ca iStoma să fie și a devenit de multă vreme deja, o soluție integrală, completă pentru orice jucător din mediul medical stomatologic, de la un unit dentar la 100 de unituri, de la un cabinet la un lanț de clinici stomatologice. Mărturie pentru acest aspect este faptul că sub umbrela iStoma sunt găzduite cele mai mari clinici stomatologice din România si ca iStoma a fost validată în țări precum Irlanda, Spania, Moldova și Italia. Iar alegerea a peste 2550 de medici stomatologi care utilizează zilnic iStoma nu a fost luată doar din punct de vedere financiar ci bazându-se pe întregul ecosistem pe care iStoma îl pune la dispoziția tuturor.

Mai multe informații despre noi pe pagina noastră de Facebook aici.

Detalii mai multe despre pachetele noastre aici.


Wise choice: luați o lună de probă