iStoma is typing ...
Descoperă-mă!
1

iStoma

Online

×
Prin utilizarea chat-ului, sunt de acord cu Termenii și Politica de Confidențialitate
 

iStoma evoluează permanent

Ținem cont de toate cerințele clienților noștri, de modificările legislative și de evoluția tehnologiei astfel încât dumneavoastră să aveți cel mai puternic instrument din câte există. Mai jos puteți vedea evoluția iStoma de la origini și până în prezent.

Ne bucurăm să vă avem alături de noi


Versiunea 1.0.1 din data de 11.11.2012

Versiune start


Versiunea 1.0.2 din data de 30.11.2012

- Acces direct la detalierea platilor (inclusiv avansuri) din agenda
- Adaugarea de resurse la un tratament administrativ (programare) - Microscopul de exemplu
- Optimizarea cautarii unei durate in programul de lucru al unui medic (in agenda in modul luna)
- Capitalizarea primei litere in toate zonele de text din aplicatie (exceptie facand adresa de email, site-ul, contul de YM si de skype)
- Posibilitatea inlocuirii pacientului asociat unei programari (pentru situatia in care am ales gresit pacientul)


Versiunea 1.0.3 din data de 12.12.2012

- Gestiunea stocurilor (in ecranul de furnizori)
- Asocierea de produse la o factura
- Precizarea medicului destinatar al unei facturi
- Cautarea pacientilor in functie de recomandant si medic
- In rezumatul financiar al unei zile din agenda de incasari am introdus rezumatul facturilor din data respectiva (cu acces direct la acestea)


Versiunea 1.0.4 din data de 18.12.2012

- Afisarea listei de pacienti cu datorii (Prin pacient cu datorii, in aplicatie, se intelege un pacient care are interventii realizate si neachitate)
- Selectarea automata a pacientilor care au adresa de email introdusa cand se doreste trimiterea de email-uri din ecranul de comunicare


Versiunea 1.0.5 din data de 19.12.2012

- Posibilitatea trimiterii de email-uri din partea adresei de email setata la nivelul sediului
- Adaugarea dreptului de a trimite email-uri din partea sediului sau in nume propriu (In acest fel putem interzice unui utilizator trimiterea de email-uri din aplicatie)


Versiunea 1.0.6 din data de 21.12.2012

- Posibilitatea adaugarii de remindere inteligente (de exemplu putem alege sa fim notificati cu o zi inainte de programarea unui pacient pentru a-i reaminti acestuia de programarea facuta). Aceasta setare va adauga automat evenimente calendaristice (acestea fiind vizibile si in agenda) la crearea unei noi programari pentru pacientul in cauza
- Afisarea corecta a ferestrei informative in agenda pentru Windows XP SP2


Versiunea 1.0.7 din data de 10.01.2013

- Posibilitatea setarii unei ajustari de tarifare la nivelul unui pacient (prin scadere sau crestere). Acest lucru va determina ca la adaugarea unei interventii, pretul acesteia sa fie ajustat in mod automat.
- Posibilitatea reprezentarii grafice a leziunilor cuneiforme si a cariei de colet, distala/meziala si ocluzala. Aceste noi tipuri de reprezentare sunt disponibile atat pentru afectiuni cat si pentru interventii (pentru a crea noi afectiuni/interventii puteti folosi ecranul de parametraj medical)
- Semnalizarea existentei unui chestionar/document/comunicare in dosarul pacientului (textul butonului din meniu va fi rosu in cazul existentei unui element in ecranul corespunzator)
- Corectarea afisarii listei de pacienti


Versiunea 1.0.8 din data de 31.01.2013

- Sincronizarea agendei iStoma cu calendarul google. Acest lucru va va permite atat sa introduceti noi programari de pe telefonul mobil (sau sa le modificati pe cele existente) cat si sa consultati programarile existente atunci cand nu sunteti in cabinet (in special in cazul in care programarile sunt introduse de la receptie in absenta dumneavoastra). Pacientii vor putea fi adaugati ca si contacte in contul dumneavostra google (in cazul in care bifati aceasta optiune);

- Pentru ca dumneavoastra sa va fie cat mai usor sa folositi toate functionalitatile aplicatiei iStoma, am introdus butonul de help (il veti recunoaste dupa imaginea cu semnul intrebarii). Momentan acesta este disponibil doar in Dosarul Pacientului (lista de remindere inteligente si ajustari tarifare) si in toate ecranele ce tin de sincronizarea google. Acesta va fi introdus treptat si in celelalte ecrane ce ii justifica prezenta


Versiunea 1.0.9 din data de 04.02.2013

- Simplificarea gestionarii interventiilor (in ecranul de parametraj) - se vor putea modifica: pretul, denumirea si codul direct din lista; dupa inchiderea unei interventii ramanem tot pe lista de interventii active.
- Sincronizarea agendei iStoma cu evenimentele de tip "zi intreaga" din calendarul google. Pentru a realiza acest lucru am introdus posibilitatea adaugarii unei informatii complementare la nivelul utilizatorului pentru o anumita zi. Aceasta informatie se adauga/modifica facand click dreapta pe utilizatorul pentru care dorim sa avem aceasta precizare.
- Introducerea butonului de help atat in ecranul de parametraj al interventiilor cat si in dosarul pacientului (pentru lista de interventii)
- Optimizarea lansarii aplicatiei


Versiunea 1.1.0 din data de 13.02.2013

- Posibilitatea prescrierii de medicamente (produse farmaceutice). Prescriptiile sunt personalizate cu logo-ul cabinetului/clinicii dumneavoastra si sunt completate automat cu detaliile pacientilor.


Versiunea 1.1.1 din data de 26.02.2013

- Posibilitatea preluari imaginii unui pacient direct de la camera web atasata calculatorului
- Posibilitatea preluarii documentelor direct de la scanerul atasat calculatorului
- Introducerea butonului de help in meniul din partea de sus a aplicatiei iStoma. Acest buton va permite accesarea help-ului ecranelor principale (Dosarul pacientului, Agenda, Furnizori, Laboratoare etc...)
- Gestiunea concediilor - pentru a putea programa pacienti fara grija perioadei de concediu pe care o aveti planificata
- Gestiunea zilelor nelucratoare - pentru a putea programa pacienti fara grija sarbatorilor legale (sau a zilelor nelucratoare)
- Automatizarea trimiterii de email-uri aniversare catre pacienti, persoanele din anuar, agentii furnizorilor, utilizatori, reprezentantii laboratoarelor - pentru ca gesturile frumoase sunt intotdeauna bine venite.


Versiunea 1.1.2 din data de 04.03.2013

- Reprezentarea grafica a canalului radicular
- Reprezentarea grafica a gingivitei si a rezectiei apicale
- Posibilitatea salvarii email-urilor in ecranul de comunicare (pentru a le putea refolosi ulterior)
- Posibilitatea stergerii interventiilor nerealizate si nefacturate (cele ce constituie "Planul de tratament")
- Posibilitatea asignarii unui numar de ordine interventiilor programate (pentru a vedea mai usor ordinea in care ne-am propus sa le realizam)
- Imprimarea planului de tratament al unui pacient (cu antetul cabinetului); Avem posibilitatea de a alege daca, alaturi de interventii, dorim sa imprimam imaginea statusului dentar, constatarile si valoarea interventiilor impreuna cu totalul(Lei sau Euro). Accesul la acest ecran se face din ecranul "Status Dentar" al pacientului sau din ecranul "Tratamente"


Versiunea 1.1.3 din data de 11.03.2013

- Deconectarea utilizatorului curent atunci cand mai multi utilizatori s-au conectat la aceeasi statie de lucru
- Reprezentarea grafica a doua noi modele de suruburi protetice
- Reprezentarea grafica a:
Recidivei de carie ocluzala
Recidivei de carie meziala
Recidivei de carie distala
Cariei secundare ocluzale
Cariei secundare meziale
Cariei secundare distale
- Introducerea scurtaturilor in ecranul status dentar:
F1 - Adaugare afectiune
F2 - Adaugare interventie
Ctrl+I - Informatii complementare
Ctrl+D - Documente
- Marcarea unui protocol ca fiind din oficiu (interventiile continute de acesta vor fi adaugate imediat ce am introdus afectiunea) - acest lucru conduce la eficientizarea crearii planului de tratament


Versiunea 1.1.4 din data de 18.03.2013

- Reprezentarea grafica a coroanei slefuite
- Posibilitatea achitarii partiale (avans) direct din agenda; eficientizarea platilor direct din agenda
- Curs BNR (LEU-EUR) in ecranul "Home" si folosirea acestuia in ecranul de plati pentru conversia interventiilor ce nu au valoare in ambele monede
- In agenda, din acest moment, pot fi adaugate si activitati programate (Ex: intalnire cu un anumit furnizor pentru o prezentare de produs, etc); SIncronizarea google este disponibila si pentru aceste activitati; Acestea pot fi sterse din agenda, stergerea lor avand ca efect si stergerea din calendarul google (implicit telefonul sincronizat cu acest calendar);
- Adaugarea de recomandari la imprimarea planului de tratament; Recomandarile pot fi salvate si refolosite nefiind necesara scrierea lor decat o singura data;


Versiunea 1.1.5 din data de 25.03.2013

- Agenda pe cabinete; in aceasta agenda sunt reprezentate doar programarile pacientilor; acestea au culoarea fiecarui medic si nu o culoare per mod; Programul de lucru este vizibil si in acest mod.
- Semnificatia culorilor din agenda (Tasta F1 sau optiunea Semnificatie culori din meniul agendei)
- Afisarea in agenda a informatiilor complementare ce se gasesc la nivelul tratamentului administrativ (programarii)
- Setarea unei semnaturi per utilizator - utila la trimiterea de email-uri; Acest lucru se poate face in ecranul de parametraj al utilizatorilor la optiunea Email
- Trimiterea planului de tratament prin email catre pacient
- Crearea unui template (per utilizator) prin care se trimite planul de tratament prin email; Acest lucru se poate face in ecranul de parametraj al utilizatorilor la optiunea Email


Versiunea 1.1.6 din data de 01.04.2013

- Adaugarea dreptului de acces la lucrarile protetice ale unui alt medic
- Adaugarea filtrelor medic si perioada in ecranul de lucrari protetice (help-ul asociat acestui ecran este disponibil pentru noua varianta)
- Galeria succesului - deoarece unui pacient ii este mult mai usor sa inteleaga felul in care va arata dantura sa vazand rezultatele obtinute in cazuri similare - este necesara activarea acestei actiuni in ecranul de actiuni accesibile ale utilizatorului
- Imbunatatirea aspectului grafic al aplicatiei


Versiunea 1.1.7 din data de 08.04.2013

- Proceduri - acest ecran permite atat salvarea de link-uri catre youtube cat si salvarea de documente, prezentari PowerPoint sau videoclipuri ce prezinta procedurile stomatologice; In acest fel veti putea explica pacientilor, intr-un mod foarte elegant, cum se foloseste ata dentara sau cum se realizeaza un periaj corect, si multe multe altele
- Alegerea/Schimbarea medicului asociat prescriptiei
- Imprimarea Agendei (per medic/incasari/pe cabinete) - permite imprimarea programarilor dintr-o anumita zi/perioada
- Posibilitatea adaugarii de memo-uri direct din Agenda; Memo-urile marcate ca fiind importante sunt afisate si in Agenda (in partea de jos a ecranului, sub programari)
- Setarea medicului asociat unui pacient - In fisa pacientului; Medicul este setat automat de aplicatie ca fiind cel la care pacientul este programat prima oara insa poate fi modificat manual atunci cand este cazul
- Optimizarea sincronizarii pacientilor si programarilor cu calendarul google


Versiunea 1.1.8 din data de 15.04.2013

- Introducerea statisticilor "Lifeline".Statisticile lifeline permit reprezentarea mai precisa si mai utila a activitatii, per medic, in functie de luna/perioada.
- Modificarea culorilor din Agenda - In meniul din partea de sus -> Parametraj -> Preferinte utilizator (Rubrica agenda)
- Dreptul de acces la pacientii altui medic. ATENTIE: ACORDATI ACEST DREPT PERSOANELOR DE LA RECEPETIE ALTFEL NU VOR MAI PUTEA GASI PACIENTII IN ECRANUL DE CAUTARE
- Posibilitatea adaugarii unui Disclaimer la imprimarea planului de tratament
- Posibilitatea adaugarii simultane a mai multor afectiuni pe un dinte/grup de dinti in statusul dentar al pacientului
- Posibilitatea ordonarii interventiilor la imprimarea planului de tratament in functie de dinti/data de creare (se face click pe antetul coloanei respective)
- Folosirea culorii utilizatorului in antetul agendei si al agendei incasari - pentru o mai buna reperare a unui anumit utilizator


Versiunea 1.1.9 din data de 22.04.2013

- Produsele urmarite - Alerte la expirarea produselor mai rar utilizate. Doar utilizatorii care au actiunea "Alertare expirare produse urmarite" accesibila vor fi alertati de apropierea datei de expirare
- Optimizarea sincronizarii cu calendarul Google - inchiderea tratamentelor administrative
- Adaugarea informatiilor fiscale ale sediului - Parametraj -> Locatii -> Informatii fiscale
- Imbunatatirea aspectului grafic al scroll-ului din meniul stanga


Versiunea 1.2.0 din data de 30.04.2013

- Eliberarea de chitante care sa insoteasca platile incasate
- Trimiterea pe email a agendei de lucru fie catre utilizatorul sistem fie catre utilizatorul pe a carui agenda suntem
- Ameliorarea afisajului agendei pentru ecrane cu rezolutie inferioara celei recomandate
- Accesul la ecranul de sincronizare doar in cazul in care exista conexiune la internet
- Verificarea existentei unui pacient la crearea acestuia ca urmare a sincronizarii cu calendarul google
- Ameliorarea comunicarii cu calendarul google


Versiunea 1.2.1 din data de 09.05.2013

- Verificarea existentei subiectului la trimiterea de email-uri
- Controlarea dreptului de acces la informatiile de contact ale pacientilor
- Controlarea dreptului de acces la statusul dentar al pacientilor
- Controlarea dreptului de acces la lista de prescriptii a unui pacient
- Controlarea dreptului de acces la interactiunile unui pacient
- Controlarea dreptului de acces la chestionarele unui pacient
- Controlarea dreptului de acces la lista de documente din dosarul unui pacient
- Controlarea dreptului de acces la comunicarile cu un anumit pacient
- Controlarea dreptului de acces la istoricul accesarilor dosarului unui pacient


Versiunea 1.2.2 din data de 13.05.2013

- Imprimarea listei de interventii - se poate alege orice paleta de culori pentru ca aceasta lista sa se integreze perfect in cabinetul/clinica dumneavoastra
- Precizarea categoriei unei interventii (ecranul de parametraj al interventiilor); Ex: Profilaxie, Odontologie, Endodontie, etc.
- Ordonarea crescatoare a interventiilor in functie de ultima coloana aleasa de utilizator pentru sortare. Pentru a sorta lista in functie de cod se da click pe coloana cod; Data viitoare cand veti deschide acest ecran lista va fi automat sortata dupa cod.
- Adaugarea butonului de afisare a listei integrale de pacienti in ecranul de cautare (in meniul din partea de sus a ecranului)
- Extinderea automata a cautarii unui pacient si in afara jurnalului in cazul in care acesta nu a fost gasit in jurnal (Evita debifarea manuala a optiunii Cauta doar in jurnal din ecranul de cautare)
- Ignorarea evenimentelor google ce au repetitivitate; Atentie la crearea unei programari in agenda telefonului;


Versiunea 1.2.3 din data de 21.05.2013

- Folosirea logo-ului la imprimarea chitantelor - Logo-ul folosit la imprimarea chitantelor se introduce in ecranul de informatii fiscale ale locatiei
- Folosirea apartinatorului pacientului ca platitor al interventiilor efectuate - functionalitate utila in cazul pacientilor minori
- Optimizarea sincronizarii activitatilor programate cu calendarul google
- Imbunatatirea aspectului grafic al aplicatiei pentru monitoarele cu rezolutie foarte inalta ce folosesc 120dpi pentru afisajul textului


Versiunea 1.2.4 din data de 27.05.2013

- Eliberarea de facturi si chitante atasate
- Inlocuirea serviciului de recuperare a cursului BNR cu unul mult mai rapid si mai stabil


Versiunea 1.2.5 din data de 04.06.2013

- Eficientizarea agendei:
+ Deoarece persoanele de la receptie sunt interesate mai degraba de partea administrativa iar medicii mai mult de dosarul medical al pacientului, incepand cu aceasta versiune click-ul pe o programare din agenda poate deschide fie zona de detaliu a programarii, fie statusul dentar al pacientului, fie fisa pacientului, fie lista de programari/tratamente ale pacientului. Fiecare utilizator poate seta ecranul de deschidere folosind: Meniu sus -> Parametraj -> Preferinte utilizator si modificand optiunea: Ecran deschidere la click pe o programare;
+ In acelasi loc se poate seta optiunea: Deschide dosar pacient in full screen pentru o mai buna vizualizare a dosarului pacientului cand acesta este deschis direct din agenda
+ Introducerea butoanelor de facilitare a introducerii orei de inceput si a duratei programarii in ecranul de detaliu al programarii (atat la crearea unei noi programari cat si la modificarea uneia existente)
+ Reprogramarea activitatilor programate si a programarilor; In agenda faceti click dreapta pe o programare si selectati "Reprogrameaza" apoi naviagati in agenda la noua data si ora si faceti din nou click dreapta si selectati "Reprogrameaza"; Se poate alege direct din meniu daca dorim ca aceasta sa inceapa la ora fixa, la si 15, la si 30 sau la si 45.

- Afisarea ajustarilor de tarifare de tip discount la imprimarea planului de tratament si a facturilor. Pacientii care beneficiaza de un tratament preferential trebuie sa vada acest lucru.

- Afisarea in ordine alfabetica a utilizatorilor atat in agenda cat si in lista de utilizatori.


Versiunea 1.2.6 din data de 18.06.2013

- Fisa parodontala. Realizarea acestei fise a fost posibila cu acordul si multumita muncii depuse de departamentul de parodontologie de la University of Bern (Christoph A. Ramseier - Master of Advanced Studies (MAS) in Periodontology)


Versiunea 1.2.7 din data de 02.07.2013

- Rezumatul financiar - acesta va permite sa aveti o viziune mai clara, din punct de vedere financiar, asupra activitatii cabinetului/clinicii intr-o anumita perioada
- Veniturile utilizatorilor - precizand tipul de venit al unui utilizator puteti vedea de exemplu care este activitatea si venitul acestuia in raport cu ceilalti utilizatori
- Posibilitatea precizarii pretului cerut de un anumit laborator de tehnica dentara pentru o anumita lucrare protetica
- O mai buna organizare a rubricilor din meniul din partea stanga: Rubrici separate pentru laboratoare si furnizori


Versiunea 1.2.8 din data de 10.07.2013

- Posibilitatea citirii codurilor de bare de pe cardurile de fidelitate oferite pacientilor
- Simplificarea completarii chestionarelor definite si introducerea butoanelor de help asociate crearii si completarii acestora
- Imprimarea chestionarelor (completate sau necompletate) - avand ca antet logo-ul cabinetului/clinicii dumneavoastra si informatiile de identificare ale declarantului
- Posibilitatea introducerii tipului actului de identitate (BI,CI), a seriei si al numarului acestuia la nivelul pacientilor, utilizatorilor, agentilor furnizorilor, reprezentantilor laboratoarelor si a apartinatorilor/reprezentantilor legali ai pacientilor
- Posibilitatea modificarii datei unei plati incasate (se da click pe aceasta in ecranul de plati din dosarul pacientului) - util in cazul in care o plata nu a fost introdusa in ziua in care a fost facuta de pacient
- Utilizarea tarii, judetului si a localitatii din adresa sediului pentru eficientizarea introducerii adresei unui pacient - util deoarece marea majoritate a pacientilor sunt din acelasi oras cu cabinetul/clinica dumneavoastra
- Determinarea strazii in functie de codul postal (in cazul in care strada nu a fost deja precizata)
- Posibilitatea crearii unei legaturi intre un pacient si contul sau de facebook (util deoarece exista pacienti care nu pot fi gasiti folosind doar numele si prenumele acestora) - pentru a crea o astfel de legatura folositi butonul de acces la facebook din dosarul pacientului, cautati-l si apoi folositi butonul din partea de sus pentru a finaliza crearea legaturii
- Posibilitatea marcarii interventiilor pacientilor ca fiind urgente; Acestea vor fi afisate ingrosat in lista de interventii si in planul de tratament si mai mult decat atat in planul de tratament avem un total separat pentru acestea
- Posibilitatea adaugarii unui timp de rotunjire a timpului necesar unei programari cand durata acestuia se calculeaza automat pornind de la duratele interventiilor programate (Aceasta marja poate fi introdusa in ecranul Parametraj->Medical->Tratamente)
- Posibilitatea marcarii interventiilor ca necesitand consimtamant informat (etapa premergatoare imprimarii consimtamantului informat)


Versiunea 1.2.9 din data de 19.07.2013

- Timpul de realizare al interventiilor poate fi precizat de fiecare utilizator in parte; in acest fel puteti determina cu exactitate timpul necesar unei programari pornind de la interventiile pe care planuiti sa le realizati; Parametraj -> Durate interventii
- Rezumatul pacientilor veniti prin recomandare intr-o anumita luna (util in cazul acordarii de bonusuri persoanelor care ne trimit pacienti) Statistici -> Recomandanti
- Adaugarea butonului de Imprimare in dosarul pacientului pentru ca dumneavoastra sa va fie si mai usor sa imprimati prescriptii, planul de tratament, facturi si chitante, consimtamantul informat etc.
- Posibilitatea precizarii telefonului unui apartinator/reprezentant legal (util pentru imprimarea consimtamantului informat)
- Imprimarea consimtamantului informat al pacientului pentru a fi semnat de acesta; Alertare in cazul in care se realizeaza o interventie ce necesita un astfel de consimtamant, in absenta acestuia


Versiunea 1.3.0 din data de 24.07.2013

- Adaugarea notiunii de comportament iStoma; Toate functionalitatile care nu sunt de interes general vor trebui activate din acest ecran; Acesta este accesibil in Parametraj->Comportament iStoma; Generarea automata a codului de dosar si automatizarea adaugarii radiografiilor sunt optionale si trebuie activate din acest ecran. Fiecare functionalitate va avea propriul sau help pentru a va ajuta sa decideti daca aveti sau nu nevoie de aceasta;
- Comportament iStoma - Generarea automata a codului de dosar;
- Comportament iStoma - Automatizarea adaugarii radiografiilor primite pe email in cazul in care folositi outlook. Aplicatia va detecta cand primiti o noua radiografie si va va propune sa o adaugati in dosarul pacientului corespunzator;
- Adugarea de noi tipuri de semnalizare: Deplasarea verticala, Inclinatia, Migrarea;
- Posibilitatea precizarii nivelului de deplasare verticala, de migrare si a unghiului de inclinare al unui dinte in statusul dentar; Valoare negativa = inclinare/migrare spre distal, valoare pozitiva = inclinare/migrare spre mezial; Reprezentarea grafica a migrarii inca nu este implementata;
- Corectarea unui bug legat de adaugarea unui nou pacient, bug introdus de versiunea 1.2.9; Ne cerem scuze pentru acest lucru;
- Posibilitatea precizarii CNP-ului in cadrul consimtamantului informat.


Versiunea 1.3.1 din data de 13.08.2013

- Imbunatatirea identificarii pacientului la adaugarea automatizata a radiografiilor
- Eficientizarea adaugarii unui pacient nou prin includerea optiunii "Adauga pacient" in meniul din partea stanga
- Determinarea migrarii si a unghiului de inclinare in functie de absenta dintelui vecin
- Ignorarea jurnalului la efectuarea unui cautari
- Cautarea dupa nume/prenume se face in timpul tastarii acestuia; Daca in urma cautarii a fost gasit un singur pacient, apasarea tastei Enter va deschide dosarul acestuia
- Eficientizarea completarii statusului dentar (timpul de completare a statusului dentar a fost redus cu 80%)
- Introducerea butonului de help in ecranul Status dentar
- Realizarea sau achitarea unei programari din agenda poate conduce la realizarea afectiunii unui pacient (daca in cadrul programarii a fost realizata ultima interventie nerealizata asociata acestei afectiuni)
- Imprimarea facturilor achitate
- Notiunea de multi-dinte in ecranul de parametraj al afectiunilor
- Posibilitatea schimbarii marimii fontului la imprimarea planului de tratament
- Posibilitatea imprimarii Datei si a locului de semnatura pentru pacient si medic la planul de tratament
- Imprimarea rezumatului unui tratament
- Tip de semnalizare RCR
- Modificarea event-urilor din calendarul google la modificarea medicului asociat unei programari;
- Planurile de tratament multiple - pentru a da pacientului posibilitatea de a alege intre mai multe planuri de tratament.


Versiunea 1.3.2 din data de 19.09.2013

- Chat-ul intern - Comportament iStoma
- Calculul valorilor medii ale adancimii la sondare si a nivelului de atasament precum si procentul de placa si sangerare la sondare
- Modificarea cabinetului in care este programat un pacient din ecranul de detaliu al programarii
- Salvarea automata a adresei la modificarea unuia dintre campuri
- Introducerea adresei pacientului si din ecranul de imprimare a facturilor
- Modificarea medicului la care este programat un pacient direct din calendarul google (prin schimbarea calendarului unei programari cu cel al noului medic)
- Eficientizarea introducerii orei de inceput si a duratei unei activitati programate
- Buton de Refresh in Agenda (cu scurtatura F5)
- Resetarea valorilor unui dinte din fisa parodontala (se tine apasata tasta SHIFT si se da click pe numarul dintelui)
- Imprimarea statusului dentar (Acesta nu contine interventii ci doar afectiunile depistate/constatarile)
- Posibilitatea modificarii titlului planului de tratament la imprimare
- Modificarea automata a datei/orei/duratei unei programari sincronizata cu calendarul google la modificarea detaliilor acesteia de pe telefonul mobil
- Afisarea imaginii din fisa pacientului tine cont de dimensiunea acesteia (imaginea nu va mai aparea deformata)
- Posibilitatea alegerii de imagini pentru ajustarile de tarifare. In cazul existentei unei astfel de ajustari, acest lucru este reprezentat grafic in fisa pacientului pentru a sti de cum deschidem dosarul acestuia despre ce tip de ajustare este vorba
- Introducerea butonului "Astazi" in ecranul "Financiar" pentru a vedea cu usurinta starea financiara a unei zile. De asemenea putem vizualiza cu usurinta rezumatul financiar al unei date anume selectand-o ca data de inceput a perioadei de interes.


Versiunea 1.3.3 din data de 01.10.2013

- Dupa cum stiti orice lista din aplicatie poate fi imprimata. Incepand cu aceasta versiune aveti controlul total asupra coloanelor pe care doriti sa le imprimati (si a ordinii acestora) precum si asupra paletei de culori folosita la imprimare.
- Definirea/Folosirea unei palete de culori la imprimarea planului de tratament
- Posibilitatea precizarii titlului listei pe care doriti sa o imprimati
- Click-ul pe numele pacientului anuntat prin Chat are ca efect deschiderea dosarului acestuia
- Posibilitatea mascarii datelor de contact ale pacientului in agenda
- Posibilitatea schimbarii parolei de acces la aplicatie direct din meniul din partea de sus a ecranului: Meniu sus -> Preferinte -> Schimbare parola iStoma
- Optimizarea ecranului de cautare a pacientilor prin paginarea listei de pacienti


Versiunea 1.3.4 din data de 18.10.2013

- Programarile iStoma pot ajunge in calendarul smartphone-ului pacientului (Comportament iStoma)
- Posibilitatea precizarii starii unei componente a unei lucrari de la crearea lucrarii (util in cazul in care dorim sa introducem o lucrare existenta a pacientului)
- La imprimarea tuturor interventiilor se afiseaza si data la care acestea au fost realizate
- Zona de autorizari in fisa pacientului
- Acces mai fin la listele de interventii, programari si lucrari protetice direct din ecranul de statistici Lifeline
- Rezumatul financiar - Vizualizarea valorilor in functie de interventiile realizate (Util in cazul colaboratorilor platiti la procent din realizari indiferent daca pacientul a platit sau nu)


Versiunea 1.3.5 din data de 29.10.2013

- Drept de acces la statisticile altui medic (Utilizatori -> Actiuni accesibile)
- Drept de acces la statisticile globale (Utilizatori -> Actiuni accesibile)
- Pacientul lunii (Comportament iStoma): Doriti ca lunar unul din pacientii dumneavoastra sa se simta norocos ca ii sunteti medic?


Versiunea 1.3.6 din data de 08.11.2013

- Reminderul inteligent a devenit si mai inteligent; din aceasta versiune se pot crea remindere cu repetitivitate; deosebit de util in cazul recall-ului la 6 luni/1 an, etc.
- Interventiile cu valoare negativa in planul de tratament; in cazul in care doriti sa faceti o anumita reducere unui pacient si doriti ca aceasta sa fie vizibila in planul de tratament, puteti crea o interventie cu numele Reducere si careia sa-i puneti o valoare negativa
- Imprimarea agendei sub forma de tabel; click dreapta in agenda si selectam Imprimare->Imprimare sub forma de tabel
- Ascunderea datei de deces; aceasta va fi afisata doar daca exista; data de deces se poate introduce prin inchiderea fisei unui pacient selectand deces ca motiv de inchidere
- Simplificarea introducerii profesiei/ocupatiei unui pacient
- Simplificarea introducerii regiunii, localitatii si a codului postal pentru pacientii cu domiciliul in afara Romaniei
- Sarcinile - Cine, cand, ce are de facut? Acest ecran va va ajuta foarte mult in managementul activitatii dumneavoastra.


Versiunea 1.3.7 din data de 03.12.2013

- Data de realizare (la gata) a unei comenzi protetice;
- Culoarea unei lucrari protetice;
- Optimizarea si completarea ecranului de gestiune a comenzilor protetice;
- Ecran global de setari ale comunicarilor (Setari -> Comunicare). In acest ecran regrupam tot ce tine de setarile comunicarilor (email si SMS) din iStoma;
- Agenda - iconite pentru semnalizarea faptului ca un pacient a primit SMS sau a fost contactat telefonic pentru confirmarea programarii;
- iStoma SMS for Android - o aplicatie pentru smartphone-ul dumneavoastra pe Android ce va ajuta sa reduceti numarul programarilor anulate.


Versiunea 1.3.8 din data de 19.12.2013

- Introducerea esalonarii platii unui plan de tratament (sistem de rate)
- Ascunderea orei programarii - pentru o vizualizare mai clara a agendei - Meniu sus -> Preferinte -> Preferinte utilizator -> Agenda
- Deschiderea agendei in modul propriu - Meniu sus -> Preferinte -> Preferinte utilizator -> Agenda
- Propune ultimul pacient la crearea unei noi programari - Meniu sus -> Preferinte -> Preferinte utilizator -> Agenda
- Crearea unei noi programari la dublu click in agenda
- Reprezentarea grafica a orei curente in modul de afisare propriu sau saptamana calendaristica
- ToolTip pentru optiunile din meniul stanga, agenda, ...
- Separarea mai clara a zilelor cand se vizualizeaza in paralel agenda mai multor medici
- Imprimarea planului de tratament din ecranul de completare rapida a statusului dentar
- Buton de ajustare procentuala a interventiilor in lista de interventii si in planul de tratament
- Modificarea pretului unei interventii direct din ecranul de imprimare a planului de tratament - prin click pe valoarea interventiilor
- Ordonarea mai eficienta a coloanelor din lista de interventii - Setari -> Medical -> Interventii
- Retinerea modalitatii de plata a pacientului pentru a-i oferi intotdeauna acelasi tratament
- Posibilitatea afisarii listei de comenzi protetice neachitate catre laborator - Ecranul de gestiune a comenzilor protetice
- Posibilitatea vizualizarii interventiilor realizate - Ecranul "Plan de tratament" din dosarul pacientului


Versiunea 1.3.9 din data de 17.01.2014

- Folosirea template-urilor pentru o experienta mai placuta in utilizarea aplicatiei; Meniu sus->Preferinte->Preferinte utilizatori;
- Trimiterea pe email a facturilor;
- Diferentierea mai clara a responsabilului financiar si a reprezentantului legal al unui pacient; Acestia pot fi introdusi/vizualizati direct in fisa pacientului
- Imbunatatirea cautarii unui pacient;
- Adaugarea automata a onomasticii la crearea unui nou pacient;
- Imbunatatirea trimiterii de email-uri;
- Salvarea in documentele din dosarul pacientului a planurilor de tratament imprimate
- Consimtamant endodontie si implanturi (Multumim pe aceasta cale d-lui Dr. Bogdan Popescu pentru excelenta colaborare in integrarea acestor formulare); Aceste formulare se pot imprima din dosarul pacientului Imprima->Consimtamant->Endodontie/Implantologie


Versiunea 1.4.0 din data de 27.01.2014

- Rezultatul asteptat la finalul unui plan de tratement;
- Imprimarea de proforme direct din agenda;
- Optimizarea adaugarii de interventii din agenda;
- Autorizarea privind trimiterea de SMS-uri; In Fisa pacientului-> zona de autorizatii
- La crearea unui pacient daca nu putem determina tipul de dentitie vom presupune ca aceasta este Permanenta;
- Optimizarea crearii/completarii chestionarelor;
- Consimtamant implanturi - posibilitatea de a preciza numarul de luni la care trebuie chemat pacientul pentru control/igienizare;


Versiunea 1.4.1 din data de 03.02.2014

- Reprezentarea grafica, in agenda, a programarilor neachitate
- Noi moduri pentru programari: Anulat de medic, Anulat telefonic de pacient, Confirmat telefonic de pacient
- Reprezentarea vizuala a modului programarilor in agenda (atat in cea persoanala cat si in cea pe cabinete)
- Afisarea numelui medicului in agenda pe cabinete
- Modificarea modului programarii direct din agenda (link-ul "..." din ecranul ce apare la pozitionarea mouse-ului pe o programare)
- Imprimarea declaratiei de incetare a relatiei medic-pacient: Dosarul pacientului->Imprimare->Diverse->Declaratie incetare relatie medic-pacient;
- Imprimarea recomandarilor: Dosarul pacientului->Imprimare->Recomandari; Din acest ecran se pot trimite recomandarile in format text la adresa de email a pacientului;
- Rezolvarea problemelor semnalate.


Versiunea 1.4.2 din data de 10.02.2014

- Reprezentarea vizuala a jumatatii de ora in agenda
- Click pe o ora din agenda conduce la crearea unei programari (ca in calendarul google)
- Selectarea cu mouseul a intervalului orar al unei programari
- In cazul in care in ecranul de cautare al pacientilor nu este gasit un pacient la cautarea dupa nume va aparea butonul de adaugare
- Precizarea sucursalei bancii unei organizatii externe
- Rezolvarea problemelor semnalate.


Versiunea 1.4.3 din data de 17.02.2014

- Zona de observatii in ecranul de plati din dosarul pacientului
- Lista de apartinatori a fost mutata in ecranul de interactiuni
- Organizarea mai eficienta a listei de programari a unui pacient
- Afisarea medicului titular al programarilor in lista de programari din dosarul pacientului
- Afisarea medicului ce a realizat o anumita interventie (in planul de tratament si in lista de interventii)
- Eficientizarea agendei prin adaugarea unui calendar de selectie mai rapida a datei
- Detaliile unei programari se deschid la click pe programare si nu la pozitionarea mouse-ului pe programare (Acest comportament a fost schimbat pentru a avea o compatibilitate mai mare cu ecranele tactile)


Versiunea 1.4.4 din data de 25.02.2014

- Rapoartele - va invitam sa descoperiti rapoartele adaugate: Meniu stanga->Financiar->Rapoarte
- Adaugarea butonului de cautare/creare pacient direct din agenda (il veti gasi in partea dreapta-sus a agendei); In acest fel puteti accesa dosarul oricarui pacient fara a parasi agenda.
- Posibilitatea imprimarii facturii proforme corespunzatoare unei programari direct din agenda (prin imprimarea proformei interventiile asociate nu vor fi marcate ca achitate)
- Daca nu doriti sa aveti reprezentarea vizuala a starii unei programari din agenda o puteti dezactiva: Meniu sus->Preferinte->Preferinte utilizator->Agenda->"Ascunde modul vizual al programarii"
- Trimiterea agendei pe email catre mai multi medici in acelasi timp
- Gestiunea recomandarilor se poate realiza din ecranul setari->medicale
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.4.5 din data de 09.03.2014

- Eficientizarea ecranului de comenzi protetice cu posibilitatea adaugarii de comenzi noi direct din acest ecran;
- Eficientizarea platilor pacientilor; Introducerea notiunii de deviz estimativ, o separare mai riguroasa intre ce are un pacient de platit si ce a platit efectiv;
- Reprezentarea vizuala a pivotului; acesta trebuie adaugat in ecranul Setari-Gestiune-Produse inainte de a putea fi folosit ca si componenta a lucrarilor pacientilor;
- Reducerea cu 50% a timpului de imprimare a planului de tratament;
- Posibilitatea schimbarii culorilor de alertare din cadrul listelor, a culorii cabinetelor din agenda pe cabinete si renuntarea la scroll pentru schimbarea perioadei (Meniu sus->Preferinte->Preferinte utilizator)
- Schimbarea mai intuitiva a starii unei programari din agenda
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.4.6 din data de 19.03.2014

- SMS Gateway - trimiterea automata de SMS-uri de reamintire a programarii
- Design unic - iStoma va arata si se va comporta la fel pe toate calculatoarele din clinica dumneavoastra (Meniu stanga -> Setari -> Comportament iStoma)
- Raport incasari - inlocuieste raport incasari zilnice si raport incasari lunare; va ofera o flexibilitate mai mare in selectarea perioadei si permite generarea unui raport pentru un anumit medic
- Buton de ajustare tarifara procentuala in ecranul de detaliu al interventiei
- Imbunatatirea aspectului grafic al ecranului de detaliu al programarii
- Introducerea numarului de telefon si a adresei de email inca de la crearea pacientului
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.4.7 din data de 27.03.2014

- Utilizatorii care nu au acces la interventiile pacientilor nu le vor putea vizualiza nici in agenda
- Stergerea unei programari din calendarul Google are ca efect stergerea (inchiderea) programarii din iStoma
- Modificarea denumirii unei programari din agenda google in "anulat" are ca efect anularea acesteia in iStoma (anulat de medic)
- Fisa pacient: zona Trimis de - posibilitatea precizarii unui laborator sau a unui furnizor ca fiind recomandantul pacientului
- Meniu stanga: adaugarea unui buton de cautare - folosind acest buton puteti cauta orice (laborator, furnizor, agent, reprezentant laborator, organizatie externa, anuar, utilizator, pacient)
- Posibilitatea selectarii tipului de vizualizare "Text" pentru meniul din partea stanga
- Inlocuirea iconitelor din dosarul pacientului.
- Gruparea optiunilor "mai putin folositoare" pentru un afisaj mai curat al meniului din partea de sus a ecranului si al agendei
- Adaugarea butonului "Adauga" in meniul din partea de sus a ecranului pentru a putea adauga mai usor un pacient, o programare, o factura, o comanda protetica si un memo
- Adaugarea unui nou tip de raport: "Programarile cu intarziere" pentru ca dumneavoastra sa aveti o vizibilitate mai clara a intarzierilor programarilor
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.4.8 din data de 08.04.2014

- Atribuirea automata a unei culori la crearea unui nou utilizator
- Eficientizarea gestiunii culorilor din agenda prin selectarea/vizualizarea acestora direct in lista de utilizatori din ecranul de setari al utilizatorilor
- Afisarea adresei postale in ecranul de cautare al pacientilor
- Selectarea/Modificarea coloanelor unei liste pe care dorim sa o exportam in format .csv
- Verificarea existentei informatiilor de contact la crearea unei noi programari (Comportament iStoma); iStoma va va solicita introducerea informatiilor ce lipsesc din dosarul pacientului (telefon, email, adresa postala, data de nastere). Aceasta solicitare va fi facuta in momentul crearii unei noi programari.
- Raport activitate per medic si perioada; in acest raport gasiti zilele in care un medic a avut activitate cu pacientii programati si interventiile realizate in cadrul acestor programari. De asemenea este prezentat un sumar al valorilor interventiilor realizate per zi, per programare si totalul perioadei afisate.
- Posibilitatea adaugarii de imagini inline la crearea unui email; in acest fel veti putea trimite felicitari si newsletter de tip imagine.
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.4.9 din data de 08.05.2014

- Dosar pacient->Plan de tratament: Posibilitatea gruparii interventiilor pe categorii cu afisarea totalului acestora, aplicarea de ajustari de tarifare pe o anumita categorie de interventii si generarea de devize estimative in functie de categoriile/interventiile selectate
- Posibilitatea introducerii diagnosticului ocluzal si a celui parodontal in statusul dentar al pacientului
- Ctrl+Space = shortcut pentru ascunderea/afisarea meniului din partea stanga
- Sincronizarea google - iStoma are grija ca programarile create cand calculatorul nu era conectat la internet sa fie totusi sincronizate.
- Totalul in ecranul Plan de tratament
- Anularea reducerilor aplicate: Acest lucru se poate face folosind butonul de ajustare a unei liste de interventii (plan de tratament, factura) si bifand optiunea 'Revenire la valorile initiale'
- Afisarea lucrarilor neprimite in meniul din partea de sus a aplicatiei
- Posibilitatea trimiterii automate de sms-uri aniversare (SMS Gateway) - puteti activa aceasta optiune din ecranul Setari->Comunicare->iStoma SMS (Activarea SMS Gateway se face din ecranul Setari->Comportament iStoma)
- Imprimarea agendei sub forma de tabel va tine cont si de informatiile complementare ale programarilor
- Pentru a fi mai intuitiv soldul negativ din ecranul de plati va insemna datorie iar cel pozitiv va insemna avans
- Posibilitatea imprimarii de facturi si chitante noi din meniul din partea de sus, butonul Imprima din dosarul pacientului
- Raport: Email-uri trimise
- Raport: Pacientii cu avansuri
- Raport: Lucrari proteticeper tip lucrare, laborator si perioada
- Posibilitatea ignorarii anumitor pacienti cu datorii
- Posibilitatea filtrarii listei de pacienti cu datorii in functie de o valoare minima (aceasta poate fi introdusa in Lei sau in Eur; se foloseste cursul BNR al zilei curente)
- Status dentar: Afisarea datei la care a fost realizata o interventie in zona de informatii complementare a jurnalului
- Dosar pacient: Gruparea optiunilor mai putin utilizate pentru un aspect mai curat
- Agenda: mai placut de vizualizat
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.0 din data de 22.05.2014

- Afisarea aniversarilor in meniul din partea de sus a ecranului (persoanele din anuar, agentii furnizorilor, utilizatorii, reprezentantii laboratoarelor, pacientii); in acest fel veti sti, inca de la deschiderea aplicatiei, cine isi serbeaza ziua de nastere astazi.
- Afisarea soldului pacientului in ecranul de detaliu al programarii
- Starea "Sosit" la programari - utila in generarea raportului de intarzieri
- Posibilitatea adaugarii unei noi facturi in ecranul de creare de chitante
- Dupa crearea unei noi facturi (prin intermediul zonei "Achita", din ecranul de detaliu al unei programari), iStoma va afisa ecranul de creare a chitantei in cazul in care pacientul mai are ceva de platit.
- Alerta in agenda daca exista interventii ce necesita consimtamant informat si acesta nu a fost generat in iStoma; pentru ca iStoma sa stie ca o interventie necesita consimtamant informat trebuie sa bifati optiunea "Necesita consimtamant" din ecranul de setari al interventiei (Meniu stanga->Setari->Medical->Interventii)
- Generarea consimtamantului informat printr-un singur click pe iconita de alerta din ecranul de detaliu al programarii. Alerta apare cand avem programate interventii care necesita consimtamant insa acesta nu a fost generat in iStoma.
- Afisarea codului interventiei in ecranul de detaliu al facturii
- Optimizarea vitezei de raspuns a agendei
- Adaugarea unui nou template predefinit (Alb) si imbunatatirea aspectului grafic al aplicatiei
- Simplificarea adaugarii lucrarilor existente in statusul dentar al unui pacient (coroane, punti, proteze, implanturi, rcr); incepand cu aceasta versiune puteti crea afectiuni generatoare de lucrari existente (Setari->Medical->Afectiuni)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.1 din data de 17.06.2014

- Multisediu: Daca aveti deja mai multe sedii sau daca doriti sa va extindeti in viitor, iStoma va va permite sa gestionati cu usurinta o afacere complexa; Lista de preturi este specifica fiecarui sediu (interventii diferite->preturi diferite; exista posibilitatea copierii interventiilor de la un sediu la altul), vizualizarea in paralel a agendei sediilor din aplicatie, rapoarte separate per sediu, rezumatul financiar, comenzile protetice, facturile si stocurile sunt specifice fiecarui sediu...
- Modificarea datei de creare a fisei unui pacient: buton de editare disponibil doar utilizatorului sistem;
- Factura si devizul multi-pagina: in cazul in care doriti sa facturati o lista complexa de interventii, incepand cu aceasta versiune aceasta poate fi imprimata pe mai multe pagini;
- Trimiterea chestionarului pe mailul pacientului pentru ca acesta sa-l completeze inainte de a veni la clinica;
- Schimbarea/Asignarea medicului pentru o anumita categorie/lista de interventii; Acest lucru se realizeaza din ecranul "Plan de tratament" bifand optiunea "Grupeaza pe categorii" si folosind butonul schimba medicul (dupa ce au fost bifate categoriile/interventiile);
- Modificarea datei platii unei anumite interventii incadrate intr-un plan de finantare direct din lista de interventii asociate acestui plan;
- Buton de selectie a medicului in rapoartele: incasari, intarzieri, activitate medic precum si in ecranul de creare a unei facturi/chitante;
- Posibilitatea salvarii pe disc a unor imagini din iStoma; deosebit de util in cazul in care doriti sa trimiteti pe mail catre laborator anumite imagini preluate de la camera intra-orala;
- Raport "Programari fara interventii"; util pentru depistarea anumitor scapari in completarea datelor;
- Posibilitatea maximizarii agendei pentru a putea vizualiza corect detaliile programarilor de scurta durata; in acest sens folositi butonul "+" ce se gaseste in calendarul din meniul din partea stanga a aplicatiei;
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.2 din data de 08.07.2014

- Eficientizarea actualizarii aplicatiei
- Minimizarea dosarelor pacientilor cu posibilitatea deschiderii dosarelor minimizate si navigarea in aceasta lista
- Stergerea unei comenzi protetice din ecranul de gestiune a comenzilor protetice
- Doua noi stari la programari: De reconfirmat (in cazul in care o anumita programare trebuie reconfirmata telefonic), De programat cat mai curand (pentru a mari gradul de umplere al clinicii prin reprogramarea pacientilor in locul programarilor anulate)
- Click pe soldul pacientului din detaliul unei programari ne duce in ecranul de plati din dosarul acestuia;
- Planurile de finantare: posibilitatea de a defini prima rata ca procent din suma totala (util in cazul in care se cere un avans de 20% la semnarea contractului de finantare)
- Notiunea de sediu principal in fisa pacientului (util in cazul clinicilor cu mai multe sedii pentru a sti in ce sediu se gaseste dosarul fizic al pacientului)
- Folosirea denumirii sediului la trimiterea de SMS-uri (inclusiv in iStoma SMS); Consultati ecranul Setari->Comunicare->iStoma SMS pentru a putea modifica template-urile existente;
- Ajustarea valorii unei facturi printr-o suma fixa (aceasta posibilitate este un complement la ajustarea procentuala a valorii unei facturi/plan de tratament/deviz estimativ)
- Eficientizarea ecranului "De facut" din meniul din partea de sus a ecranului
- Reactivarea pacientilor datornici ignorati la crearea unei noi facturi pentru acestia;
- Reactualizarea numarului ultimei facturi/chitante la inchiderea unei plati;
- Folosirea reprezentantului legal ca semnatar al facturii (in cazul in care acesta este definit in informatiile fiscale; in caz contrar este folosit medicul)
- Definirea totalului costurilor unei interventii in ecranul de setari al interventiilor;
- Definirea/modificarea costurilor interventiilor pacientilor (util la calcularea onorariilor medicilor in functie de interventiile realizate/facturate); Aceasta modificare se face in ecranul Financiar->Click pe butonul de vizualizare a listei de interventii realizate/facturate->Click pe celula "Total costuri";
- Posibilitatea ascunderii programarilor anulate din agenda (Preferinte utilizator sau modificarea designului unic din ecranul Comportament iStoma in cazul in care ati optat pentru aceasta);
- Posibilitatea ascunderii numelui medicului/cabinetului din agenda (Preferinte utilizator);
- Modul de afisare al numarului de telefon (pentru a fi mai usor de citit) (Preferinte utilizator);
- Banda de 5 minute pentru ora curenta din agenda;
- In modul zoom putem crea o programare de 5 minute direct din mouse;
- Pentru a vizualizare mai buna a agendei programul de lucru al medicilor este reprezentat printr-o bara verticala situata in dreapta zonei corespunzatoare medicului;
- Generarea de facturi si chitante in functie de medicul ce a realizat interventiile facturate;
- Calcularea onorariilor medicilor in functie de de interventiile realizate cu posibilitatea imprimarii raportului corespunzator;
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.3 din data de 29.07.2014

- Preturile produselor: Putem defini pretul unui produs in functie de un furnizor; aceasta este etapa premergatoare plasarii de comenzi si cererii de oferte de la furnizori prin email, direct din aplicatie;
- Raport "Facturi si chitante inchise"; permite vizualizarea facturilor si chitantelor inchise intr-o anumita perioada si permite stergerea lor;
- Raport "Facturi si chitante"; permite vizualizarea facturlor si chitantelor emise intr-o anumita perioada si permite imprimarea in grup a acestora pentru a le trimite catre contabilitate;
- Raport "Interventii facturate" - pentru a avea o imagine de ansamblu asupra numarului si valorii interventiilor facturate intr-o anumita perioada cu posibilitatea de a afisa acest raport pentru un anumit medic;
- Minimizarea ecranului de creare a unei comenzi protetice;
- Minimizarea ecranului de creare a unei facturi furnizor;
- Zone de cautare la furnizori si agenti;
- Eficientizarea ecranului de rezumat al colaborarii cu furnizorii;
- Eficientizarea fisei pacientului prin posibilitatea introducerii unui numar de telefon secundar, a unui numar de telefon pentru urgente, gruparea detaliilor legate de crearea si inchiderea fisei si afisarea acestora doar la apasarea butonului "Mai multe" din partea dreapta jos a ecranului;
- Afisarea ultimei si urmatoarei programari a unui pacient in fisa acestuia (dreapta-jos);
- Posibilitatea marcarii unei fise ca fiind arhivata;
- Posibilitatea bifarii unei interventii ca fiind realizata in ecranul de detaliu al acesteia;
- Buton de acces la ecranul de cautare a pacientilor din zona de cautare din partea dreapta-sus a agendei;
- Posibilitatea selectarii modului de imprimare sub form de tabel al agendei;
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.4 din data de 15.08.2014

- Posibilitatea imprimarii consimtamintelor informate autocompletate: Parodontologie, protetica fixa, inhalosedare (Multumim pe aceasta cale clinicii CifDent din Brasov pentru excelenta colaborare in integrarea acestor consimtaminte);
- Raport facturi furnizori; va ofera posibilitatea de a vizualiza facturile primite/scadente/platite intr-o anumita perioada;
- Raport pacienti inactivi; vizualizati cu usurinta pacientii inactivi de peste x luni;
- Emiterea de facturi pe persoana juridica; posibilitatea emiterii facturii pe numele reprezentantului legal/responsabilului financiar/ apartinatorului pacientului;
- Template-ul Gri; Ofera un aspect vizual elegant aplicatiei iStoma; Il puteti activa din Meniu stanga->Setari->Comportament iStoma->Modifica designul;
- Imbunatatirea aspectului vizual al aplicatiei;
- Fisa pacientului -> Vizualizarea adresei pacientului fara a fi nevoie de un click suplimentar;
- Fisa pacientului -> Posibilitatea introducerii pasaportului ca act de identitate al pacientului si folosirea acestuia la imprimarea facturii/chitantei;
- De facut -> Afisarea numarului de telefon al pacientului;
- Inca de la crearea unei interventii putem preciza data si intervalul orar la care aceasta a fost realizata;
- Plan de tratament -> La deschiderea ecranului afisam lista "Toate interventiile" pentru ca dumneavoastra sa aveti o imagine de ansamblu asupra evolutiei pacientului;
- Posibilitatea trimiterii unui deviz pe email;
- Plati pacient -> Prin selectarea modalitatii de achitare cash factura va fi transformata in "Factura si chitanta";
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.5 din data de 19.08.2014

- Raport: Gradul de ocupare al clinicii; Va ofera o imagine de ansamblu asupra gradului de ocupare in functie de cabinete cu posibilitatea vizualizarii pe ore, zile si zilele saptamanii; Deosebit de util pentru a pregati pachete de genul "Happy Hour" eficiente
- Raport: Facturile neachitate integral; Vizualizati la sfarsitul zilei lista de facturi ce nu au fost achitate in totalitate; permite vizualizarea pe orice perioada;
- Posibilitatea afisarii pacientilor fara programari in raportul cu pacientii inactivi;
- Imbunatatirea aspectului grafic in ecranul de statistici;
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.6 din data de 16.09.2014

- Traducerile: Sunteti pregatiti pentru pacientii straini?
- Consumul: Care a fost consumul clinicii luna aceasta?
- Posibilitatea trimiterii oricarei liste din aplicatie pe email sub forma de fisier csv (se deschide cu Excel); Util pentru trimiterea rapoartelor; Click dreapta pe lista.
- Recomandarile nu mai au limita de caractere;
- Venitul medicilor in functie de sediu
- Includerea numelui de fata la cautarea pacientului
- Imbunatatirea preluarii imaginii pacientului de pe Facebook
- Ecran dedicat trimiterii de SMS-uri unei liste de pacienti
- Integrarea unui nou furnizor de SMS Gateway (vom reveni cu detalii asupra acestui aspect)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.7 din data de 20.10.2014

- Programarile multi-medic: in ecranul de detaliu al programarii putem preciza personalul medical necesar (acesta va fi semnalizat in agenda prin bare verticale de culoarea medicilor)
- Raport DSP - Radiologie
- Raport rate
- Numerotare diferita pentru ratele achitate cash: Setari->Locatii->Informatii fiscale;
- Posibilitatea stergerii ratelor neachitate: util in cazul in care pacientul achita o suma mai mare si dorim sa recalculam ratele ulterioare
- Eficientizarea calculatorului de rate: putem introduce valoarea maxima a ratei si iStoma calculeaza automat numarul de rate
- Posibilitatea reprogramarii unui pacient prin copiere: click dreapta pe o programare din agenda
- Eficientizarea ecranului de trimitere de email-uri
- Campurile CC + BCC la trimiterea de email-uri
- Eficientizarea ecranului de import automat de radiografii
- Fiscalizarea la cerere a "facturilor" din iStoma: nu intotdeauna trebuie sa generam o factura fiscala
- Imprimarea/Stergerea/Trimiterea pe email a mai multor facturi/chitante dintr-un singur click
- Modificarea consimtamantului de inhalosedare (am renuntat la partea cu claustrofobia)
- Sincronizare cu calendarul google: optimizarea locatiei pentru o mai buna gasire a acesteia in google maps
- Imprimarea soldului pacientului la imprimarea unei facturi/deviz estimativ (in cazul in care acesta exista)
- Detaliu programare: culoarea medicului ce va realiza o anumita interventie cu posibilitatea modificarii medicului direct din acest ecran
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.8 din data de 04.11.2014

- Pacientii cu diagnostice critice (Hepatita, HIV, ...) vor fi semnalizati in agenda; Diagnosticele critice se introduc in ecranul Status General din dosarul pacientului
- Eficientizarea ecranului Status General: am simplificat adaugarea de diagnostice critice si am adaugat posibilitatea de a vizualiza ultimul chestionar direct din acest ecran
- Autorizari pacient: Newsletter SMS, Newsletter Email, Confirmarea telefonica a programarii
- iStoma va marca programarile viitoare ale pacientilor ce au mai mult de 2 programari anulate prin neprezentare ca fiind de reconfirmat telefonic; La anularea unei programari prin neprezentarea pacientului iStoma va va intreba daca doriti ca urmatoarele programari ale acestuia sa fie marcate ca fiind de reconfirmat; Modificarea acestui lucru pentru un pacient anume se face din fisa acestuia (Autorizari)
- Vizualizarea functionalitatilor aparute in ultima versiune direct din aplicatie (Meniu sus -> Optiuni -> Despre)
- Inchiderea ecranului de creare/modificare a unei programari la click in afara acestuia;
- Reducerea dimensiunii ocupate de agenda trimisa pe email
- Posibilitatea de a compara cu mai multa usurinta prezentul cu trecutul (Ex: vizualizam incasarile de luna aceasta si dorim sa facem o comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut; este suficient sa dam click pe butonul Anul trecut pentru a obtine acest rezultat); acest comportament este valabil si in modul zi si saptamana;
- Posibilitatea anularii unei facturi/chitante fiscalizate: aceasta actiune poate fi realizata din ecranul de detaliu al facturii/chitantei; facturile/chitantele anulate vor ramane in lista de plati insa vor fi taiate si nu vor fi luate in considerare la calculul soldului;
- Cand vizualizam o imagine dintr-o lista de documente (Ex: o imagine preluata cu camera intra-orala) vom transmite si celelalte imagini din lista pentru a putea trece cu usurinta de la una la alta; deosebit de util daca avem mai multe imagini/radiografii in statusul dentar al unui pacient;
- iStoma va retine interventiile ce erau asociate unei programari anulate/sterse si le va propune data viitoare cand vom crea o programare pentru acelasi pacient;
- Actul pacientului va fi folosit la imprimare in absenta CNP-ului: util in cazul imprimarii de facturi/chitante pentru pacientii din afara Romaniei;
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.5.9 din data de 19.11.2014

- iStoma SMS Center - Trimiteti SMS-uri din iStoma folosind telefonul dumneavoastra cu Android
- Modificarea sincronizarii cu calendarul google in concordanta cu noile prevederi ale Google Inc.
- Simplificarea adaugarii unui medic nou prin acordarea din oficiu a drepturilor standard, a accesului la cabinete si adaugarea in agenda utilizatorului conectat
- Posibilitatea stergerii/modificarii documentelor din rezumatul documentelor unui pacient (Dosar pacient->Mai multe->Documente)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate;


Versiunea 1.6.0 din data de 06.01.2015

Agenda:
- Posibilitatea redimensionarii/mutarii/copierii unei programari direct din agenda
- Optimizarea sincronizarii cu calendarul google;
- Posibilitatea precizarii ca un pacient a venit la urgenta
Pacienti:
- iStoma nu mai permite crearea unui nou pacient cu acelasi CNP sau numar de telefon ca al unui pacienti existent; dorim evitarea pe cat posibil a crearii de dubluri
- Modificarea consimtamantului de parodontologie
- Adaugarea consimtamantului de anestezie locala (Multumim clinicii CifDent din Brasov pentru excelenta colaborare în integrarea acestuia)
- Folosirea logo-ului la imprimarea consimtamintelor informate
Rapoarte:
- Eficientizarea ecranului de rapoarte prin gruparea acestora pe categorii
- Top pacienti - permite vizualizarea primilor pacienti în functie de încasari sau numarul de programari
- Pacientii activi - permite vizualizarea pacientilor ce au cel putin o programare în ultimele x luni
- Pacientii închisi - permite vizualizarea pacientilor închisi
- Lista integrala - permite vizualizarea listei pacientilor ce nu sunt închisi
- Stare programari - permite atat vizualizarea unui rezumat al programarilor terminate/anulate/etc. cat si vizualizarea efectiva a acestor programari
- Interventii realizate - permite vizualizarea numarului si a valorii interventiilor realizate într-o perioada de timp
- Posibilitatea gruparii pe zile a încasarilor dintr-o anumita perioada
Comunicare:
- Posibilitatea selectarii unui template la trimiterea de SMS-uri din detaliile programarii sau din fisa pacientului; îmbunatatirea trimiterii de SMS-uri prin XPert Messaging;
Diverse:
- Optimizarea ecranului "De facut";
- Optimizarea listei de interventii prin realizarea de operatiuni multi-interventie
- Optiunea "Pauza" în meniul din partea stanga-sus a ecranului
- Tipurile cardurilor de fidelitate
- Retinerea cabinetelor afisate în agenda la urmatoarea pornire a aplicatiei
- Optimizarea selectarii cabinetelor dintr-un anumit sediu (în cazul clinicilor multi-sediu)
- Marcarea automata a programarilor din trecut ca terminate
- Marcarea automata a interventiilor asociate programarilor terminate ca realizate
- SMS Gateway multi-sediu - posibilitatea utilizarii de sendere personalizate diferite pentru fiecare sediu
- Posibilitatea arhivarii/închiderii unui pacient din raportul de pacienti inactivi
- Posibilitatea aplicarii oricarui protocol la o afectiune din statusul dentar
- Posibilitatea ignorarii unor pacienti cu avansuri
- Utilizatorul conectat îsi poate consulta rapoartele proprii de încasari, facturi neachitate integral si activitate direct din meniul din partea de sus a ecranului (butonul cu 3 linii orizontale->Rapoarte)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate.


Versiunea 1.6.1 din data de 12.01.2015

Agenda:
- Posibilitatea cautarii unui pacient dupa numarul de telefon sau adresa de email;
- Afisarea numarului de telefon la cautarea pacientului pentru o identificare mai riguroasa a acestuia;
Pacienti:
- Fisa de refuz a tratamentului si acordul cu pacientul; multumim D-lui Dr. Freddy Wallner pentru excelenta colaborare;
- Folosirea logo-ului la imprimarea formularelor diverse
Rapoarte:
- Pacienti noi
- Posibilitatea vizualizarii topului pacientilor si in functie de interventiile realizate
Diverse:
- Comportament iStoma: sa nu mai modifice automat starea programarii la trecerea timpului si nici durata programarii la marcarea acesteia ca terminata;
- iStoma retine dimensiunea dosarului pacientului pe fiecare calculator;
- Posibilitatea modificarii listei de preturi cu un anumit procent (cu sau fara rotunjire) - Setari->Medical->Interventii;
- Eficientizarea jurnalului utilizatorilor;
- Eficientizarea ecranului de recomandanti (Statistici)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate.


Versiunea 1.6.2 din data de 21.01.2015

Dosar pacient:
- Totul despre protezele dentare - Ghid pentru pacienti: Imprimare->Diverse; Multumim clinicii CifDent pentru excelenta colaborare
- Optimizarea validarii CNP-ului
- In fisa pacientului putem preciza Limba de comunicare (util pentru turismul stomatologic);
Setari:
- Noi imagini pentru resurse: Camera foto, seringa, ac, camera intraorala
Agenda:
- Optimizarea imprimarii agendei ca in iStoma: Aceasta va fi imprimata pe doua pagini
- Optimizarea imprimarii agendei sub forma de tabel: Putem imprima pe aceeasi pagina programarile grupate pe medici/cabinete (in functie de tipul agendei)
- Optimizarea comunicarii cu Google Calendar
- Initiala sediului in cazul in care un pacient de la un sediu se programeaza la alt sediu (doar pentru clinicile multi-sediu)
- (A) in agenda in cazul in care cream programare pentru un pacient arhivat
Comportament iStoma
- Imprimarea chitantei intr-un sigur exemplar
Setari
- Putem adauga mai rapid consimtamintele necesare anumitor interventii (butonul de deasupra listei din partea dreapta)
- Posibilitatea definirii initialei sediului (daca nu este definita expres iStoma va folosi prima litera a denumirii sediului): Setari->Locatii
- Posibilitatea definirii SMS-urilor in mai multe limbi si pe mai multe sedii; La trimiterea automata de SMS-uri iStoma tine cont de limba pacientului pentru a-i trimite mesajul cel mai usor de inteles pentru acesta
Diverse
- Posibilitatea filtrarii dupa sediu in rapoartele de SMS-uri trimise si Email-uri trimise
- Automatizarea trimiterii de SMS-uri de recall pacientilor inactivi de mai mult de 6 luni


Versiunea 1.6.3 din data de 16.02.2015

- Formularul de consimtamant informat pentru interventii chirurgicale (cel de la CMDR) poate fi imprimat si in limba Engleza; Multumim clinicilor Trident si SmileMed si Dlui. Dr. Florin Lazarescu pentru excelenta colaborarea in integrarea variantei in limba engleza.
- Posibilitatea crearii de activitati programate in agenda pe cabinete;
- Reprogramat - un nou mod de anulare a unei programari
- Raport nou - Facturi si discounturi
- Raport imbunatatit - Pacientii noi
- Comportament iStoma - Nu accepta modificarile din Google Calendar; in acest fel programarile din iStoma vor ajunge in Google dar nu si invers
- Setari-Medical-Interventii - eficientizarea modificarii categoriei pentru un grup de interventii
- Afisarea aniversarilor din meniul din dreapta-sus in functie de sediu
- Varsta pacientului la trimiterea automatizata de SMS-uri de La multi ani
- Criteriu de activitate la trimiterea automatizata de SMS-uri de La multi ani
- Posibilitatea selectarii perioadei de inactivitate la trimiterea de SMS-uri automatizate de recall
- Data ultimei programari in ecranul de aniversari
- Eficientizarea introducerii listei de preturi pentru un anumit laborator
- Acces mai rapid la lista de preturi - Meniul din partea de sus -> butonul din stanga -> Lista de preturi
- De facut - marcarea ca importanta pentru anumite taskuri + selectia medicului pentru care trebuie realizat un anumit task (Ex: Igienizare la medicul X)
- Numarul de telefon al pacientului in raportul de facturi neachitate;
- Gestiunea drepturilor de acces la rapoarte
- Posibilitatea imprimarii agendei pe o singura pagina (Optional: Butonul de optiuni din dreapta-sus la agenda);
- Vizualizarea agendei in modul previzionat si nu realizat (Optional: Butonul de optiuni din dreapta-sus la agenda);
- Posibilitatea ascunderii programarilor anulate din agenda;
- Posibilitatea schimbarii modului de vizualizare a programului de lucru al medicilor;
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.6.4 din data de 19.03.2015

- Imprimarea fisei de laborator, a trimiterilor catre radiologie, a biletelor de trimitere catre alte specialitati, a scrisorilor medicale si a adeverintelor medicale. Multumim clinicii DentoSanMed si D-lui. Dr. Balog Anton pentru ajutorul acordat in integrarea acestor formulare;
- Rapoarte: Facturi antedatate, Incasari antedatate, Trimiteri radiologie, Bilete de trimitere, Scrisori medicale, Adeverinte medicale
- Eficientizarea gestiunii comenzilor protetice si a platilor catre laboratoare
- Actiuni accesibile: Acces la rapoartele altui medic
- Simplificarea cautarii in iStoma: In partea de sus a meniului din stanga exista o zona de cautare ce va permite sa cautati orice (De la pacienti pana la furnizori)
- Modul lectura in dosarul pacientului -> Plan de tratament pentru o vizualizare mai eficienta a istoricului medical al pacientului
- Facturile Barter si Pro bono si incasarea Pro bono
- Avansuri catre clinica si nu catre medic in zona de incasari din dosarul pacientului
- Locul de munca in fisa pacientului
- Comportament iStoma - Posibilitatea precizarii unei notite ce va fi imprimata la sfarsitul devizelor estimative si planurilor de tratament
- Comportament iStoma - Puteti opta pentru obligativitatea introducerii motivului de inchidere la stergerea programarilor, facturilor sau incasarilor
- Butonul NEXT la comenzile protetice - pentru a retrimite mai usor o comanda catre laborator
- Coloane separate pentru valoare initiala si discount la imprimarea facturilor/devizelor estimative cu discount
- Posibilitatea scindarii unei incasari pentru achitarea mai multor facturi (fie in mod egal, fie ponderat, fie la alegerea utilizatorului)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.6.5 din data de 07.05.2015

- Programul de lucru alternant (diferenta clara intre saptamanile pare si impare) pentru locatii (clinica) si medici;
- Modificarea modalitatii de calcul al procentului medicilor in functie de incasari pentru a putea tine cont de procentul diferentiat;
- LA CALCULAREA PROCENTULUI NU SE MAI TINE CONT DE LUCRARILE PLATITE CATRE LABORATOR SAU DE FACTURILE ACHITATE IN NUMELE MEDICILOR CI DE FISA DE CONSUM ASOCIATA INTERVENTIILOR ACHITATE;
- Imprimarea listei detaliate a procentului din incasari ce ii revine unui anumit medic;
- Raport Programari Realizate (va permite sa analizati obiectiv programarile realizate intr-o anumita perioada si productia per ora); Contine un rezumat interesant si multe posibilitati de filtrare;
- Noi campuri in fisa pacientului: CC Email si Toleranta Zero la intarziere (toleranta zero este semnalizata si in agenda); Marirea zonei de informatii referitoare la contact; Informatiile referitoare la Fax, Site, Skype, YM au fost grupare in butonul de mai multe din aceasta zona;
- La trimiterea de email-uri catre pacient se tine cont de CC Email;
- Istoricul cautarii in meniul stanga pentru a putea reveni mai usor la pacientii cautati (Dupa ce este cautat un pacient va aparea butonul "H" in meniul din partea stanga);
- Posibilitatea definirii personalului medical ce participa la realizarea unei interventii (pe langa medicul principal);
- Actiuni rapide in zona de detaliu a statusului dentar (click dreapta pe lista ce apare cand se face click pe un dinte);
- Completarea prin cautare a statusului dentar (selectia dintilor si a constatarilor se face folosind zona de text din drapta statusului dentar); Puteti adauga cu usurinta o afectiune sau un implant/lucrare protetica existenta;
- Selectia maxilarului sau mandibulei in statusul dentar (zonele din centrul statusului);
- Noi semnalizari vizuale in statusul dentar: Tratament de canal incomplet, Bresa inchisa, Proteza, Mobilitate dinte (Grad I, II, III);
- Implanturile existente sunt colorate diferit in statusul dentar;
- Comportament iStoma: Ascunderea intervalului de inactivitate al cabinetului/medicului in agenda;
- Comportament iStoma: Foloseste numele medicului in loc de sediu ca locatie in calendarul google;
- Comportament iStoma: Mereu in BCC (puteti adauga una sau mai multe adrese de email(separate prin virgula) ce vor fi mereu in BCC la trimiterea de emailuri din iStoma);
- Un nou tip de activitate programata (Congres|Curs|Seminar) cu semnalizare vizuala specifica;
- Un nou mod de anulare a unei programari: Intarziere laborator (Interesant pentru rapoarte);
- Posibilitatea selectarii unei liste de date la crearea unei activitati programate (Util in cazul in care dorim sa cream aceeasi activitate programata in mai multe zile);
- Modul lista de vizualizare a agendei (Folositi butonul cu 3 liniute de deasupra agendei (in dreapta) si faceti click pe butonul lista din meniul ce apare);
- Acces la lista integrala de pacienti din meniul din partea stanga;
- Pacientii de programat (lista de asteptare) cu posibilitatea setarii unei date minime si maxime si a unui interval preferat de pacient;
- Datele bancare ale pacientilor + posibilitatea de a cauta un pacient dupa IBAN folosind ecranul complex de cautare al pacientilor; Datele bancare se definesc in ecranul de plati din dosarul pacientului;
- Modificarea paletei de culori utilizata in Agenda pe medici atat pentru programari cat si pentru activitatile programate; (Butonul de optiuni de deasupra agendei->click pe butonul interval agenda->click pe butonul culori)
- Numarul de telefon si data la care a fost modificata starea unei programari in raportul Programari->Stare;
- Tipul cardului si posibilitatea filtrarii dupa card a pacientilor din raportul "Facturi si discounturi";
- La vizualizarea rapoartelor rapide (meniul de sus (in stanga)->butonul de optiuni (cel cu 3 liniute)->Rapoarte) se cere parola utilizatorului conectat;
- Laboratoare->Plati: Posibilitatea gruparii pe laboratoare si filtrarea dupa un anumit laborator;
- Devizele estimative imprimate se salveaza in dosarul pacientului si pot fi vizualizate in Zona de documente a pacientului (Dosar pacient->Meniu sus->Butonul mai multe (cel cu 3 liniute)->Documente);
- Posibilitatea definirii unui laborator/furnizor din oficiu; Acesta va fi selectat din oficiu la crearea unei comenzi catre laborator sau la introducerea unei facturi de la furnizor;
- Butonul de Refresh in Rapoarte si in Rezumatul finaciar (Click dreapta pe lista si selectati Refresh din meniul ce apare);
- Posibilitatea modificarii punctuale a procentului acordat unui meic ditr-o incasare sau interventie (Util in cazul in care medicul face o reducere unei cunostinte si nu i se mai poate acorda procent la acea incasare/interventie);
- Posibilitatea rezervarii unei sume dintr-o incasare pentru plata laboratorului (In zona de plati din dosarul pacientului->Butonul Laborator);
- Raport Sume rezervate pentru plata laboratorului;
- Codul de parafa al medicilor in ecranul de detaliu al utilizatorilor;
- La completarea fisei de consum pentru o interventie putem alege din lista de comenzi laborator;
- Solicitarea parolei dupa un anumit interval de inactivitate; Acesta se poate seta din ecranul Comportament iStoma;
- Raport incasari: Defalcarea incasarilor in functie de modalitatea de plata in modul "Grupeaza pe medici";
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.6.6 din data de 16.07.2015

- Raport nou: Ultima profilaxie - cu posibilitatea urmaririi discutiei cu pacientii contactati
- Imprimarea Bonului fiscal (Doar pentru casele de marcat Eltrade in momentul de fata); Urmeaza Activa si Datecs
- In rapoartele Email-uri trimise si SMS-uri trimise se va vedea si ce a fost trimis catre medici sau alte persoane
- Daca la adaugarea unei noi facturi nu este bifat avansul existent (coltul dreapta-jos) atunci acesta nu va fi folosit iar factura va fi considerata ca fiind neachitata
- Comportament iStoma - Sa nu fie selectata modalitatea de incasare din oficiu (in momentul de fata este selectat automat cash si daca nu este modificat de cel ce introduce incasarea atunci cand este vorba de o plata POS pot aparea date eronate in raportul de incasari)
- Click dreapta pe o rubrica din meniul stanga pentru a o deschide in PopUp
- Retinerea preferintelor fiecarui utilizator referitor la coloana dupa care se face sortarea unei liste, posibilitatea schimbarii ordinii coloanelor redimensionarea lor si posibilitatea ascunderii anumitor coloane pentru un afisaj mai eficient al datelor
- Modalitatea de plata a lucrarilor protetice si a facturilor de la furnizari
- Nr NIR si Data receptie la introducerea facturilor de la furnizori
- Imprimarea NIR-ului
- Unitatea de masura la produse
- Gestiune stocuri in meniul din partea stanga la Furnizori
- Eficientizarea introducerii scrisorilor medicale prin adaugarea de rubrici clare
- Posibilitatea selectarii interventiilor programate in viitor pentru a le putea realiza mai devreme (direct din agenda)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.6.7 din data de 17.07.2015

- Raport nou: Ultima profilaxie - cu posibilitatea urmaririi discutiei cu pacientii contactati
- Imprimarea Bonului fiscal (Doar pentru casele de marcat Eltrade in momentul de fata); Urmeaza Activa si Datecs
- Sexul pacientilor: Cand se bifeaza sexul unui pacient, toti pacientii ce au acelasi prenume si nu au sexul definit vor avea acelasi sex; La adaugarea unui nou pacient iStoma va folosi sexul gasit la alti pacienti ce au acelasi prenume;
- iStoma SMS Center - Posibilitatea trimiterii de SMS-uri pacientilor ce au programare poimaine
- Fisa de laborator - selectarea marimii fontului si a modalitatii de imprimare
- Help-ul asociat ecranelor se deschide in browser pentru a permite utilizarea in paralel a aplicatiei
- In rapoartele Email-uri trimise si SMS-uri trimise se va vedea si ce a fost trimis catre medici sau alte persoane
- Daca la adaugarea unei noi facturi nu este bifat avansul existent (coltul dreapta-jos) atunci acesta nu va fi folosit iar factura va fi considerata ca fiind neachitata
- Comportament iStoma - Sa nu fie selectata modalitatea de incasare din oficiu (in momentul de fata este selectat automat cash si daca nu este modificat de cel ce introduce incasarea atunci cand este vorba de o plata POS pot aparea date eronate in raportul de incasari)
- Click dreapta pe o rubrica din meniul stanga pentru a o deschide in PopUp
- Retinerea preferintelor fiecarui utilizator referitor la coloana dupa care se face sortarea unei liste, posibilitatea schimbarii ordinii coloanelor redimensionarea lor si posibilitatea ascunderii anumitor coloane pentru un afisaj mai eficient al datelor
- Modalitatea de plata a lucrarilor protetice si a facturilor de la furnizari
- Nr NIR si Data receptie la introducerea facturilor de la furnizori
- Imprimarea NIR-ului
- Bonul de consum - pentru scoaterea din stoc a produselor
- Bonul de retur - pentru a scoate din stoc produsele returnate la furnizor
- Unitatea de masura la produse
- Gestiune stocuri in meniul din partea stanga la Furnizori
- Eficientizarea introducerii scrisorilor medicale prin adaugarea de rubrici clare
- Posibilitatea selectarii interventiilor programate in viitor pentru a le putea realiza mai devreme (direct din agenda)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.6.8 din data de 08.08.2015

- Raport nou: Ultima profilaxie - cu posibilitatea urmaririi discutiei cu pacientii contactati
- Imprimarea Bonului fiscal (Doar pentru casele de marcat Eltrade in momentul de fata); Urmeaza Activa si Datecs
- Sexul pacientilor: Cand se bifeaza sexul unui pacient, toti pacientii ce au acelasi prenume si nu au sexul definit vor avea acelasi sex; La adaugarea unui nou pacient iStoma va folosi sexul gasit la alti pacienti ce au acelasi prenume;
- iStoma SMS Center - Posibilitatea trimiterii de SMS-uri pacientilor ce au programare poimaine
- Fisa de laborator - selectarea marimii fontului si a modalitatii de imprimare
- Help-ul asociat ecranelor se deschide in browser pentru a permite utilizarea in paralel a aplicatiei
- In rapoartele Email-uri trimise si SMS-uri trimise se va vedea si ce a fost trimis catre medici sau alte persoane
- Daca la adaugarea unei noi facturi nu este bifat avansul existent (coltul dreapta-jos) atunci acesta nu va fi folosit iar factura va fi considerata ca fiind neachitata
- Comportament iStoma - Sa nu fie selectata modalitatea de incasare din oficiu (in momentul de fata este selectat automat cash si daca nu este modificat de cel ce introduce incasarea atunci cand este vorba de o plata POS pot aparea date eronate in raportul de incasari)
- Click dreapta pe o rubrica din meniul stanga pentru a o deschide in PopUp
- Retinerea preferintelor fiecarui utilizator referitor la coloana dupa care se face sortarea unei liste, posibilitatea schimbarii ordinii coloanelor redimensionarea lor si posibilitatea ascunderii anumitor coloane pentru un afisaj mai eficient al datelor
- Modalitatea de plata a lucrarilor protetice si a facturilor de la furnizari
- Nr NIR si Data receptie la introducerea facturilor de la furnizori
- Imprimarea NIR-ului
- Bonul de consum - pentru scoaterea din stoc a produselor
- Bonul de retur - pentru a scoate din stoc produsele returnate la furnizor
- Unitatea de masura la produse
- Gestiune stocuri in meniul din partea stanga la Furnizori
- Eficientizarea introducerii scrisorilor medicale prin adaugarea de rubrici clare
- Posibilitatea selectarii interventiilor programate in viitor pentru a le putea realiza mai devreme (direct din agenda)
- Setare manuala a cursului BNR al clinicii
- Alerta in agenda daca exista risc de neprimire a lucrarii unui pacient
- Selectarea laboratorului la anularea unei programari din cauza unei intarzieri a laboratorului
- Folderul de Backup de pe server poate fi setat in ecranul de creare a unui nou backup
- Comportament iStoma: Organizare mai clara a comportamentelor
- Comportament iStoma: Multi Sediu: Afisarea platilor unui pacient indiferent de sediu; Afisarea rapoartelor pentru toate sediile cumulat
- Crearea unei facturi: Posibilitatea selectarii tipului documentului: Proforma, Factura, Factura si Chitanta, Deviz estimativ
- Data facturii fiscale pentru o proforma fiscalizata; in acest fel data proformei ramane neschimbata (Butonul Mai Multe din detaliul facturii)
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.6.9 din data de 25.08.2015

- Raport nou: Ultima profilaxie - cu posibilitatea urmaririi discutiei cu pacientii contactati
- Imprimarea Bonului fiscal (Doar pentru casele de marcat Eltrade in momentul de fata); Urmeaza Activa si Datecs
- Sexul pacientilor: Cand se bifeaza sexul unui pacient, toti pacientii ce au acelasi prenume si nu au sexul definit vor avea acelasi sex; La adaugarea unui nou pacient iStoma va folosi sexul gasit la alti pacienti ce au acelasi prenume;
- iStoma SMS Center - Posibilitatea trimiterii de SMS-uri pacientilor ce au programare poimaine
- Fisa de laborator - selectarea marimii fontului si a modalitatii de imprimare
- Help-ul asociat ecranelor se deschide in browser pentru a permite utilizarea in paralel a aplicatiei
- In rapoartele Email-uri trimise si SMS-uri trimise se va vedea si ce a fost trimis catre medici sau alte persoane
- Daca la adaugarea unei noi facturi nu este bifat avansul existent (coltul dreapta-jos) atunci acesta nu va fi folosit iar factura va fi considerata ca fiind neachitata
- Comportament iStoma - Sa nu fie selectata modalitatea de incasare din oficiu (in momentul de fata este selectat automat cash si daca nu este modificat de cel ce introduce incasarea atunci cand este vorba de o plata POS pot aparea date eronate in raportul de incasari)
- Click dreapta pe o rubrica din meniul stanga pentru a o deschide in PopUp
- Retinerea preferintelor fiecarui utilizator referitor la coloana dupa care se face sortarea unei liste, posibilitatea schimbarii ordinii coloanelor redimensionarea lor si posibilitatea ascunderii anumitor coloane pentru un afisaj mai eficient al datelor
- Modalitatea de plata a lucrarilor protetice si a facturilor de la furnizari
- Nr NIR si Data receptie la introducerea facturilor de la furnizori
- Imprimarea NIR-ului
- Bonul de consum - pentru scoaterea din stoc a produselor
- Bonul de retur - pentru a scoate din stoc produsele returnate la furnizor
- Unitatea de masura la produse
- Gestiune stocuri in meniul din partea stanga la Furnizori
- Eficientizarea introducerii scrisorilor medicale prin adaugarea de rubrici clare
- Posibilitatea selectarii interventiilor programate in viitor pentru a le putea realiza mai devreme (direct din agenda)
- Setare manuala a cursului BNR al clinicii
- Alerta in agenda daca exista risc de neprimire a lucrarii unui pacient
- Selectarea laboratorului la anularea unei programari din cauza unei intarzieri a laboratorului
- Folderul de Backup de pe server poate fi setat in ecranul de creare a unui nou backup
- Comportament iStoma: Organizare mai clara a comportamentelor
- Comportament iStoma: Multi Sediu: Afisarea platilor unui pacient indiferent de sediu; Afisarea rapoartelor pentru toate sediile cumulat
- Crearea unei facturi: Posibilitatea selectarii tipului documentului: Proforma, Factura, Factura si Chitanta, Deviz estimativ
- Data facturii fiscale pentru o proforma fiscalizata; in acest fel data proformei ramane neschimbata (Butonul Mai Multe din detaliul facturii)
- Reorganizarea ecranului de comportament iStoma
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.7.0 din data de 11.09.2015

- Raport nou: Ultima profilaxie - cu posibilitatea urmaririi discutiei cu pacientii contactati
- Raport gradul de incarcare al medicilor
- Raport Next Visit (Aminteste-mi de)
- Imprimarea Bonului fiscal (Doar pentru casele de marcat Eltrade si Datecs in momentul de fata); Urmeaza Activa
- Sexul pacientilor: Cand se bifeaza sexul unui pacient, toti pacientii ce au acelasi prenume si nu au sexul definit vor avea acelasi sex; La adaugarea unui nou pacient iStoma va folosi sexul gasit la alti pacienti ce au acelasi prenume;
- iStoma SMS Center - Posibilitatea trimiterii de SMS-uri pacientilor ce au programare poimaine
- Fisa de laborator - selectarea marimii fontului si a modalitatii de imprimare
- Help-ul asociat ecranelor se deschide in browser pentru a permite utilizarea in paralel a aplicatiei
- In rapoartele Email-uri trimise si SMS-uri trimise se va vedea si ce a fost trimis catre medici sau alte persoane
- Daca la adaugarea unei noi facturi nu este bifat avansul existent (coltul dreapta-jos) atunci acesta nu va fi folosit iar factura va fi considerata ca fiind neachitata
- Comportament iStoma - Sa nu fie selectata modalitatea de incasare din oficiu (in momentul de fata este selectat automat cash si daca nu este modificat de cel ce introduce incasarea atunci cand este vorba de o plata POS pot aparea date eronate in raportul de incasari)
- Click dreapta pe o rubrica din meniul stanga pentru a o deschide in PopUp
- Retinerea preferintelor fiecarui utilizator referitor la coloana dupa care se face sortarea unei liste, posibilitatea schimbarii ordinii coloanelor redimensionarea lor si posibilitatea ascunderii anumitor coloane pentru un afisaj mai eficient al datelor
- Modalitatea de plata a lucrarilor protetice si a facturilor de la furnizari
- Nr NIR si Data receptie la introducerea facturilor de la furnizori
- Imprimarea NIR-ului
- Bonul de consum - pentru scoaterea din stoc a produselor
- Bonul de retur - pentru a scoate din stoc produsele returnate la furnizor
- Unitatea de masura la produse
- Gestiune stocuri in meniul din partea stanga la Furnizori
- Eficientizarea introducerii scrisorilor medicale prin adaugarea de rubrici clare
- Posibilitatea selectarii interventiilor programate in viitor pentru a le putea realiza mai devreme (direct din agenda)
- Setare manuala a cursului BNR al clinicii
- Alerta in agenda daca exista risc de neprimire a lucrarii unui pacient
- Selectarea laboratorului la anularea unei programari din cauza unei intarzieri a laboratorului
- Folderul de Backup de pe server poate fi setat in ecranul de creare a unui nou backup
- Comportament iStoma: Organizare mai clara a comportamentelor
- Comportament iStoma: Multi Sediu: Afisarea platilor unui pacient indiferent de sediu; Afisarea rapoartelor pentru toate sediile cumulat
- Crearea unei facturi: Posibilitatea selectarii tipului documentului: Proforma, Factura, Factura si Chitanta, Deviz estimativ
- Data facturii fiscale pentru o proforma fiscalizata; in acest fel data proformei ramane neschimbata (Butonul Mai Multe din detaliul facturii)
- Semnalarea programarilor online in agenda si rapoarte
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.7.1 din data de 05.10.2015

- Imprimarea bonului fiscal folosind casele de marcat gama ACTIVA (In momentul de fata puteti imprima bonul fiscal direct din iStoma daca aveti o casa de marcat Eltrade, Datecs sau Activa);
- Raport nou -> Interventii programate in viitor;
- iStoma SMS Center - Posibilitatea apelarii unui numar de telefon;
- Dosar pacient -> Imprimare -> Situatie financiara pentru a imprima situatia financiara a pacientului in momentul de fata;
- Program de lucru vizual; Meniu stanga -> Resurse umane -> Program de lucru; Daca medicul este in concediu, programul de lucru din agenda pe cabinete nu va mai fi vizibil;
- Comportament iStoma -> Diverse -> Foloseste culoarea medicului in loc de culoarea data de starea programarii in agenda pe medici;
- Comportament iStoma -> Financiar -> Confirmare incasare la imprimarea bonului fiscal; pentru a verifica datele inainte de imprimarea efectiva a bonului fiscal si a evita astfel procesele verbale catre ANAF datorate introducerii gresite a datelor;
- Setari -> Utilizatori -> Numarul de ordine al medicilor in agenda;
- Setari -> Utilizatori -> Rolul de utilizator "User" pentru a nu mai afisa un anumit utilizator in rezumatul financiar sau in lista de medici;
- Eficientizarea alocarii de locatii la un utilizator (multibifa);
- Modificarea raportului "Pacienti noi" pentru a afisa pacientii noi in momentul in care au prima programare si nu in functie de data de creare; Puteti vedea in continuare pacientii nou creati folosind butonul din dreapta sus si selectand "Data creare" ca optiune de cautare;
- Setari -> Locatii -> Tipul cabinetului permite afisarea in raportul grad de ocupare doar a unitatilor functionale de tip "Cabinet";
- In raportul Grad de ocupare putem bifa anumite cabinete din sediu pentru a vedea gradul de ocupare pe un anumit etaj (de exemplu);
- Posibilitatea trimiterii de SMS-uri si/sau email-uri pacientilor noi de ieri;
- Automatizarea trimiterii de Email-uri catre pacientii noi de ieri;
- Mail-urile automate tin cont de sediul pacientului;
- Posibilitatea trimiterii de SMS-uri de recall pentru Control, Profilaxie sau Control si Profilaxie (in functie de ce avem in fisa pacientului la "Aminteste-mi de");
- Eficientizarea Contractelor de finantare;
- Fisa pacient -> Comunicare -> Mai multe -> Numar inmatriculare -> Pentru cei ce ofera acces pacientilor in parcarea clinicii prin cartele de acces; Puteti de asemenea cauta un pacient dupa numarul de inmatriculare folosind ecranul de cautare al pacientilor;
- Eficientizarea detectarii dublurilor la crearea unui nou pacient;
- Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.7.2 din data de 29.10.2015

iStoma Check IN - Meniu sus - Buton trei liniute din stanga sus - Check in/out; Datele introduse le regasim in Pontaj

Pacient:
- Discount pentru mai multe facturi - selectam facturile - buton trei linite dreapta sus - ajustare
- Factura Combi - Posibilitatea generarii unei singure facturi fiscale pornind de la mai multe proforme ale unui pacient (Butonul Mai multe din ecranul de plati al dosarului pacientului)
- Crearea unui plan de finantare (rate) pornind de la proformele neachitate ale unui pacient
- Rotunjirea ratelor in calculatorul de rate; Ultima rata are valoare diferita pentru a obtine suma totala a contractului
- Imprimarea Anexei 1 la contractul de rate (Interventiile prinse in contract) si a Anexei 2 (ratele)
- Optimizarea gestiunii listei de interventii din Planul de tratament - selectam interventiile - buton trei linite dreapta sus - ajustare/schimbare medic/creare deviz/creare proforma/stergere
- Un nou tip de recall: Descoperire implant
- Schimbarea tipului dentitiei din ecranul de detaliu al unei interventii
- Posibilitatea precizarii asistentelor in detaliul unei interventii (Personal medical)
- Importarea unei liste de pacienti dintr-un fisier CSV; Acesta poate contine codul, numele si prenumele, telefonul, adresa de email, CNP-ul, Data de nastere, Zona de observatii; Importul se face din ecranul de cautare a pacientilor;
- Zona de Observatii in fisa pacientului

Agenda:
- Cand se bifeaza un pacient ca sosit, toate programarile lui din ziua respectiva vor fi marcate in concordanta
- Click pe denumirea perioadei - permite selectarea mai rapida a unei alte date
- Posibilitatea programarii unui pacient selectat din Lista de asteptare sau din lista de Recall
- Posibilitatea adaugarii unui pacient in lista de asteptare si adaugarea unui recall direct din detaliile programarii (Zona Mai multe)
- La crearea unei programari/activitati eticheta "Medic" se coloreaza in cazul in care medicul este in concediu (la pozitionarea mouse-ului peste aceasta eticheta ni se precizeaza perioada in care medicul este in concediu)
- Un nou tip de activitate - Sedinta

Rapoarte:
- Interventii create - vizualizarea interventiilor introduse in iStoma intr-o anumita perioada
- Interventii inchise - vizualizarea interventiilor sterse din iStoma intr-o anumita perioada
- Pacient - Status dentar - vizualizarea afectiunilor dentare introduse in iStoma intr-o anumita perioada

Setari:
- Schimbarea mai rapida a categoriei/subcategoriei unui produs
- Importarea listei de interventi dintr-un fisier CSV; Acesta poate contine codul, denumirea, pretul si prescurtarea
- Eficientizarea adaugarii unui nou utilizator (medic, asistenta, receptie, ...)
- Utilizatori - Dosar Personal; o zona generoasa de text in care puteti trece informatii relevante referitoare la un membru al echipei dumneavoastra

Comportament iStoma
- Financiar: Solicitarea parolei de supervisor la stergerea interventiilor si a platilor (facturi, incasari)
- Comunicare: Aveti telefonul cu iStoma SMS Center tot timpul pe WIFI? Incepand cu aceasta versiune puteti automatiza trimiterea de SMS-uri; Activati acest lucru folosind bifa "Automatizeaza trimiterea de SMS-uri" si apoi controlati tipurile de automatizari din Setari->Comunicare->iStoma SMS

Diverse:
- Peste tot pe unde putem selecta o data, sub calendar ne apare o lista ce permite navigarea rapida in timp (peste 10 zile, 1 saptamana, ..., 6 saptamani, peste 1 luna, ..., peste 6 luni, ..., peste 2 ani)
- Distinctie clara intre De facut si Recall (in meniul din partea de sus a ecranului)
- Lista de asteptare in meniul din partea de sus
- Afisarea ratelor scadente si neachitate in meniul din partea de sus a ecranului (in dreapta); Acest buton apare doar daca exista rate cu data scadenta depasita
- Afisarea iconitei de SMS trimis in ecranul Aniversari - pentru a verifica cu usurinta daca au fost trimise SMS-urile aniversare
- Posibiliatea selectarii persoanelor afisate in ecranul "Aniversari"; Dupa cum stiti in ecranul "Aniversari" sunt afisati pacientii, agentii, personalul clinicii, reprezentantii laboratoarelor si persoanele din anuar care au ziua de nastere in perioada afisata

Resurse Umane:
- Pontaj - Afisarea informatiilor introduse prin Check in/out; daca sunteti admin puteti modifica, sterge si adauga intrari in pontaj
- Concedii - Afisarea concediilor personalului (de odihna, medical, fara plata, zi libera); Se folosesc culori diferite in functie de tipul concediului; Acces direct la situatia anuala a concediilor unei persoane


Versiunea 1.7.3 din data de 23.12.2015

VA DORIM SARBATORI FERICITE SI SUCCES PE TOATE PLANURILE!

Principalele noutati din aceasta versiune sunt:

CAMPANII SI PROMOTII (Meniul stanga - Financiar):
- Posibilitatea introducerii de contracte:
> Comision (Ex: Centrele de radiologie care ofera comision pentru pacientii trimisi catre aceste si care va solicita factura la plata comisionului),
> Prepaid - Vouchere stomatologice oferite de companii angajatilor lor
> Postpaid - Contractele cu companiile care platesc tratamentele stomatologice ale anumitor angajati
> Abonament - Contractele cu companiile care platesc un abonament la clinica dumneavoastra ce le permite angajatilor acestora de a beneficia de o lista de preturi preferentiala
- Voucherele cadou
- Compensarile
- Extragerile: Util daca doriti sa oferiti un cadou unuia dintre pacientii dumneavoastra cu ocazia Sarabatorilor de iarna, Pasti, Ziua Femeii, Sf. Ion, Aniversarilor ...
- Setarile pentru Ajustarile de tarifare si cardurile de fidelitate au fost mutate din Setari->Medical in Financiar-> Campanii si Promotii

FINANCIAR:
- In rezumatul financiar incasarile sunt impartite in CASH, POS SI BANCA, Probono se numeste voucher si poate fi gasit alaturi de compensari in zona de Campanii si promotii
- La calculul procentului medicilor se iau in continuare in considerare voucherele si compensarile

RAPOARTE:
- Pacienti Implantati
- Pacienti cu aparat

COMUNICARE:
- Trimiterea de SMS-uri si Email-uri catre:
> Pacientii cu datorii
> Pacientii programati la o data anume
> Pacientii activi (util daca doriti sa trimiteti un SMS de sarbatori doar pacientilor activi in ultimul an de exemplu)
> Pacientii cu programare anulata

SETARI
- Comunicare - iStoma SMS: Propunerea trimiterii de SMS-uri la crearea unei programari sau la anularea unei programari
- Comunicare - iStoma SMS: Template-uri pentru SMS-ul trimis la crearea unei noi programari, a anularii unei programari sau catre pacientii cu datorii (iStoma propune modele standard)

PACIENTI
- Status dentar: Pacient implantat + Pacient cu aparat - util pentru rapoarte si pentru a avea o atentionare vizuala la crearea unui programari pentru un astfel de pacient
- Fisa - Comunicare - Buton mai multe - Pacient neserios - cu semnalizare vizuala in agenda
- Plati - Contracte de finantare - Crearea de contracte in EUR cu incasarea in RON la cursul BNR al zilei
- Imprimare - Consimtamant informat - Ortodontie - Multumim clinicii CifDent pentru excelenta colaborare in integrarea acestui consimtamant in iStoma
- Lista programari - Optiuni de confirmare si anulare rapida a programarilor de astazi si din viitor

AGENDA
- La confirmarea telefonica a unei programari sunt marcate corespunzator si celelalte programari ale pacientului din aceeasi zi si din acelasi sediu
- In detaliul unei activitati programate va aparea utilizatorul care a creat-o si data la care a fost creata
- In titlul programarii din calendarul google sunt adaugate atat observatiile cat si interventiile programate/realizate (interventiile sunt adaugate doar daca in setarile de sincronizare ale mediculul este bifata optiunea "Adauga interventii")

DIVERSE
- Scurtaturi de la tastatura pentru Lista de preturi (F1), Check in/out (F2), ...
- Conexiunea alternativa la baza de date - deosebit de util in cazul in care va conectati la iStoma si de acasa sau daca aveti mai multe sedii si implicit mai multe conexiuni la internet catre server

Rezolvarea tuturor problemelor semnalate

VA ASTEPTAM CU SI MAI MULTE NOUTATI IN NOUL AN!

VA MULTUMIM CA NE SUNTETI ALATURI!


Versiunea 1.7.4 din data de 14.01.2016

CAMPANII SI PROMOTII (Meniul stanga - Financiar):
- Contracte -> Un nou tip de contract: Abonament family - acesta da dreptul atat pacientului abonat cat si familiei acestuia (doar membrii ce sunt definiti ca beneficiari ai acestei ajustari) sa beneficieze de o lista separata de preturi
- Abonamente -> Abonamente individuale si family

RAPOARTE:
- Interventii pe categorii: Vizualizati aportul categoriilor de interventii facturate/realizate in activitatea clinicii dumneavoastra - Ca numar de realizari, procent si valoare
- Modificarea raportului DSP - Radiologie pentru a tine cont de ultimele cerinte ale DSP-ului

COMUNICARE:
- Trimiterea de SMS-uri si Email-uri catre:
> Pacientii cu datorii
> Pacientii programati la o data anume
> Pacientii activi (util daca doriti sa trimiteti un SMS de sarbatori doar pacientilor activi in ultimul an de exemplu)
> Pacientii cu programare anulata

SETARI
- Gestiune -> Produse: La produsele de tip aparatura vom putea selecta un nou tip de reprezentare vizuala si anume eprubeta: Aceasta ne va indica in agenda, de fiecare data cand folosim aceasta resursa ca avem nevoie de PRGF
- Medical -> Preturi diferite medici: Folosind acest ecran putem defini alte preturi pentru toate sau numai o parte din interventiile definite pentru un anumit medic; Se tine cont de acest pret atat in momentul in care se adauga o noua interventie cat si in momentul in care modificam individual medicul ce va realiza o anumita interventie

PACIENTI
- Familia pacientului - aceasta poate fi definita in Fisa pacientului; Cand intram in dosarul unui pacient ce are precizata familia in partea dreapta-sus apare o zona ce ne permite sa navigam cu usurinta printre membrii acestei familii
- Beneficiarii unei ajustari de tip abonament family: In zona de plati din dosarul pacientului intram la ajustari, facem click pe abonamentul family si in jumatatea dreapta a ecranului vom putea defini ceilalti beneficiarii ai acestei ajustari

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda -> Marcheaza ca fiind de reconfirmat programarile cu durata mai mare de X minute; Cateodata trimiterea unui SMS nu este suficienta pentru a ne asigura ca pacientul chiar isi va onora programarea; Acest aspect este cu atat mai important cand vorbim de o programare pentru care este alocat un timp mai mare; Folosind aceasta optiune iStoma va marca automat aceste programari ca fiind de reconfirmat pentru ca dumneavoastra sa va asigurati ca se respecta cu strictete protocolul de confirmare a programarilor de a doua zi

CALENDARUL GOOGLE
- iStoma va trimite in titlul programarii din google si observatiile programarii si interventiile programate pentru ca dumneavoastra sa vizualizati cu mai multa usurinta de pe telefonul mobil activitatea unei anumite zile.
- Titlul programarilor anulate va corespunde modalitatii de anulare din iStoma (Neprezentat, Anulat telefonic de pacient, ...)

RESURSE UMANE
- In ecranul de check-in/out apar elementele din ziua curenta astfel incat fiecare utilizator va putea vedea daca a dat sau nu check-in sau check-out; De asemenea in ziua curenta utilizatorii vor putea completa/modifica observatiile unui anumit element (Ex: Au uitat sa precizeze de ce au ajuns mai tarziu decat trebuia)

Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.7.5 din data de 01.02.2016

STATISTICI:
- Lifeline: Programari realizate / localitati: aflati cu usurinta din ce localitati au venit pacientii ce au avut programari la clinica dumneavoastra;
- DSP: Statistica obligatorie ceruta de DSP clinicilor ce fac parte din esantionul reprezentativ al fiecarui judet

COMUNICARE:
- Selectarea datei pentru care dorim sa afisam pacientii ce-si serbeaza ziua de nastere sau onomastica; Deosebit de util pentru a trimite Email-uri/SMS-uri pacientilor sarbatoriti in zilele nelucratoare (Ex: Duminica)

COMPORTAMENT ISTOMA
- Exceptii la deconectarea automata in caz de inactivitate

PACIENTI
- Imprimarea fisei parodontale

Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.7.6 din data de 14.03.2016

Comportament iStoma:
- Agenda: Afiseaza codul interventiei
- Agenda: Ascunde butonul de editare al interventiei (editarea merge in continuare la dublu click pe interventie)
- Agenda: Exceptii la deconectarea automata la un anumit interval (anumiti utilizatori nu sunt deconectati automat la depasirea intervalului de inactivitate)
- Calendarul google: decizie individuala de comunicare cu calendarul google pentru fiecare calculator din retea
- Diverse: Date obligatorii la introducerea pacientului

Setari:
- Utilizatori: Duplicare program de lucru
- Medical -> Interventii: Fara selectie dinti; Pentru a adauga mai rapid o consultatie (de ex) (nu se mai afiseaza ecranul de selectie a dintilor la selectarea unei astfel de interventii)
- Gestiune -> Produse: Bifam "Produs cu risc de expirare" pentru a solicita data de expirare la adaugarea acestui produs intr-un NIR

Agenda:
- Personalul non-medical (receptie, administrativ, ...) vede, in ecranul de detaliu al programarii, interventiile programate/realizate de oricare din medicii la care pacientul este programat
- Optiuni: Ascunde interventiile
- Aniversarile personalului clinicii sunt semnalizate vizual in agenda
- Imprimarea fisei de tratement direct din detaliile programarii

Furnizori:
- Categoria furnizorului
- Stoc: Legatura stricta intre iesirea din gestiune si intrarea in gestiune
- Stoc: Componenta stocului (ce produse mai avem in stoc - in ce data au fost achizitionate si la ce pret)
- Intrare: Putem preciza data de expirare a unui produs
- Intrari: Adaugarea mai rapida a produselor din factura
- Intrari-Iesiri: Gestiunea unitatilor (Ex: Am cumparat 2 seturi de pahare avand in total 100 de bucati)
- Iesiri: Procesul Verbal de perisabilitate (Pentru a avea o evidenta a produselor scoase din stoc pe motiv ca au expirat)

Pacienti:
- Cauta pacient: Cautare dupa profesie/ocupatie (Util daca aveti nevoie de un electrician si nu va mai amintiti numele pacientului ce are aceasta profesie)
- Se poate preciza cantitatea la adaugarea unei interventii (Ex: Util la interventiile unde pretul este calculat in functie de numarul de canale)
- Imprimarea fisei parodontale
- Imprimarea contractului de plata esalonata

Diverse:
- Cautarea unui pacient (din zonele de cautare rapida) se face inclusiv dupa CNP si porecla; sunt semnalizati distinctiv pacientii cu implant, aparat dentar si cei neseriosi;

Rapoarte:
- Furnizori -> Categorii Facturi

Campaniii si promotii:
- Rate la clinica; Gestionati modelul de contract de rate folosit de iStoma si aveti o evidenta a contractelor in desfasurare si a situatiei platii ratelor
- Multumim clinicilor CifDent si DentoSanMed pentru excelenta colaborare in integrarea contractului de rate in iStoma;

Rezolvarea tuturor problemelor semnalate!


Versiunea 1.7.7 din data de 14.04.2016

PACIENTI:
- Optimizarea completarii planurilor de tratament
- Imprimarea planului de tratament etapizat si pe variante
- Schimbare interventie pacient
- Schimbare dinti interventie pacient
- Imprimarea situatiei financiare se poate face pentru orice perioada doriti dumneavoastra

AGENDA
- Afisarea poreclei la imprimarea agendei in ordine alfabetica

RAPOARTE
- Grad de ocupare - selectare interval din 30 in 30 de minute
- Raport nou - Programari create - pentru a vedea cu mai multa usurinta cine si ce programari a creat intr-o anumita zi sau perioada

COMPORTAMENT ISTOMA
- Propune selectia interventiilor la crearea facturii; debifati daca doriti sa puteti selecta tipul actului (deviz estimativ, proforma, factura, factura si chitanta) inainte de selectia interventiilor
- Propune marcarea pacientului ca fiind neserios dupa un anumit numar de neprezentari

RESURSE UMANE
- Vizualizarea concediilor pe an
- Posibilitatea selectarii rolului utilizatorilor in ecranul de vizualizare a concediilor

SETARI
- Editare perioada program de lucru utilizatori

Rezolvarea tuturor problemelor semnalate!


Versiunea 1.7.8 din data de 01.06.2016

PACIENT
- Completare plan de tratament - dublu click pe dinte, in lista de interventii, permite schimbarea acestuia
- Completare plan de tratament - dublu click pe dinte, in lista de interventii, permite schimbarea interventiei
- Imprimarea planului de tratament in ce moneda doriti dumneavoastra
- Facturile deja achitate nu vor mai putea fi sterse pana nu sunt sterse incasarile asociate
- Schimbare interventie pacient; Util in cazul in care am selectat gresit interventia, pentru a evita stergerea (Ex: Obt 1 supr in loc de Obt 2 supr)
- Schimbare dinti interventie pacient

RAPOARTE
- RAPORT NOU: Programari - Activitati programate - vizualizarea activitatilor programate in functie de utilizator, sediu, data la care au loc, data la care au fost create sau data la care au fost "sterse"
- Raport NextVisit - afisam ultima profilaxie si medicul la care a fost efectuata
- Interventii realizate/facturate - posibilitatea afisarii listei integrale (fara grupare pe numarul de realizari); buton optiuni dreapta sus - Detalii

FINANCIAR
- In cazul salariului calculat in functie de pret fix per interventie se tine cont de numarul de dinti pe care este realizata interventia

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda - Propune marcarea pacientului ca fiind neserios dupa un anumit numar de neprezentari

AGENDA
- Agenda - mutarea ecranului de detaliu al programarii
- Agenda - acces la imagistica pacientului din ecranului de detaliu al programarii
- Agenda - durata estimata a programarii tine cont de duratele definite pentru medici
- Imprimarea fisei de tratament, a situatiei financiare de astazi, a recomandarilor si a formularelor de consimtamant direct din ecranul de detaliu al programarii

RESURSE UMANE
- Vizualizarea concediilor pe an
- Posibilitatea selectarii rolului utilizatorilor in ecranul de vizualizare a concediilor
- Concediu de studii
- Concediu invoire
- Selectarea sediului la pontaje
- Selectarea sediului la concedii

SETARI
- Resurse - Aparatura - Lampa ZOOM
- Simbolistica afectiuni - Modificare Carie M si Carie D, noi: Carie radiculara M+D, Carie Bucala, Carie MO, OD Recidiva carie MO, OD, Carie secundara MO, OD
- Editare perioada program de lucru utilizatori
- Setari-Medical-Interventii: Medic din oficiu - util pentru Materiale sau interventiile cu dedicatie

CALENDARUL GOOGLE
- Transmitem catre calendarul google si informatiile "Toleranta zero la intarziere" si "Pacient neserios" - atunci cand este cazul


Versiunea 1.7.9 din data de 14.06.2016

FINANCIAR
- Raport Receptie: vizualizarea programarilor si incasarilor dintr-o anumita perioada (Meniu stanga - Finante si Rapoarte)
- Casa de marcat: Posibilitatea imprimarii bonului fiscal folosind casa de marcat marca Novitus

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Sa nu mai propuna interventiile din programarile sterse/anulate

AGENDA
- Tratament finalizat/terminat - se realizeaza interventiile programate
- Se afiseaza cu rosu interventiile programate si nerealizate

PACIENT
- Interventia Non Charge
- Imprimarea situatiei financiare/interventiilor realizate - Optiune pentru imprimarea observatiilor

SETARI
- Setari - Locatii - Selectam cabinetul - Setari cabinet - setarea unei culoare pentru agenda pe cabinete

RESURSE UMANE
- Se scad pauzele la calculul pontajului


Versiunea 1.8.0 din data de 12.07.2016

COMPORTAMENT ISTOMA
- Afiseaza numele medicului in lista de interventii din detaliul programarii
- Modificarea latimii coloanei medicului din lista de interventii din detaliul programarii
- Semnalizeaza Programarile Fara Interventii - iconita in dreapta sus pentru programarile din prezent si trecut care nu au interventii atasate

FINANCIAR
- Raport planuri de tratament
- Raport interventii neplanificate
- Campanii si Promotii - selectarea contului bancar la o incasare prin OP sau POS
- Alte cheltuieli: inregistrarea platilor efectuate in baza bonului fiscal
- Registrul de casa: Toate tranzactiile cash din iStoma sunt centralizate in acest ecran; pe langa acestea, din acest ecran, putem depune/retrage bani din banca, credita/restitui imprumut firma, efectua dispozitii de plata; Putem imprima registrul de casa

LABORATOARE
- Plati - Posibilitatea selectarii contului bancar la efectuarea platii prin OP sau POS

FURNIZORI SI STOCURI
- Ecran Plati - permite efectuarea de plati catre laboratoare (plata integrala sau partiala, una sau mai multe facturi in acelasi timp) - exact ca in realitate

PACIENT
- Interventia Non Charge
- Imprimarea situatiei financiare/interventiilor realizate - Optiune pentru imprimarea observatiilor
- Posibilitatea schimbarii pacientului de la o incasare avans de catre admin
- Daca se adauga intai incasarea si apoi factura se face legatura directa fara a se mai adauga linie cu minus si linie cu plus din avans
- Plata din discount - daca se aplica un discount la o factura deja achitata, in dreptul facturii va aparea un rest de plata negativ; la adaugarea unei noi facturi se vor genera linii de incasare de tipul "Din discount" pentru a folosi aceste resturi de plata la achitarea acesteia
- Preluarea datei de nastere din CNP-ul persoanelor straine rezidente in Romania

SETARI
- Setari - Locatii - Setari cabinet - setarea unei culori pentru agenda pe cabinete

RESURSE UMANE
- Salarii - Introducerea avansurilor si salariilor platite intr-o anumita perioada
- Scadem pauzele la pontaj


Versiunea 1.8.1 din data de 19.07.2016

AGENDA
- Click pe eticheta medic din ecranul de detaliu al programarii sa trimita sms medicului

FINANCIAR
- Raport nou: Pacientii fara recall-uri in viitor
- Raport nou: Pacienti reactivati
- Raport nou: Pacienti arhivati perioada

PACIENT
- Plati - Imprimarea proformelor/devizelor/facturilor in EUR chiar daca ele sunt in RON in iStoma
- Plati - Imprimarea unui text liber in locul interventiilor dintr-o factura/proforma
- Pacient VIP
- Citirea codurilor de bare de la trusele sterilizate
- Istorizarea bifei "Fisa arhivata" din dosarul pacientului


Versiunea 1.8.2 din data de 20.07.2016

FINANCIAR
- Raport nou: Pacientii fara recall-uri in viitor
- Raport nou: Pacienti reactivati
- Raport nou: Pacienti arhivati perioada
- Selectarea intervalului orar de interes in raportul de interventii realizate

PACIENT
- Plati - Imprimarea proformelor/devizelor/facturilor in EUR chiar daca ele sunt in RON in iStoma
- Plati - Imprimarea unui text liber in locul interventiilor dintr-o factura/proforma
- Pacient VIP
- Istorizarea bifei "Fisa arhivata" din dosarul pacientului
- Multi selectia constatarilor in Statusul dentar din dosarul pacientului
- Rubrica Medic coordonator in Fisa pacientului

AGENDA
- Click pe eticheta medic din ecranul de detaliu al programarii sa trimita sms medicului
- Total interventii in detaliul programarii din agenda

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Afiseaza numele medicului la inceputul turei in agenda pe cabinete


Versiunea 1.8.3 din data de 05.08.2016

COMPORTAMENT ISTOMA
- Exceptii deconectare automata ca numar de minute pentru ca unor utilizatori iStoma sa le ceara mai rar parola in cazul in care deconectarea la inactivitate este activata

AGENDA
- Click pe eticheta medic din ecranul de detaliu al programarii sa trimita sms medicului

DIVERSE:
- O alta modalitate de imprimare a task-urilor (Folosind butonul de imprimare din dreapta-sus)
- Renuntarea la spatii la introducerea/modificarea unui numar de telefon; iStoma oricum afiseaza intr-un format usor de citit numerele de telefon
- Comunicarea la task-uri si la recall-uri

FINANCIAR
- Raport nou: Devize estimative: Pe acelasi principiu ca la planul de tratament numai ca isi ia informatia din devizele estimative
- Raport modificat: Pacientii fara recall in viitor: Posibilitatea adaugarii de recall-uri (Control si Profilaxie) pentru a reintra in circuit
- Raport modificat: Ultima profilaxie: Posibilitatea adaugarii de recall-uri (Control si Profilaxie) pentru a reintra in circuit
- Raport modificat: Incasari: Filtru dupa recomandant (Util daca vrem sa vedem doar incasarile de la pacientii trimisi de o firma partenera si cum sunt repartizate acestea pe medici)
- Raport modificat: Categorii interventii: La click pe detaliu trecem prin ecranul de sinteza al interventiilor din categoria respectiva

LABORATOARE
- Data fisei de laborator cu posibilitatea afisarii fiselor in functie de aceasta data
- Bifarea unei fise ca acceptata pentru a filtra la plati catre laboratoare dupa acest lucru
- Codul fiscal + nr de inregistrare in detaliile laboratorului
- Plata catre laborator: Precizarea chitantei si a eventualelor observatii


FURNIZORI SI STOCURI
- Plata catre furnizor: Precizarea chitantei si a eventualelor observatii
- Codul de bare la produse - pentru introducerea mai rapida a facturilor de produse folosind cititorul de coduri de bare
- La introducerea unei facturi putem trece pretul unitar fara TVA si iStoma completeaza restul campurilor


Versiunea 1.8.4 din data de 25.08.2016

STATISTICI
- Trends: Evolutia clinicii dumneavoastra din punct de vedere al incasarilor de la pacientii si al cheltuielilor (platile catre furnizori si laboratoare) cu determinarea realului de cabinet

PACIENT
- Fisa de client - Zona de plati din dosarul pacientului

AGENDA
- Schimbarea dimensiunii fontului folosit in agenda
- Schimba medicul cu selectie multipla la click drepta pe lista de interventii din zona de detaliu a programarii
- SMS de cerere confirmare sms prezenta medic la o programare creata in viitor prin click pe eticheta 'Medic' din zona de detaliu a programarii

COMPORTAMENT ISTOMA
- Afiseaza discount-ul interventiilor in ecranul de detaliu al programarii
- Nu inchide ecranul de detaliu al programarii
- Default detaliu programare pe Interventii (Agenda Deschide Detaliu Pe Interventii)

TRIMITERE SMS
- Medici: Reminder programari dintr-o data anume


Versiunea 1.8.5 din data de 30.08.2016

AGENDA
- Selectare categorie programare si folosirea culorii categoriei din setari
- Concediul unui medic apare in agenda pe medici doar peste tura lui si nu pe toata ziua pentru ca vizual sa recunoastem turele neocupate; Culoarea folosita pentru reprezentarea concediului este data de tipul concediului


FINANCIAR
- Grafic la Raport incasari (se afiseaza automat in modul an): Optiuni - Sinteza grafica; Se afiseaza pie-chart-ul fie in functie de tipul incasarii fie pe medici daca se bifeaza Grupeaza pe medici
- Grafic la Raport interventii pe categorii

LABORATOARE
- Validarea primirii mai multor comenzi protetice: Ecran comenzi protetice-Buton Optiuni-Primite
- Acceptarea mai multor comenzi protetice: Pentru ca la plata comenzilor sa le distingem clar pe cele acceptate de cele in lucru
- Sunt afisate toate comenzile care sunt inca in lucru

SETARI
- Drept modificare curs valutar - daca doriti ca si alte persoane in afara de admin sa poata modifica cursul valutar folosit de iStoma
- Drept acces raport: Programari Create
- Drept acces raport: Activitati Programate
- Drept acces raport: Newsletter
- Drept acces raport: Pacienti Implantati
- Drept acces raport: Pacienti CuA parat
- Drept acces raport: Pacientii Arhivati
- Drept acces raport: Pacientii Reactivati
- Drept acces raport: Pacientii Fara Recall In Viitor
- Drept acces raport: Interventii Pe Categorii
- Drept acces raport: Interventii Neplanificate
- Drept acces raport: Planuri De Tratament
- Drept acces raport: Devize Estimative
- Drept acces raport: Categorii Facturi Furnizori
- Culoare pentru categoriile de interventii


Versiunea 1.8.6 din data de 08.09.2016

COMPORTAMENT ISTOMA
- Resurse umane: Posibilitatea modificarii culorilor folosite pentru reprezentarea concediilor
- Online: Solicitarile de programare facute in site-ul dumneavoastra pot ajunge direct in iStoma

RAPOARTE
- Interventii realizate/facturate: Sinteza grafica de tip bar chart
- Raport receptie - mod sinteza;

PACIENT
- Consimtamantul informat pe implantologie disponibil si in limba poloneza
- Rezumatul financiar - loc semnatura pacient/reprezentant legal

Rezolvarea tuturor problemelor semnalate


Versiunea 1.8.7 din data de 20.09.2016

CASA DE MARCAT
- Nu imprima detaliul la plata partiala
- Integrarea dintre iStoma si casele de marcat marca Euro (distribuite de Milo Trading 2000)

TRIMITERE SMS
- Lista de template-uri a fost mutata in partea de sus pentru a o putea folosi atat pentru pacienti cat si pentru medici

AGENDA
- Posibilitatea precizarii asistentului medical de la o programare si trimiterea de SMS catre acesta in momentul in care a sosit pacientul
- La anularea unei programari, indiferent de motiv, textul interventiilor ce erau programate va ramane in zona de observatii a programarii pentru a sti pentru ce trebuia sa vina pacientul.

STATISTICI
- Statistica globala dupa profesii
- Statistica globala dupa regiuni

RAPOARTE
- Lista utilizatori

PACIENT
- Posibilitatea aplicarii unui protocol direct din ecranul de selectie a interventii
- Meniu contextual in ecranul de completare a planului de tratament (click dreapta pe lista de interventii: schimba etapa, medicul, interventia, dintii ...)
- Scrisoare medicala sa scriem Tratamente in loc de Rezultat
- Ecran cautare pacient: Cautare in functie de regiune


Versiunea 1.8.8 din data de 03.10.2016

TRIMITERE SMS
- Posibilitatea trimiterii de SMS-uri pentru interviurile si intalnirile programate ca activitati in agenda

AGENDA
- Semnalizarea vizuala (printr-o iconita) a programarilor pacientilor ce au fisa arhivata
- Nou tip de activitate - Interviu cu posibilitatea precizarii persoanei care vine la interviu si a numarului de telefon al acesteia
- Drept programare doar pentru el nu si pentru alti medici

RAPOARTE
- Personal - Actiuni accesibile; pentru o vizibilitate mai buna a ceea ce poate face fiecare in iStoma si pentru un control mai bun al acestor lucruri
- Personal - Lista utilizatori

PACIENT
- Incasari; iStoma nu mai imparte incasarea efectiva in functie de medici (o pune pe medicul la care avem suma cea mai mare) ci foloseste repartitia pentru a scadea de la medicul principal si a pune pe ceilalti medici pentru care s-a platit; In felul acesta incasarile efective corespund corect raportului Z si settelment-ului

SETARI
- Comunicare - Definire de template-uri pentru SMS-urile trimise pentru intalnirile si interviurile programate ca activitati in agenda
- Utilizatori - Optiunea Agenda in meniul din partea de sus; permite vizualizarea si modificarea accesului unui utilizator la agenda altor utilizatori si a altor utilizatori la agenda proprie; Folosind acest ecran veti putea controla cu mai multa usurinta accesul al agenda
- Utilizatori - Detalii - Data angajare

RESURSE UMANE
- Concedii - Posibilitatea precizarii zilelor de concediu legal la care are dreptul un utilizator
- Concedii - Exportul in excel al situatiei concediilor luate intr-un an anume
- Concedii - Modul sinteza; util la vizualizarea pe an a situatiei concediilor


Versiunea 1.8.9 din data de 17.10.2016

DIVERSE:
- Modificarea trecutului pentru tot ce inseamna incasare si plata va fi permisa doar admin-ului

FINANCIAR
- Raport receptie: Afisarea modalitatilor de plata de la incasari (Cash, POS, Altele)
- La imprimarea registrului de casa vom afisa in partea de jos a paginii si data imprimarii


Versiunea 1.9.0 din data de 31.10.2016

COMPORTAMENT ISTOMA
- Nu mai afisa lista de de facut la pornirea iStoma

CASA DE MARCAT
- Posibilitatea imprimarii persoanei platitoare pe bon (util in cazul platilor efectuate pe firma)

AGENDA
- Programarile validate/terminate sau cele din trecut pot fi modificate doar de admin si de persoanele desemnate de acesta
- Adaugarea de programari/activitati programate in trecut este rezervata doar admin-ului sau persoanelor desemnate de acesta
- Selectarea pacientilor care sa completeze chestionarul de satisfactie si starea chestionarului (de completat, in curs, completat)
- Optimizarea agendei

RAPOARTE
- Zona de cautare la toate rapoartele din iStoma
- Raport modificat: Incasari - modul sinteza de vizualizare a incasarilor; se alege folosind butonul de optiuni din dreapta sus si bifand optiunea Sinteza
- Raport nou: Pacientii parodontopati

FINANCIAR
- La calculul procentului medicilor se tine cont de notiunea de pacient propriu si de comisioanele bancii la plata POS (mai ales la cardurile cu rate)
- Contabilitate primara - un raport complet cu incasari si plati indiferent de metoda de plata

FURNIZORI SI STOCURI
- Posibilitatea precizarii cotei de TVA pe fiecare linie a facturii si nu doar la nivelul facturii

PACIENT
- Pacient parodontopat - Status dentar pacient - apare aceasta informatie si la cautarea pacientului si in detaliul programarii din agenda
- Jurnalizarea modificarilor din dosarul pacientului se extinde si pentru campurile: Medic fisa, Pacient cu aparat, Pacient implatat si Pacient parodontopat

SETARI
- Utilizatori - Actiuni Accesibile - Pacient - Drept modificare identitate
- Utilizatori - Actiuni Accesibile - Pacient - Drept modificare date de contact
- Utilizatori - Actiuni Accesibile - Pacient - Drept modificare tip pacient
- Utilizatori - Actiuni Accesibile - Pacient - Drept modificare medic fisa
- Utilizatori - Actiuni Accesibile - Pacient - Creare programare la alt medic
- Utilizatori - Actiuni Accesibile - Pacient - Modificare programare validata astazi
- Utilizatori - Actiuni Accesibile - Agenda - Creare activitate programata
- Comunicare - SMS - La salvarea unui template iStoma ne propune sa folosim acel template indiferent de limba vorbita de pacient


Versiunea 1.9.1 din data de 23.12.2016

COMPORTAMENT ISTOMA
- ADMIN: Limitarea modificarii conturilor de utilizatori si a parolelor celorlalti utilizatori

AGENDA
- In partea de jos a agendei se afiseaza gradul de incarcare al cabinetului/medicului
- Detalii programare: Click pe Data afiseaza jurnalul modificarilor unei programari
- Detalii activitate: Click pe Data afiseaza jurnalul modificarilor unei activitati
- Jurnal: Jurnalizarea optiunilor accesate din meniul din partea stanga
- Jurnal: Jurnalizarea trimiterii de SMS-uri pentru o lista de pacienti
- Jurnal: Jurnalizarea rapoartelor accesate
- Jurnal: Jurnalizarea utilizatorilor accesati din Setari->Utilizatori
- Jurnal: Jurnalizarea locatiilor accesate din Setari->Locatii
- Jurnal: Jurnalizarea modificarilor aduse unei programari pentru campurile (Data, Mod, Medic, Cabinet, Observatii)
- Jurnal: Jurnalizarea zonelor din dosarul pacientului accesate
- Jurnal: Jurnalizarea adaugarii si stergerii de interventii si plati

RAPOARTE
- Raport modificat: Pacienti - Lista integrala: posibilitatea afisarii doar pacientilor neseriosi sau VIP sau cu toleranta zero la intarziere
- Raport nou: Furnizori - datele furnizorilor si soldul la fiecare furnizor
- Raport modificat: Pacienti noi: Afisam valoarea interventiilor realizate, numarul de recomandari, numarul de programari realizate si numarul de programari anulate indiferent de motiv.
- Raport modificat: Personal - Grad incarcare medici - Afisam zilele nelucratoare din perioada aleasa si nu tinem cont de ele la stabilirea incarcarii
- Raport modificat: Programari - Stare: Afisam alerta pentru lucrarile de laborator in lucru (primite sau neprimite)
- Raport modificat: Pacienti - Newsletter: Filtre dupa varsta, sex si notiunea de fisa arhivata

DIVERSE:
- Un nou ecran pentru recall-uri care contine si tipul pacientului (VIP, Pacient Neserios, Toleranta Zero la intarziere); Pe langa recall-uri avem acces si la listele de pacienti inactivi si ultima profilaxie
- Tipul pacientului in lista de asteptare (VIP, Pacient Neserios, Toleranta Zero la intarziere)
- iStoma Backup: Un serviciu care va permite sa setati orele la care iStoma sa isi faca Backup si locatiile (maxim 3) in care sa fie salvate aceste backup-uri; Puteti opta ca un back-up sa ajunga in Google Drive; unul pe un stick si unul pe o partitie a calculatorului care joaca rol de server.

FINANCIAR
- Registru de casa: Imprimarea dispozitiilor de plata si a restituirilor imprumuturilor catre asociat

FURNIZORI SI STOCURI
- Importarea unei liste de furnizori din format CSV
- Importarea unei liste de produse din format CSV

PACIENT
- Recall - cimentare definitiva
- Plan de tratament: fisa de tratament: istoricul interventiilor din lista de preturilor si a observatiilor adaugate direct in fisa de tratament (Ex: tratamente efectuate la alte clinici, interventii netarifabile, ...)

SETARI
- Utilizatori: Drept arhivare pacient
- Utilizatori: Drept vizualizare lista recall-uri
- Utilizatori: Drept adaugare recall
- Utilizatori: Drept stergere recall
- Utilizatori: Drept stergere pacienti din lista de asteptare
- Utilizatori: Drept vizualizare preturi interventii din dosarul pacientului; Fara acest drept un utilizator nu va putea vizualiza totalul interventiilor din dosarul pacientului si nici coloana de pret din planul de tratament in modul Interventii realizate sau Toate interventiile
- Utilizatori: Avand in vedere drepturile admin-ului doar acesta isi poate modifica propria parola
- Utilizatori: Roluri noi: Tehnician dentar si igienist
- Locatii: Simplificarea adaugarii unui nou cabinet


Versiunea 1.9.2 din data de 10.01.2017

RAPOARTE
- Raport modificat - incasari - grupeaza pe medici - sinteza grafica

PACIENT
- Vizualizarea mai eleganta a interventiilor in modul lectura si a fisei de tratament din zona plan de tratament

SETARI
- Posibilitatea adaugarii mai multor liste de preturi (Butonul cu trei liniute din lista de preturi)


Versiunea 1.9.3 din data de 13.01.2017

PACIENT
- Acordul pacientului informat (Conform Anexei Nr. 1 la Ordin MSP nr. 482/2007 | Norme metodologice de aplicare TXVI L95/200 - Text consolidat la data de 21.12.2016); Acesta se imprima ca orice alt consimtamant informat din iStoma: Dosar pacient - Imprimare - Consimtaminte - Acordul pacientului informat
- Plan de tratament - posibilitatea modificarii pretului interventiilor inca de la crearea planului de tratament (prin click dreapta Modifica pretul - pentru a modifica pretul pentru mai multe interventii in acelasi timp sau prin dublu click pe pret pentru a modifica pretul unei anumite interventii)

RAPOARTE
- Raport modificat - Ultima profilaxie: afisarea informatiei referitoare la starea pacientului (implantat, cu aparat, parodontopat), afisarea numarului de luni de la ultima profilaxie, filtre in functie de notiunile de arhivat, implantat, cu aparat, parodontopat (butonul cu 3 liniute)
- Raport modificat - Pacienti inactivi: afisarea informatiei referitoare la starea pacientului (implantat, cu aparat, parodontopat), afisarea numarului de luni de la ultima programare
- Lista de recall modificata: afisarea mai multor informatii referitoare la pacient (arhivat, implantat, cu aparat, parodontopat, data de nastere si varsta)

TRIMITERE SMS
- Aplicarea de filtre pacientilor carora dorim sa le trimitem SMS-uri (Sex, Varsta, Arhivat, VIP, Medic fisa)


Versiunea 1.9.4 din data de 21.02.2017

COMPORTAMENT ISTOMA
- Diverse - Nu pastra ultimul user conectat la conectarea in iStoma; pentru a nu mai propune la conectarea in iStoma ultimul user conectat
- Agenda - Verificarea existentei CNP-ului la crearea unei noi programari
- Agenda - Doar utilizatorul inchide ecranul programarii - pentru a nu mai inchide ecranul programarii la click in afara acestuia

RADIOLOGIE
- Raportare Trimestriala
- Registru radiologic (pentru examinarile dentare si tomografiile computerizate)

TRIMITERE SMS
- Afisarea starii lucrarii protetice la trimiterea de sms-uri pacientilor programati

AGENDA
- In agenda pe medici se vor vedea doar programarile/activitatile din cabinetele la care avem acces; util in cazul clinicilor cu mai multe sedii si care folosesc agenda pe medici
- Bold in lista de interventii din programare la cele cu observatii
- La crearea unei noi programari, in cazul in care s-a optat pentru verificarea existentei adresei pacientului, iStoma ne afiseaza ecranul de completare a adresei daca lipsesc una sau mai multe dintre detaliile: strada, numar, tara, judet si localitate; (Va reamintim ca aceasta verificare se activeaza din ecranul Comportament iStoma, sectiunea Agenda)

FINANCIAR
- Raport nou: Furnizori si Stocuri -> Vanzari (Apare doar in cazul in care comercializati produse)
- Raport modificat: Posibilitatea selectarii unui medic in raportul programari fara interventii
- Raport modificat: Pacienti noi - filtru dupa varsta, sex, notiunea de arhivat si VIP
- Raport modificat: Gradul de incarcare: Productia (pe ora lucrata), Eficienta (productia pe ora negociata)
- Registru de casa: La imprimarea dispozitiilor de plata si de incasare se imprima si casierul (utilizatorul care a introdus dispozitia) - Camp autocompletat
- Registru de casa: Posibilitatea imprimarii de dispozitii de plata si catre alte persoane

LABORATOARE
- Definirea listei de etape
- Politica preturi laborator, laborator propriu
- Lista de preturi per etape la laboratoarele care au ca politica de pret: Pret per Etapa

FURNIZORI SI STOCURI
- Gestiunea stocului produselor destinate vanzarii catre pacient
- Nivel stoc la cautarea de produse pentru bonul de necesar cabinet (stocul apare inca de la cautarea produsului)
- Moneda facturii: Lei sau Eur

PACIENT
- Interventie: Posibilitatea completarii valorilor furnizare de CT sau de echipamentul Rx
- Plati: Posibilitatea modificarii monedei unei facturi/proforme - din ecranul de detaliu al facturii/proformei (se foloseste cursul BNR al facturii)
- Acordul pacientului informat: autocompletarea adresei
- Greutatea (kg) si inaltimea (cm) direct in fisa pacientului
- Motivul arhivarii unei fise
- La crearea pacientului avem posibilitatea selectarii tipului Prospect fapt care ne solicita adaugarea unui recall

SETARI
- Locatii - Gestiune - Adaugarea unei magazii cu vanzare de produse (util in cazul clinicilor ce au firma separata pentru vanzare de produse catre pacienti)
- Lista de preturi: Interventie - Tip interventie Radiografie; Util pentru Registrul radiologic
- Utilizatori - Drept nou: Raport receptie - Vizualizare trecut
- Utilizatori - Financiar: Posibilitatea adaugarii contractului individual de munca/contractului de colaborare
- Utilizatori - Financiar: Venituri - posibilitatea definirii unui procent de recomandare si a unui procent de specialist
- Utilizatori - Financiar: Venituri - posibilitatea definirii unui adaos procentual in functie de anumite praguri
- Utilizatori - Financiar: Venituri - Posibilitatea definirii bazei de calcul a procentului medicilor (interventii incasate (total sau partial), interventii facturate, interventii realizate)


Versiunea 1.9.5 din data de 02.03.2017

FINANCIAR
- Contabilitate primara: posibilitatea gruparii pacientilor intr-o singura linie cu total (butonul cu 3 liniute din dreapta sus)
- Contabilitate primara: Corectare bug salarii (apareau pe rubrica de incasari in loc de plati)
- Registru de casa: posibilitatea gruparii pacientilor intr-o singura linie cu total (butonul cu 3 liniute din dreapta sus)

RAPOARTE
- Raport modificat: Pacientii cu datorii: gestiune mai riguroasa a pacientilor cu facturi in EUR si plati in RON

FURNIZORI SI STOCURI
- Plati: Gestiune mai riguroasa a facturilor in EUR care sunt platite in RON

AGENDA
- Imprima sub forma de tabel: posibilitatea afisarii activitatilor
- Activitate: notiune de important si posibilitatea selectarii unei culori


Versiunea 1.9.6 din data de 06.04.2017

COMPORTAMENT ISTOMA
- ADMIN - Secretizeaza datele de contact ale pacientilor (pentru a nu mai afisa direct numarul de telefoane in nicio lista de pacienti)

TRIMITERE SMS
- Posibilitatea trimiterii de sms-uri catre o lista de comunicare proprie

RADIOLOGIE
- Registru: Afisarea tuturor examinarilor in aceeasi lista cu posibilitatea de a afisa doar CT-urilor sau doar examinarile dentare


AGENDA
- Semnalizarea vizuala a pacientilor necooperanti si a celor care obisnuiesc sa intarzie
- Prospect - in programare - apare un semnul intrebarii - in partea stanga
- Imprima sub forma de tabel: posibilitatea afisarii activitatilor
- Activitate: notiune de important si posibilitatea selectarii unei culori


RAPOARTE
- Raport modificat: Lista integrala: Filtre dupa sex si varsta
- Zona de filtrare a listei de rapoarte
- Raport nou: Comunicare - Lista pacienti; va permite sa va gestionati propriile liste de comunicare; un pacient poate face din oricate liste de comunicare
- Raport nou: SMS-uri primite - Daca folositi iStoma SMS Center veti vedea in acest raport toate sms-urile primite pe telefonul conectat la iStoma de la pacienti si nu numai
-Raport nou: Apeluri primite - Daca folositi iStoma SMS Center veti vedea in acest raport toate apelurile primite pe telefonul conectat la iStoma de la pacienti si nu numai

PACIENT
- Comunicare: Adaugarea unui pacient intr-una sau mai multe liste de comunicare
- Calcularea automata a campului mAs = mA*Timp expunere in secunde (pentru interventiile radiologice)
- Folosirea unor valori standard pentru camp in functie de tipul de examinare radiologica realizata


Versiunea 1.9.7 din data de 09.05.2017

TRIMITERE SMS
- Filtru dupa abonat sau nu

AGENDA
- Butonul de imprimare al agendei este plasat si in partea dreapta-sus a ecranului pentru ca imprimarea sa fie mai intuitiva
- Trimiterea de sms-uri la crearea sau anularea unei programari catre medic

STATISTICI
- Trends - Financiar - Posibilitatea selectarii medicului si vizualizarii evolutiei acestuia din punct de vedere al incasarilor
- Trends - Programari - vizualizati evolutia programarilor realizate, neprezentarilor si anularilor din alte motive
- Trends - Pacienti - vizualizati evolutia pacientilor noi si recurenti

RAPOARTE
- Interventii realizate + facturate: Trimitere SMS catre pacientii care au avut o anumita interventie intr-un anumit interval de timp + coloana cu valoarea incasata
- Programari realizate: Coloane noi: durata reala si durata estimata (in functie de duratele interventiilor)
- Pacienti arhivati: Trimitere SMS
- Pacienti reactivati: Trimitere SMS
- Top pacienti: Trimitere SMS
- Pacienti activi: Trimitere SMS
- Pacienti inactivi: Trimitere SMS
- Pacienti implantati: Trimitere SMS
- Pacienti parodontopati: Trimitere SMS
- Pacienti cu aparat: Trimitere SMS
- Pacientii fara recall in viitor: Coloanele PI, PA, PP, AB + Trimitere SMS
- Next visit: Trimitere SMS
- Devize estimative: Coloana varsta + Trimitere SMS
- Planuri de tratament: Trimitere SMS
- Trimiteri radiologie: Trimitere SMS + data ultimei programari si data urmatoarei programari + reminder + Coloanele PI, PA, PP, AB
- Bilete de trimitere: Trimitere SMS + data ultimei programari si data urmatoarei programari + reminder + Coloanele PI, PA, PP, AB
- Pacienti noi: Informatii referitoare la starea pacientului: PI, PA, PP, Abonat (Card de fidelitate)

FINANCIAR
- Optiunea Carduri de Fidelitate a fost mutata din Pacienti in Financiar
- Carduri de fidelitate: posibilitatea afisarii cardurilor acordate sau care expira intr-o anumita perioada + trimitere de sms-uri catre aceasta lista
- Raport receptie - posibilitatea imprimarii incasarilor pentru un anumit medic


Versiunea 1.9.8 din data de 30.05.2017

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Foloseste prescurtarea/porecla in antetul agendei (Util pentru clinicile cu un numar foarte mare de cabinete si medici)
- Agenda: Nu folosi Drag and Drop pentru mutarea sau schimbarea duratei unei programari
- Calendarul Google: Nu trimite informatii de contact catre google

AGENDA
- Posibilitatea imprimarii programarilor in ordine cronologica
- Trecere rapida intre agenda pe medici si cea pe cabinete + vizualizarea agendei unui anumit medic sau a unei categorii de medici
- Evidentierea in agenda a programarilor unui anumit pacient


FINANCIAR
- Raport nou: Programari anulate - V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu programarile anulate? Acum stiti!
- Raport nou: Programari - Care sunt si ce s-a intamplat cu programarile dintr-o anumita perioada
- Raport receptie: Filtru dupa continuitate si pacienti noi + rezumat plati si interventii realizate + folosind butonul cu 3 liniute veti avea acces la o sinteza relevanta si interesanta


Versiunea 1.9.9 din data de 20.06.2017

RESURSE UMANE
- Concedii: Gestiunea concediilor in clinicile cu mai multe sedii

COMUNICARE
- SMS: Actualizarea modalitatii de comunicare prin sistemul de SMS Gateway Tidytelecom

Rezolvarea problemelor semnalate


Versiunea 2.0.0 din data de 29.06.2017

TRIMITERE SMS
- Filtru dupa notiunea de Pacient Extern

RAPOARTE
- Raport modificat - Pacienti -> Lista integrala - Filtru dupa notiunea de Pacient Extern
- Raport modificat - Pacienti -> Pacienti noi - Filtru dupa notiunea de Pacient Extern

PACIENT
- Posibilitatea precizarii delegatului la imprimarea proformei/facturii


Versiunea 2.0.1 din data de 17.07.2017

COMPORTAMENT ISTOMA
- Google Calendar - Nu transmite tipul pacientului catre Google Calendar (tipul pacientului se refera la Pacientul Clinicii, Medicului, Pacient Extern, Prospect iar in Google este afisat inaintea numelui pacientului)
- Google Calendar - Nu transmite starea pacientului catre Google Calendar (starea pacientului se refera la Pacient Nou sau Existent iar in Google este afisat ca (N) inaintea numelui pacientului la prima lui programare)
- Agenda - Chestionar pe tableta
- Multi-sediu - Plati pacienti: Separare clara intre sedii; Pentru a nu mai folosi avansul lasat la alt sediu; Util in cazul clinicilor cu firme diferite pentru fiecare sediu

CASA DE MARCAT
- Posibilitate imprimare bon fiscal pentru o incasare facuta prin OP (Nerecomandat)

TRIMITERE SMS
- La apelurile primite in iStoma (cele ce apar in meniul din partea stanga) avem optiunea de a deschide programarea si de a selecta pentru a programa pacientul care ne-a sunat

MENIU SUS
- Stanga - Trei liniute - Casa de marcat: Posibilitatea imprimarea Raport X si Z, Text nefiscal (Ex. Urmatoarea programare sau pur si simplu sa avem datele firmei), Sold initial - si Sold initial + (Pentru a introduce numerar in casa la inceputul zilei si a scoate numerarul introdus la sfarsitul zilei)
- Recall - Cimentare definitiva: Raport autocompletat cu pacientii care au cimentare provizorie dar nu au venit inca pentru cimentare definitiva (Este necesara precizarea interventiei cunoscute Cimentare provizorie/definitiva in lista de preturi). La fel ca la celelalte optiuni de recall putem selecta si programa pacientul

AGENDA
- Trimiterea unui chestionar catre tableta

RAPOARTE
- Raport nou - Pacienti - Chestionare completate
- Raport nou - Pacienti - Pacienti fara cimentare definitiva; Acum puteti sti care sunt pacientii care au lucrarile cimentate provizoriu; Pentru a puteau auto-completa acest raport trebuie ca in lista de preturi sa setati Interventia cunoscuta Cimentare provizorie/definitiva

LABORATOARE
- Laboratoare - Lucrari - posibilitatea precizarii zonei (frontali, laterali)

PACIENT
- Plati - Rezervarea mai rapida a sumei pentru laborator
- Inregistrarea modificarilor facute asupra incasarilor de la pacienti


Versiunea 2.0.2 din data de 01.08.2017

FINANCIAR
- Raport modificat: Programari create - Coloana Trimis De - pentru a verifica mai usor rezultatele unor campanii
- Raport modificat: Pacienti noi - Coloana cu Simptomul si Prima interventie realizata
- Raport modificat: Raport receptie - Un rezumat mai clar al situatiei zilnice
- La platile efectuate am introdus Voucher si Compensare
- Posibilitatea adaugarii platilor cu bon atat din meniul din partea de sus a ecranului de la optiunea Adauga cat si din Raport receptie

PACIENT
- Consimtamant nou - Injectare acid hialuronic Juvederm
- Creare pacient - introducerea simptomului

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Verificarea notiunilor: Trimis de si Simptom la crearea unei noi programari

MENIU SUS
- Aniversari - Informatii suplimentare referitoare la pacientii care-si serbeaza ziua de nastere astazi


Versiunea 2.0.3 din data de 16.08.2017

MENIU SUS
- Buton trei liniute - Pontaj; Fiecare utilizator isi poate consulta oricand pontajul propriu;

PACIENT
- Posibilitatea selectarii Asistentei la o interventie
- Posibilitatea acordarii unei note asistentei la nivel de interventie
- Plan de tratament: In modul de vizualizare Fisa de tratament am folosit culoarea Rosu pentru radiologie, Verde pentru Profilaxie, Albastru pentru text si Negru pentru celelalte interventii pentru ca dumneavoastra sa aveti o imagine mai clara a fisei

RAPOARTE
- Raport modificat - Incasari - Mod vizualizare luna, afisarea procentului din total pentru fiecare metoda in parte (cand punem mouse-ul peste suma afisata) si afisarea totalului in cealalta moneda; Linie de total

GENERALE
- Posibilitate apelare Utilizatori, Laboratoare si Furnizori direct din ecranul de detaliu al acestora prin click pe iconita cu telefon
- Iconita Optiune Radiologie in meniul din partea stanga

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Optiune Incepe acum - deschide fisa de tratament (din oficiu este bifata); Daca aceasta optiune este bifata, cand se da incepe acum de pe parola de asistenta sau de medic se deschide automat fisa de tratament a pacientului repectiv

Rezolvarea problemelor semnalate


Versiunea 2.0.4 din data de 22.08.2017

COMUNICARE
- Optiuni inteligente la apelarea pacientului din programare (Confirmat telefonic, Anulat telefonic, De reconfirmat)

AGENDA
- Cand trecem o programare ca fiind in curs (de pe parola de medic sau asistenta) deschidem fisa de tratament a pacientului pentru a putea trece observatiile sau interventiile adaugate

PACIENT
- Plan de tratament - Fisa de tratament: Posibilitatea validarii programarii dupa trecerea interventiilor realizate (acestea sunt trimise spre incasare si programarea este bifata ca fiind corect completata de catre medic/asistenta)
- Zona de cautare in fisa de tratament si in planul de tratament

Rezolvarea problemelor semnalate


Versiunea 2.0.5 din data de 04.10.2017

PACIENT
- Fisa parodontala: Salvarea automata a modificarilor
- La validarea programarilor ce contin interventii purtatoare de cost cu laboratorul, indiferent daca exista sau nu o fisa de laborator, iStoma ne ve cere sa selectam laboratorul pentru a putea scadea automat costul cu acesta.

LABORATOARE
- Laboratoare - Lucrari: O vizibilitate mai clara a preturilor unei anumite lucrari la laboratoarele cu care colaborati + posibilitatea stergerii unei liste de lucrari

RAPOARTE
- Raport nou: Interventii - Interventii facturate si nerealizate; In acest raport ar trebui sa gasiti doar interventiile facturate in avans si care nu au fost inca realizate; Acest raport va ajuta sa verificati buna utilizare a aplicatiei iStoma in clinica dumneavoastra
- Raport nou: Interventii - Interventii achitate; In acest raport veti vedea ce interventii au fost achitate intr-o anumita perioada (inclusiv costurile acoperite si cat ii revine medicului de la fiecare)
- Raport modificat: Programari - Programari Anulate: Posibilitatea selectarii motivului de anulare (butonul cu trei liniute din dreapta sus)
- Raport modificat: Interventii pe categorii + Interventii realizate: Am adaugat coloana Valoare medie pentru ca dumneavoastra sa aveti o idee mai clara a fiecarei categorii de interventii
- Raport imbunatatit: Pacienti - Lista integrala: Posibilitatea adaugarii anumitor pacienti intr-o lista de comunicare

GENERALE
- Cand maximizam o lista (click dreapta - Maximizeaza) in ecranul ce contine lista marita vom avea si zona de cautare
- Butonasul cu semnul intrebarii din dreapta sus va permite sa descarcati manualul de utilizare iStoma si sa accesati clipurile video de pe canalul nostru de YouTube
- Modificarea mai exacta a perioadei custom in zona de selectare a acesteia (Rapoarte, etc.) prin folosirea butonului Schimba

RESURSE UMANE
- Pontaj: Folosirea numarului de ore norma definit in contractul de munca/colaborare in dreptul zilelor de CO si CS
- Ture asistente; De acum aveti o imagine de ansamblu asupra turelor asistentelor
- Ture receptie; In cazul in care aveti mai multe persoane la receptie le veti putea defini programul de lucru pentru a putea acoperi complet orele in care clinica dumneavoastra este deschisa

COMPORTAMENT ISTOMA
- Diverse: Cautare pacient - Informatii complementare: La cautarea unui pacient folosind zona rapida de cautare se afiseaza pe langa numele acestuia si numarul de telefon; Incepand cu aceasta versiune puteti alege daca doriti sa se afiseze numarul de telefon, medicul din fisa sau medicul coordonator;
- Calendarul Google: Optiune: Ascunde programarile anulate - activand aceasta optiune, programarile anulate vor fi sterse din calendarul google pentru ca agenda din telefon sa fie mai curata si sa contina in acest fel doar programarile care ar trebui sa aiba loc;
- Resurse Umane: Pontaj - Inlocuieste CO si CS cu ore normazeze
- Financiar: Politica de discount: Discount maxim - In afara de ADMIN niciun alt utilizator nu va mai putea acorda un discount mai mare de pragul stabilit in acest ecran; Putem preciza si Discount medic si Discount clinica (Ex: 5% fiecare) si discount-ul sa se calculeze prin bifarea Discount-ului pe care dorim sa-l acordam pacientului
- Financiar: Plati Pacient - Creare fara selectie tip; Dibifand aceasta optiune nu mai trebuie selectat tipul documentului la adaugarea unei facturi din dosarul pacientului; Selectia se poate face din ecranul de detaliu al facturii
- Financiar: Modalitate de plata pacient (Puteti debifa modalitatile de plata pe care nu le acceptati in clinica dumneavoastra)


Versiunea 2.0.6 din data de 08.11.2017

GENERALE
- Setari -> Diverse -> Organizatii externe: Posibilitatea bifarii unor organizatii (Ex: Facebook, Google, etc.) ca fiind
canale de marketing; Organizatiile canale de marketing vor fi mai usor de selectat in zona Trimis de la adaugarea unui pacient nou

COMPORTAMENT ISTOMA
- Financiar: Observatii din oficiu la imprimarea unei proforme/facturi fiscale (Ex: Conform art. 155(28) din legea 571/2003 pivind codul fiscal, factura este valabila fara stampila si semnatura.)
- Agenda: Semnalizeaza pacientii fara recomandant; In felul acesta veti sti ce pacienti nu au fost intrebati de unde au auzit de clinica dumneavoastra
- Acest calculator: Calculator Call Center: Toate programarile facute de pe acest calculator vor fi bifate CC

MENIU SUS
- Imprimare - Chestionar + Formulare; Folosind aceste optiuni puteti imprima chestionarul CMDR necompletat sau unul din formularele dumneavoastra proprii

AGENDA
- Imprimare - Angajament de plata; Va permite sa imprimati un angajament de plata pentru pacient, autocompletat cu datele acestuia si cu soldul; Deosebit de util in cazul in care aveti pacienti care raman cu datorie la clinica dumneavoastra si vreti sa va asigurati ca vor plati
- Optiuni noi: Ascunde intervalul orar; Ascunde medicul; Ascunde observatii fisa; Ascunde observatii programare

FINANCIAR
- Raport modificat: Pacienti -> Pacienti noi - Afisarea totalului interventiilor realizate si a incasarilor in modul de vizualizare Grupeaza pe medici
- Raport modificat: Pacienti -> Next Visit - Posibilitatea inversarii numelui cu prenumele la afisarea listei (Buton 3 liniute dreapta sus)
- Raport modificat: Interventii - Interventii realizate: Am adaugat rubrica Trimis de pentru a vedea cu mai multa usurinta de unde a venit fiecare pacient caruia i s-a lucrat
- Raport nou: Personal - Interactiuni: Vedeti cum stau lucrurile in interiorul echipei dumneavoastra

PACIENT
- Imprimare Fisa laborator: Afisarea cu font ingrosat a numelui pacientului, datei de retur, lucrarilor si a datei la gata pentru o vizibilitate mai clara a informatiilor relevante din fisa
- Plati - facturi/proforme/devize: posibilitatea selectarii contului bancar in care doriti ca pacientul sa faca plata
- Imprimare - Angajament de plata
- La validarea unei programari/a unei proforme sau facturi ce contine interventii de tip implant, aparat dentar sau control aparat, iStoma ne va propune sa adaugam pacientul in lista de pacienti implantati sau pacienti cu aparat (dupa caz)
- Fisa pacient: Observatii - Buton de salvare; in acest fel veti putea salva oricand observatiile trecute; iStoma oricum salveaza automat la inchiderea dosarului pacientului


Versiunea 2.0.7 din data de 29.12.2017

LA MULTI ANI SI MULT SUCCES IN 2018!

GENERALE
- Daca aveti iStoma SMS Center ne puteti apela direct din ecranul Despre ce poate fi deschis folosind butonul cu iconita glob din stanga jos sau optiunea Despre accesibila folosind butonul cu trei liniute din stanga sus
- Rubrica Statistici din meniul din partea stanga se va numi Statistici si Rapoarte pentru a fi mai intuitiva; In cadrul acestei rubrici se vor gasi si optiunile "Rapoarte" si "Raport receptie"
- Rubrica Agenda din meniul din partea stanga se va numi Calendar programari pentru a fi mai intuitiva
- Am adaugat rubrica Marketing in meniul din partea stanga iar in cadrul acestei rubrici am adaugat optiunile de Trimitere de Email-uri si SMS-uri, Campanii si promotii, Card de fidelitate, Galerie, Proceduri
- Dupa adaugarea unui pacient nou (nu se aplica adaugarii din agenda) iStoma ne intreaba ce dorim sa facem mai departe (ne sunt propuse actiunile uzuale)
- Am schimbat ordinea rubricilor din ecranul de adaugare al unui pacient nou pentru a completa cu mai multa usurinta informatiile cu adevarat relevante pentru dumneavoastra

COMPORTAMENT ISTOMA
- Dosar pacient - Deschide dosarul in fereastra individuala: Va permite sa deschideti dosarul unui pacient cautat in fereastra individuala ce va permite sa o pastrati in bara si sa o accesati indiferent de ecranul in care sunteti

COMUNICARE
- Folosind ultima versiune de iStoma SMS Center puteti inregistra apelurile si le puteti asculta de pe orice calculator pe care ruleaza iStoma (din Rapoarte -> Comunicare -> Apeluri)
- Trimitere sms din ecranul de recall-uri

AGENDA
- In ecranul de detaliu al programarii daca punem mouse-ul pe numarul de programari, vom avea o detaliere a celor anulate (cate neprezentari, cate anulate telefonic de pacient, cate anulate de medic, ...)
- Un nou tip de activitate: Tura - Util pentru a marca inceputul de tura al asistentelor (Si a le putea trimite SMS din ecranul de Trimitere SMS)

RAPOARTE
- Raport modificat: Comunicare: Apeluri: Puteti deschide direct fisa pacientului sau asculta inregistrarea apelului (Daca aveti ultima versiune de iStoma SMS Center Deluxe si iStoma Mobile View pe server; Contactati-ne pentru detalii)
- Raport modificat: Incasari - Totalul tine cont de filtrarea dupa text
- Raport modificat: Pacienti - Lista integrala: Coloana Supranume pentru a avea in acest raport si informatiile pe care le treceti in aceasta rubrica
- Raport modificat: Pacienti - Pacienti noi: Coloana sold - pentru a vedea ce s-a intamplat cu pacientii noi, din punct de vedere financiar, intr-o anumita perioada
- Raport modificat: Interventii-Interventii realizate: Totalul tine cont de filtrarea dupa text
- Raport modificat: Programari-Programari anulate: Am adaugat coloanele Sold si Data Creare pentru a observa daca exista o legatura intre momentul in care a fost creata o programare si faptul ca aceasta nu a mai avut loc.

FINANCIAR
- Contabilitate primara: am adaugat coloana avans pentru a urmari cu mai multa usurinta platile in avans si folosirea avansului. Din oficiu nu sunt afisate repartitiile si platile din avans insa folosind butonul de optiuni puteti opta sa fie afisate
- Rezumat financiar: am adaugat ecranul de incasari si plati pentru ca dumneavoastra sa aveti o imagine mai clara a partii financiare a clinicii dumneavoastra

LABORATOARE
- Campul culoare din fisa de laborator permite mai multe caractere (150)

FURNIZORI SI STOCURI
- Posibilitatea precizarii Pacientului si medicului la Bonul de consum

PACIENT
- Mai multe: Comunicare: Un afisaj mai elegant al comunicarii mobile cu pacientul (SMS sau apel)
- In fisa pacientului, zona Familie sunt afisati toti pacientii care au acelasi numar de telefon cu pacientul in al carui dosar suntem
- La adaugarea unui pacient, iStoma incearca sa detecteze dublurile; incepand cu aceasta versiune in cazul in care exista o dublura, dar au fost introduse si alte informatii fata de cele care exista la cel gasit, iStoma le va actualiza pentru a mentine un dosar de pacient cat mai corect


Versiunea 2.0.8 din data de 28.01.2018

GENERALE
- Selectare perioada sa pastreze selectia curenta chiar daca schimbi raportul sau ecranul

RESURSE UMANE
- Pontaj: Posibilitatea selectarii Firmei, in cazul in care aveti mai multe, si tipului de utilizator (angajati sau colaboratori)
- Concedii: Posibilitatea selectarii Firmei, in cazul in care aveti mai multe, si tipului de utilizator (angajati sau colaboratori)
- Concedii: Coloana cu numarul de zile ramase din trecut
- Concedii: ZN in coloana Zi Nelucratoare pentru a se vedea corect in Excel la export
- Pontaj: ZN in coloana Zi Nelucratoare pentru a se vedea corect in Excel la export

SETARI
- Diverse: Organizatii externe: Posibilitatea definirii comisioanelor percepute de intermediari; Aceste comisioane se pot scadea ca fisa de consum din fiecare interventie a pacientilor trimisi de acestia
- Utilizatori: Program de lucru: Total pe sapt para si impara (Sub zilele saptamanii)
- Utilizatori: Actiuni accesibile: Laboratoare: Drepturi de adaugare, modificare, inchidere a unui laborator si de adaugare a unei comenzi protetice
- Utilizatori: Financiar: Contract - Firma pe care e contractul (in cazul in care aveti mai multe firme)
- Medical: Lista de preturi: "Recall peste" - Fiecare interventie poate genera un recall automat in momentul in care se valideaza programarea ce o contine la un anumit numar de zile ce poate fi prestabilit in setari (Ex: la 6 luni de la detartraj, ...)

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Puteti defini intervalul in care se pot face programari pentru a nu mai permite crearea de programari inainte sau dupa o anumita ora


TRIMITERE SMS
- Posibilitatea programarii trimiterii unor SMS-uri la o data anume (practic ele se vor incarca in telefon iar telefonul va avea grija sa le trimita la data programata)
- Daca in fisa pacientului avem un numar de mobil in campul Tel fix atunci la trimiterea de SMS-uri se va folosi si acest numar (in acest fel pacientul va primi SMS pe ambele numere de telefon)
- Langa butonul de trimitere sa avem optiune trimitere imediata sau la data si ora (trimitere programata)
- La selectarea unei liste predefinite (alta decat cele legate de programari) iStoma va bifa automat doar numere de telefon unice pentru a nu trimite acelasi mesaj de mai multe ori catre acelasi numar de telefon (Ex: Acelasi numar de telefon este trecut si la parinti si la copii iar cand facem o campanie, acesta trebuie sa ajunga o singura data per numar de telefon)
- Am introdus coloana pacient nou atat in toate listele predefinite care au legatura cu programarea cat si la pacientii cu datorii, activi si inactivi
- Comunicarea cu iStoma SMS Center: Daca primim un apel de la un numar care exista in agenda telefonului dar nu si in iStoma vom afisa numele contactului si il vom folosi la crearea pacientului

TRIMITERE EMAIL
- Bifa "Trimite ca BCC"; In acest fel iStoma va trimite un singur email avand ca destinatar utilizatorul conectat si ca BCC lista de pacienti bifati

RAPOARTE
- Raport modificat: Interventii pe categorii: am adaugat coloanele Nr. Tot, C, T, PE pentru ca dumneavoastra sa vedeti mai clar numarul de pacienti unici, ai clinicii, ai medicilor sau externi
- Raport modificat: Interventii realizate/facturate/propuse coloane Nr. Tot, C, T, PE pentru ca dumneavoastra sa vedeti mai clar numarul de pacienti unici, ai clinicii, ai medicilor sau externi
- Interactiuni: Sa apara doar medicii nu si asistentele
- Call tracking: Rezolvare problema pacient nou
- Raport modificat: Financiar: Facturi si chitante - posibilitatea afisarii doar a proformelor fiscalizate/facturilor fiscale emise
- Pacienti: Lista integrala - coloana "Loc de munca"
- Interventii: Interventii achitate - coloana cu modalitatea de incasare (Cash, POS, ...)
- Raport modificat: Recomandanti (cel din meniul din partea stanga): la raportul de recomandanti si de o coloana cu realizari (si totalul sa-l ia de la interventii realizate), pentru ca imi trebuie detaliat sa stiu incasarile pt fiecare tip de recomandant
- Pacienti noi: Filtru retentie cu posibilitatea definirii criteriilor de retentie; In acest fel iStoma va raspunde la intrebarea cati pacienti noi ati castigat intr-o anumita perioada
- Interventii realizate/facturate posibilitate afisare doar pacientii unici (Buton 3 liniute dreapta sus)
- Situatie medici: Linia de total la sfarsitul listei (in acest fel veti putea vedea recurenta medie in clinica)

FINANCIAR
- Rezumatul financiar: Vizualizarea rapida totalurilor datoriilor si avansurilor curente de la pacienti
- Registru de casa: Buton 3 liniute dreapta sus: Optiune Reseteaza Registru pentru a putea reseta registrul si a incepe cu un anumit sold de la ce data doriti dumneavoastra
- Alte cheltuieli: Rezumatul pe categorii de alte cheltuieli

LABORATOARE
- In detaliul fisei de laborator, folosind butonul de optiuni, putem alege daca dorim sa fie afisate preturile sau nu; iStoma va retine preferinta dumneavoastra pana in momentul in care o reporniti

PACIENT
- Imprimare factura: Detaliat; Util daca nu vreti ca interventiile sa fie grupate ci sa apara asa cum apar in planul de tratament
- Imagistica: documentele din imagistica sunt ordonate invers cronologic pentru a vedea cu usurinta cele mai recente radiografii; Am adaugat si zona de paginatie pentru a incarca mai rapid acest ecran in cazul in care de-a lungul timpului s-au strans foarte multe imagini.
- Ajustarea pretului unei interventii sa fie facuta si per dinte (in momentul de fata se putea doar pe total sau pe fiecare interventie in parte; Utila in cazul in care interventia este multidinte si pretul este determinat prin inmultire cu numarul de dinti)
- Creare proforma/factura: posibilitatea preluarii datelui pacientului ca delegat in zona de Mai Multe
- Plati: Posibilitatea emiterii unei facturi de servicii medicale pentru restul de plata; Aceasta factura are acelasi principiu de functionare ca si factura combi; aceasta factura poate fi emisa doar in cazul in care exista un rest de plata
- Plati: Posibilitatea emiterii unei facturi de servicii medicale pentru o incasare anume; Aceasta factura are acelasi principiu de functionare ca si factura combi; se selecteaza incasarea pentru care dorim sa emitem factura si apoi folosind butonul de optiuni facem click pe Factura incasare;

Rezolvarea problemelor semnalate!

Va multumim ca ne sunteti alaturi si va dorim MULT SUCCES!


Versiunea 2.0.9 din data de 31.03.2018

GENERALE
- Fiecare medic isi poate vedea pe parola lui Raportul propriu (Buton trei liniute stanga sus-Rapoarte-Activitate); Este necesara confirmarea identitatii prin parola
- Gestiune mai riguroasa a folderului ascultat de iStoma pentru radiografiile salvate
- Iconita 3 liniute stanga sus -> Rapoarte -> Interventii achitate; Deoarece acest raport prezinta informatii mult mai apropiate de realitate (apar in el si costurile cu laboratorul si materialele) decat Raportul de incasari, incepand cu aceasta versiune acesta va fi cel curent si disponibil fiecarui medic ce se conecteaza la iStoma (in acest raport apar doar interventiile medicului conectat); Este necesara confirmarea identitatii prin parola

PACIENTI:
- Posibilitatea calcularii cu mai multa usurinta a sumei achitate in momentul incasarii (Butonul % din ecranul de incasare ne permite sa selectam, tot, 50%, 25%)
- La imprimarea consimtamantului informat vom imprima si colaboratorii nominalizati; In cazul in care imprimarea se face direct din agenda vom prelua asistenta si personalul necesar din detaliile programarii
- Imprimarea mai corecta a unei radiografii din sectiunea Imagistica
- Fisa pacient: Istoricul modificarii tipului pacientului (Pacient clinica, Pacientul medicului, ...)
- Consimtamant informat: Selectarea echipei medicale
- Plati: Posibilitatea selectarii firmei la crearea unei proforme sau incasari in cazul in care aveti mai multe firme

MARKETING SI COMUNICARE
- Carduri de fidelitate: Filtru dupa notiunile de arhivat si abonat; In felul acesta veti avea o imagine clara a pacientilor care nu sunt arhivati si care nu si-au reinnoit abonamentul
- Campanii si promotii: posibilitatea vizualizarii listei de pacienti ce au o anumita ajustare, abonament sau anumit card de fidelitate

RESURSE UMANE
- Pontaj: Situatia orelor lucrate intr-o luna anume (are ore suplimentare sau este pe minus)

SETARI
- Locatii: Posibilitatea definirii numarului de ordine al fiecarui cabinet (Selectam cabinetul si modificam numarul de ordine in ecranul de detaliu)
- Medical: Lista de preturi: Un nou tip de interventie cunoscuta: Tratament de canal (Util pentru a marca automat ca fiind rezolvate problemele ce afecteaza radacina dintelui)
- Medical: Lista de preturi: Imprimare: Posibilitatea editarii listei de preturi inainte de imprimare (Buton 3 liniute - Mod imprimare: Editabil)
- Medical: Categorii de interventii: Posibilitatea definirii unei observatii ce va fi imprimata pe toate devizele/proformele si facturile care contin interventii din acea categorie

COMPORTAMENT ISTOMA
- Dosar pacient: Transforma pacient clinica in pacientul medicului la depasirea unui plafon (Util in cazul in care medicii au un bonus de procent pentru pacientii proprii si in felul acesta in momentul in care se depaseste plafonul definit, medicul care a lucrat cel mai mult devine medic apartinator)
- Agenda: Cabinete - In ordinea introducerii: Din oficiu, iStoma afiseaza cabinetele din agenda in ordine alfabetica; in cazul in care doriti ca acestea sa fie afisate de la stanga la dreapta in ordinea introducerii lor in iStoma, puteti activa aceasta optiune
- Dosar pacient: Termen de plata la proforma/factura pentru data scadenta
- Dosar pacient: Generarea automata a codului de dosar pornind de la un anumit numar; Util daca doriti ca in fiecare an Numerotarea pacientilor sa fie resetata (Ex: primul pacient pe 2018 sau aiba codul 20180001, al doile 20180002, etc)

RAPOARTE
- Raport nou: Pacienti->Modificari tip pacient: In felul acesta puteti vedea modificarile manuale sau automate ale tipului pacientului (Pacient clinica, Pacientul medicului, ...)
- Raport modificat: Programari->Grad de ocupare: Am adaugat coloana Interventii pentru a vedea totalul interventiilor realizate in acel cabinet
- Raport modificat: Am adaugat coloana Trimis de
- Raport modificat: Programari anulate - am adaugat coloana cu diferenta de zile dintre data de creare si data la care trebuia sa aiba loc programarea pentru a observa cu mai multa usurinta comportamentul pacientilor clinicii
- Raport modificat: Programari create - am adaugat coloana cu diferenta de zile dintre data de creare si data la care trebuia sa aiba loc programarea pentru a observa cu mai multa usurinta daca programarea a fost facuta cu riscul de neprezentare
- Raport modificat: Programari - am adaugat coloana cu diferenta de zile dintre data de creare si data la care trebuia sa aiba loc programarea pentru a observa cu mai multa usurinta daca riscul de neprezentare este combatut eficient prin sistemul de notificare prin SMS
- Raport receptie: Coloana cu Creat de
- Raport modificat: Pacienti - Pacienti activi/inactivi: Coloana Trimis de; in acest fel daca doriti sa trimiteti sms-uri pacientilor inactivi trimisi de cineva anume sau care nu sunt trimisi de cineva anume sa o puteti face
- Raport modificat: Pacienti - Pacienti activi/inactivi: Posibilitatea aplicarii anumitor filtre de selectie folosind butonul cu 3 liniute din dreapta sus


FINANCIAR
- Optiune noua in meniul din partea stanga: Raport manager: Pentru a vedea cu mai multa usurinta ce s-a intamplat intr-o anumita perioada de timp cu pacientii clinicii (programari, incasari, sold, discount, ...)

FURNIZORI SI STOCURI
- Stoc: Posibilitatea imprimarii si exportarii in Excel a evolutiei lunare a stocului (Butonul cu 3 liniute din dreapta sus din ecranul Stocuri)


Versiunea 2.1.0 din data de 23.04.2018

SETARI
- Diverse - Posibilitatea utilizarii termenilor interpretati la definirea formularelor proprii; Util pentru a inlocui anumite campuri cu informatiile corespunzatoare din dosarul pacientului

COMPORTAMENT ISTOMA
- Admin: Operatori date cu caracter personal; In acest fel puteti selecta utilizatorii care au acces la date cu caracter personal; Utilizatorii care nu au acces la astfel de date nu vor vedea/modifica in niciun ecran din iStoma numerele de telefon, adresele de email sau CNP-urile pacientilor
- Admin: Nu se permite conectarea automata; Util daca vreti sa respectati in totalitate prevederile GDPR; Daca veti activa aceasta parola, iStoma va cere automat parola in momentul in care este deschisa indiferent daca in trecut fusese bifata optiunea "Pastreaza-ma conectat"; Optiunea "Pastreaza-ma conectat" nu va mai fi vizibila in cazul in care activati acest comportament
- Dosar pacient: Nu permite validarea planurilor de tratament; Util in cazul in care doriti ca planurile de tratament sa ramana in dosarul pacientului asa cum au fost ele create iar in momentul in care se lucreaza sa se selecteze din lista de preturi interventiile

PACIENT
- Imprimare-Formular propriu; Folosind aceasta optiune puteti imprima orice tip de formular veti defini in iStoma; Va reamintim ca definirea formularelor proprii se face in Setari->Diverse
- Sa se aplice discount-ul din fidelizare si la realizarea sedintei in cazul in care exista un plan de tratament facut inainte de adaugarea ajustarii
- Familie: Cap de familie; Pacientii care sunt bifati in acest fel, in momentul in care platesc, vor avea posibilitatea de a plati si restantele celorlalti membrii ai familiei
- Familie: Soldul actual al fiecarui membru al familiei
- Status general: Medic de familie
- Status general: Posibilitatea adaugarii de observatii text referitoare la starea de sanatate generala (medicamente, antecedente, ...)
- Am inlocuit termenii Fisa pacient cu Date pacient si Plan de tratament cu Fisa tratament pentru ca dosarul electronic al pacientului sa fie si mai intuitiv
- Jurnalizarea modificarilor aduse CNP-ului, Actului de identitate, si notiunilor de Discutii de caz, Cap de familie si Situatie tratament
- Fisa de tratament - Discutii de caz: Bifa "Discutie deschisa"; Pacientii marcati astfel vor fi disponibili in ecranul Discutii de caz

MENIU STANGA
- Optiune noua: Pacienti - Discutii de caz; Folosind acest ecran, tratamentul multidisciplinar devine mult mai eficient


Versiunea 2.1.1 din data de 09.05.2018

GENERALE
- Optiune noua in meniu stanga: Financiar - Registru de banca; Functioneaza in mod asemanator registrului de casa; In acest registru vor aparea toate incasarile si platile prin OP si POS precum si transferurile intre casa si banca si invers
- Conectarea aplicatiei cu un nou model de casa de marcat: Orgtech Abac

PACIENTI:
- Status General - Lege Speciala: Puteti preciza daca un pacient este beneficiarul unei legi speciale si care este aceasta (Un prim pas in integrarea cu casa de asigurari)
- Date pacient - Autorizari - SMS Aniversar: Pentru acei pacienti carora nu doriti sa le urati "La multi ani!" (sau nu doresc ei sa li se ureze)

RESURSE UMANE
- Concedii: Tip nou de concediu: CES (Concediu Evenimente Speciale: casatorie, nastere copil, ...)

SETARI
- Diverse - Liste Formulare: Va permite sa grupati mai multe formulare proprii intr-o lista pentru a le imprima pe toate in acelasi timp (Util in cazul pacientilor noi sau in cazul pacientilor care vin pentru implantologie, ...)
- Diverse - Posibilitatea utilizarii termenilor interpretati la definirea formularelor proprii; Util pentru a inlocui anumite campuri cu informatiile corespunzatoare din dosarul pacientului

COMPORTAMENT ISTOMA
- Financiar: Nu folosi termenul de avans cabinet: Util in cazul in care doriti sa nu apara "Avans cabinet" la plati pacient ci sa fie spatiu liber

RAPOARTE
- Raport modificat: Statistici si Rapoarte-Raport Receptie: Pentru o vizibilitate mai buna a activitatii am inlocuit coloana Valoare cu 2 coloane: Realizat si Incasat
- Raport nou: Pacienti-Pacienti de orto: Util pentru a vedea pacienti care au tratamentul ortodontic in curs sau finalizat (Pentru ca acest raport sa functioneze cum trebuie este nevoie ca in lista de preturi sa asociem corect interventiile de orto cu Interventiile Cunoscute: Aparat Ortodontic si Indepartare Aparat Ortodontic)
- Raport modificat: Programari-Programari anulate: Posibilitatea afisarii rezultatelor in functie de Data programarii (din oficiu) sau de Data anularii


Versiunea 2.1.2 din data de 25.05.2018

PACIENTI:
- Imprimare - Acord GDPR: Folosind aceasta optiune puteti imprima, direct din dosarul pacientului, acordul GDPR autocompletat
- Date pacient - Autorizari: Acord GDPR: Dupa acceptarea/respingerea acordului de catre pacient, puteti trece raspunsul acestuia; Toti pacientii programati, si care nu au acceptat acordul GDPR sunt semnalizati vizual in agenda pentru ca dumneavoastra sa fiti mai bine informati
- Imagistica: Am impartit optiunea Radiografii in: Rx, OPG si CT si am adaugat optiunea de Dosar Orto. Imcepand cu aceasta versiune, in cadrul fiecarei optiuni se pot crea foldere pentru o evidenta mai clara si mai eficienta a imagisticii pacientului; De asemenea permitem si incarcarea fisierelor in format pdf (util pentru dosarele de orto si radiografiile care nu sunt trimise ca imagine)

SETARI
- Medical - Acord pacient GDPR: iStoma va propune o varianta standard de acord al pacientului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. In cazul in care doriti sa personalizat acest acord, avem o veste buna: Este editabil

AGENDA
- Modul privat: Click dreapta pe agenda si bifati sau debifati Mod Privat: In modul privat doar programarea pacientului in curs care vine la medicul conectat la iStoma ramane lizibila; Toate celelalte programari vor avea inlocuite detaliile cu textul "Ocupat"; Iconitele din programare vor ramane prezente chiar si in modul privat (E important totusi sa stim daca urmatorul pacient a sosit, obisnuieste sa intarzie sau are toleranta zero la intarziere,...)
- Semnalizarea vizuala a pacientilor de la care nu am obtinut inca acordul GDPR; Acordul poate fi imprimat direct din ecranul de detaliu al programarii; Pentru ca alerta sa dispara trebuie sa treceti raspunsul in fisa acestuia in zona de autorizari

RAPOARTE
- Raport nou: Pacienti - Acord GDPR Pacienti; In acest raport aveti toate acordurile referitoare la protectia datelor cu caracter personal obtinute intr-o anumita perioada de timp
- Raport nou: Interventii - Ultimele Interventii Cunoscute; In acest raport putem vedea toti pacientii care au avut un anumit tip de interventie si cand au venit ultima oara pentru aceasta (Ex: Toti pacienti carora le-au fost inserate implanturi sau care au coroane CAD CAM, etc.); Pentru ca acest raport sa functioneze trebuie ca in Setari-Medical-Lista de preturi sa avem completat campul interventie cunoscuta


Versiunea 2.1.3 din data de 11.07.2018

GENERALE
- Eficientizarea imprimarii formularelor; Am redus numarul de click-uri necesar pentru imprimarea tuturor formularelor din iStoma (Ex. Imprimarea acordului GDPR direct din agenda)

PACIENTI:
- Imprimare: Fisa pacient: Posibilitatea trimiterii fisei de pacient pe mail in format pdf

RESURSE UMANE
- Concedii: In acest ecran am adaugat posibilitatea vizualizarii si acceptarii/refuzarii cererilor de concediu completate de utilizatorii iStoma; Zilele solicitate in cererile de concediu sunt evidentiate in zona "Situatie" pentru ca dumneavoastra sa verificati vizual daca puteti accepta sau nu o anumita cerere
- Pontaj: In cazul in care intr-o anumita zi, un anumit utilizator si-a dat doar Check-In si nu si-a dat Check-Out vom afisa "err" cu rosu in casuta zilei respective

SETARI
- Medical: Acord pacient GDPR: Incepand cu aceasta versiune in iStoma este introdus "as a standard" si acordul GDPR in limba engleza. Folosind acest ecran puteti modifica modelul de acord in limba engleza
- Diverse: Cereri de concediu: In acest ecran aveti posibilitatea sa modificati modelul de cerere de concediu (pentru Concediu de Odihna si Fara Plata); iStoma are incluse modele standard de astfel de cereri
- Comunicare: Template Email: In acest ecran va puteti defini template-uri pe email-urile standard (Ex: Lista de programari pe care o trimiteti pe email catre pacient, Raportul zilnic de receptie pe care il trimiteti pe email catre medic)

COMPORTAMENT ISTOMA
- Resurse umane: Puteti activa Programul de mentorat

MENIU SUS
- Adauga - Cerere de concediu: Folosind acest ecran fiecare utilizator poate completa, imprima si vizualiza statusul cererii de concediu

AGENDA
- Imprimarea acordului GDPR a devenit mult mai rapida; De asemenea puteti selecta varianta in Romana sau in Engleza a acestui acord
- In informatiile ce se afiseaza cand pozitionam mouse-ul pe pacient vom afisa si tipul dentitiei (temporara, mixta, permanenta); Tipul este afisat asa cum este trecut in statusul dentar

RAPOARTE
- Raport modificat: Interventii-Interventii realizate: Afisam si timpul calculat al interventiei; Pentru ca acest calcul sa fie corect trebuie sa definiti durata medie a fiecarei interventii din lista de preturi
- Raport nou: Pacienti: Date incomplete; Folosind acest raport putem identifica pacientii pentru care nu au fost completate datele considerate "must have" (Acestea sunt definite in ecranul Comportament iStoma - Agenda - Verifica existenta urmatoarelor date la crearea unei noi programari); In acest raport avem si informatii referitoare la date creari si a ultimei modificari precum si referire la ultima/urmatoarea programare
- Raport nou: Interventii cunoscute: Lista completa de interventii de un anumit tip; Putem combina doua tipuri de interventii cunoscute (Util de exemplu daca doriti sa vizualizati pacientii cu aditie si fara implant, sau cu implant si fara protetica, etc.)

FURNIZORI SI STOCURI
- Stocuri: Intrari: Imprimarea NIR-ului specific unitatilor de vanzare cu amanuntul in cazul in care intrarea a fost facuta intr-o magazie cu vanzare de produse (Util pentru clinicile ce au si firma pentru comercializarea de produse)


Versiunea 2.1.4 din data de 20.07.2018

GENERALE
- In meniul din partea de sus, apare o alerta in cazul in care sunt cereri de concediu ce nu au fost inca aprobate/refuzate si utilizatorul conectat are dreptul de a modifica concediile
- Detaliu Recall: Am adaugat butonul cu trei liniute in dreapta sus pentru a putea vizualiza cine a adaugat un recall si pe ce data

PACIENTI
- Date pacient: Am adaugat rubrica Fumator; Aceasta informatie este afisata si in unele rapoarte
- Date pacient: Autorizari: Am adaugat notiunea "Nu vrea sa fie sunat"; Daca raspundeti cu "Da", in agenda vom avea o alerta in partea stanga a fiecarei programari a acestui pacient
- Plati: La imprimarea proformelor/facturilor pentru pacienti am adaugat termenul de Furnizor pentru clinica si Client pentru pacient
- Plati: In ecranul de incasare am adaugat butoane rapide pentru imprimarea bonului fiscal cash sau card; Ecranul de confirmare a incasarii are culoarea de fundal identica cu cea a modalitatii de plata

RESURSE UMANE
- Cerere de concediu: Am adaugat rubrica inlocuitor; In acest fel o asistenta poate selecta o alta asistenta sa ii tina locul si un medic poate selecta alt medic
- Concedii: Daca un utilizator nu are acees la acest ecran in modificare ci doar in lecura, acesta va putea doar vizualiza concediile.

COMPORTAMENT ISTOMA
- Financiar: Nu imprima "Intocmit de"; Util in cazul in care nu doriti ca pe proformele/facturile emise catre pacienti sa apara persoana care a intocmit documentul

AGENDA
- Semnalizarea vizuala a faptului ca un pacient nu doreste sa fie sunat

RAPOARTE
- Raport modificat: Interventii - Interventii cunoscute: Am adaugat coloanele "Sex" si "PF" (pacient fumator)


Versiunea 2.1.5 din data de 12.11.2018

GENERALE
- In ecranul "Despre" (Click pe Globul pamantesc din stanga jos) afisam si noutatile versiunii

PACIENTI:
- Date pacient - Pacient neserios: In cazul in care doar anumiti utilizatori au dreptul de a programa un pacient neserios, doar acei utilizatori ii vor putea modifica aceasta caracteristica
- Mai multe-Comunicare: Afisam si sms-urile de reamintire a programarilor si notitele trecute pentru recall-uri (acestea din urma sunt trecute pe fundal albastru)
- Imprimare: Fisa pacient: Incepand cu aceasta versiune la imprimarea fisei pacientului aveti posibilitatea de a selecta limba in care doriti sa o imprimati. De asemenea puteti opta pentru afisarea pretului interventiei fie in RON fie in EUR; In acest fel veti raspunde mai elegant si mai eficient solicitarilor venite din partea pacientilor din afara.

SETARI
- Utilizatori: Zona semnatura si parafa; In cazul in care este introdusa imaginea ce contine semnatura si parafa, in toate documentele imprimate din iStoma unde apare numele medicului si este prevazuta o zona de semnatura si stampila, va fi folosita; Util pentru a nu mai fi nevoie de semnatura fizica a medicului de fiecare data cand se imprima ceva.
- Comunicare: Trimite SMS si in aceeasi zi; Activand aceasta optiune, in cazul in care aveti automatizata trimiterea de SMS-uri, pacientul va primi SMS si in aceeasi zi cu programarea (Indiferent daca a primit sau nu sms cu o zi inainte)
- Medical: Lista de preturi: Am adaugat noi tipuri de interventii cunoscute: Consultatie orto, Dosar Orto, Plan de tratament; In acest fel puteti afla cu usurinta daca pacientii care au venit pentru consultatie orto au trecut sau nu la etapa Dosar Orto.
- Medical->Lista de preturi: O noua optiune accesibila folosind butonul cu 3 liniute din dreapta sus: Genereaza coduri; Utila in cazul in care doriti sa generati alte coduri pentru interventiile din lista

COMPORTAMENT ISTOMA
- Financiar: Ascunde rapoartele din meniul de sus; Activand aceasta optiune niciun user nu va mai avea acces la rapoartele accesibile din meniul de sus de la butonul cu trei liniute din stanga
- ADMIN: Optiunea de restrictionare a posibilitatii de programare a pacientilor neseriosi la o anumita lista de utilizatori
- ADMIN: Doar admin-ul modifica codul de dosar al pacientilor
- Dosar pacient: iStoma poate propune marcarea pacientului ca fiind neserios si dupa un anumi numar de reprogramari sau anulari telefonice ale programarilor in aceeasi zi in ultimele 12 luni de zile; De asemenea, incepand cu aceasta versiune, iStoma poate marca automat pacientul ca fiind neserios fara a mai fi nevoie de acceptul persoanei de la receptie
- Dosar pacient: Fisa de tratament - Bifa Selecteaza butonul Fisa de Tratament; Activand aceasta optiune, in momentul in care facem click pe optiunea Fisa de Tratament din Dosarul Pacientului, iStoma va selecta butonul "Fisa de tratament" din partea de jos a fisei in loc sa afiseze Toate interventiile
- Comunicare: Confirma programarea la primirea raspunsului; In aceasta zona vom trece raspunsul pe care il asteptam de la pacienti pentru a le confirma automat urmatoarea programare; In acest fel puteti automatiza complet procesul de confirmare a programarilor
- Comunicare: SMS Center: Incepand cu aceasta versiune puteti modifica intervalul in care iStoma trimite SMS-uri in mod automat (Default este setat intervalul 9:00-21:00). Aceasta setare se refera strict la trimiterea din calculator catre telefon

CASA DE MARCAT
- Integrarea casei de marcat Daisy Expert: Direct din iStoma puteti imprima Raportul X, Raportul Z, Un text nefiscal; puteti introduce si scoate numerar in/din sertar; puteti imprima bonuri pentru plata partiala atat card cat si cash; Acest model de casa stie sa imprime discount-ul (Interventia este trecuta pe bon la pretul intreg si imediat sub ea este trecut si dicount-ul - daca nu este discount cu zecimale)

TRIMITERE SMS
- Medici: Posibilitatea programarii trimiterii de SMS-uri catre medici

AGENDA
- Acces direct la zona de autorizari pacient (GDPR) din ecranul de detaliu al programarii (click pe iconita cu alerta GDPR)

STATISTICI
- Recomandanti: Posibilitatea filtrarii listei in functie de medicul din fisa; In acest fel puteti vedea cate recomandari a primit un anumit medic din clinica dumneavoastra

RAPOARTE
- Raport modificat: Pacienti-Newsletter: Posibilitatea filtrarii listei in functie de o anumita interventie propusa; Utila pentru campaniile de marcketing tintite
- Raport modificat: Statistici si Rapoarte: Raport receptie: Incepand cu aceasta versiune vor aparea cu rosu doar pacientii care nu au nici programare si nici recall; Data programarii este rosie daca nu sunt trecute interventiile realizate iar data platii este rosie daca nu a fost platit integral tratamentul; Medicul de la programare este rosu daca pacientul nu a platit nimic in ziua respectiva la acel medic; Am adaugat si coloana Cabinet
- Raport modificat: Financiar - Incasari: Afisam si incasarile din contracte in acest raport (Ex: Incasari din abonamente corporate sau de la centrele de imagistica, etc.)
- Raport modificat: Interventii - Interventii facturate: Am adaugat coloanele Valoare initiala si discount + optiune filtrare dupa interventiile cu discount 100%
- Raport nou: Pacienti - Fise parodontale: In acest raport gasiti toate fisele parodontale pe care le-ati completat intr-o perioada
- Raport nou: Pacienti - Imagistica: In acest raport gasiti toate imaginile pe care le-ati incarcat in dosarul pacientului intr-o anumita perioada (de la imaginea de profil si pana la Rx, CT, Alte Imagini)


Versiunea 2.1.6 din data de 04.12.2018

FURNIZORI SI STOCURI
- Posibilitatea precizarii firmei la pe care se primeste factura (In cazul in care aveti mai multe firme)
- Reorganizarea ecranului de introducere a facturii de la furnizor

SETARI
- Medical: Ecrane separate pentru introducerea medicamentelor (si a modului de administrare: Linia 1 si 2 de la un Rp), a diagnosticelor folosite pentru prescriptii si de definire a prescriptiilor standard

Rezolvarea problemelor semnalate


Versiunea 2.1.7 din data de 18.12.2018

GENERALE
- La stergerea/anularea unei programari realizate in urma unui recall reapare recall-ul

TRIMITERE SMS
- Integrarea furnizorului de smsgateway SendSMS (Cei care au preluat Tydotelecom); Va recomandam totusi sa folositi aplicatia iStoma SMS Center pentru trimiterea SMS-urilor fara costuri suplimentare
- Posibilitatea filtrarii in functie de acordul GDPR; Din oficiu in lista sunt afisati doar pacientii de la care aveti acordul GDPR; In acest fel evitati problemele ce pot aparea in cazul in care faceti campanii SMS fara a tine cont de acceptul pacientului

AGENDA
- La stergerea/anularea unei programari ce a fost creata pornind de la un recall, se va reactiva recall-ul

RAPOARTE
- Raport modificat: Pacienti - Top pacienti: Posibilitatea vizualizarii topului pacientilor care va recomanda
- Raport modificat: Programari - Programari: Posibilitatea filtrarii listei in functie de sterse sau anulate
- Raport modificat: Pacienti - Lista integrala: Posibilitatea filtrarii in functie de acordul GDPR; Din oficiu in lista sunt afisati doar pacientii de la care aveti acordul GDPR
- Raport modificat: Pacienti - Newsletter: Posibilitatea filtrarii in functie de acordul GDPR; Din oficiu in lista sunt afisati doar pacientii de la care aveti acordul GDPR
- Raport modificat: Interventii - Interventii realizate: Posibilitatea afisarii listei de interventii in functie de tipului pacientului (Ex: C, M, PE)

FINANCIAR
- Adaugarea notiunii de firma la Creditarea firmei de catre asociat, la plata salariilor, dispozitiile de plata/incasare, alte cheltuieli, etc (Util in cazul in care aveti mai multe firme)


Versiunea 2.1.8 din data de 19.03.2019

GENERALE
- Upgrade: Deoarece in momentul de fata noile functionalitati ale ultimei versiuni sunt afisate permanent in ecranul "Despre", la click pe butonul de Upgrade, iStoma isi va face automat actualizarea fara a mai fi nevoie de click pe butonul "Actualizeaza"; Dupa upgrade porneste singura. Am mai scutit un click. Deoarece upgrade-urile rezolva problemele semnalate si aduce lucruri interesante am facut ca optiunea de Upgrade sa nu mai poata fi ignorata atat de usor.
- Ecranul Despre (Accesibil folosind butonul cu globul pamantesc din stanga jos): Optiunea "Optimizeaza"; In cazul in care windows-ul isi face upgrade-uri sau sunt caderi de tensiune se poate observa o functionare mai lenta a aplicatiei; Folosind aceasta optiune optimizati viteza de rulare a aplicatiei.

PACIENTI:
- Plan de tratament: Posibilitatea introducerii de observatii atat la nivelul planului cat si la nivelul fiecarei interventii;
- Imprimare plan de tratament: Posibilitatea debifarii imprimarii totalului pentru planurile neetapizate
- Plati: Posibilitatea selectarii interventiilor pentru care se face plata si vizualizarea interventiilor achitate din ecranul de detaliu al incasarii
- Detaliu proforma/factura/deviz: posibilitatea selectarii interventiilor pentru care dorim sa acordam discount (daca nu este niciuna selectata, se va aplica discount-ul ca si pana acum la toate interventiile)
- Status dentar: Observatiile adaugate pe un dinte vor avea istoric; in felul acesta veti sti cine a trecut/sters o observatie
- O noua modalitate de incasare (Din asigurare); Util in cazul in care lucrati cu casa de asigurari
- Imprimare plan de tratament: Posibilitatea debifarii discount-urilor (in cazul in care nu doriti ca discount-urile sa apara la imprimarea planului de tratament)

MARKETING SI COMUNICARE
- Campanii si promotii: Contracte: Posibilitatea precizarii firmei pe care este contractul (Util in cazul in care aveti mai multe firme)
- Carduri de fidelitate + Ajustari: In lista de pacienti care beneficiaza de un anumit card/ajustare am adaugat coloanele Medic Fisa, Total Programari OK si Programari Ratate; In felul acesta dumneavoastra veti cunoaste mai exact rata de succes a acestor instrumente de marketing;

SETARI
- Comunicare: In zona iStoma SMS puteti gestiona atat SMS-urile predefinite cat si pe cele proprii; Am reorganizat putin acest ecran pentru ca dumneavoastra sa aveti o vizibilitate mai buna a listelor de SMS-uri

TRIMITERE SMS
- Setari - Comunicare - Automatizare trimitere SMS pentru pacientii noi de ieri (Luni face verificare pentru cei de sambata si vineri; in cazul in care exista)

AGENDA
- Doua noi stari pe care le pot avea programarile: "De invitat in cabinet" (in acest fel receptia va sti ca poate invita pacientul in cabinet) si "De reprogramat" (pentru ca receptia sa anuleze anumiti pacienti si sa-i reprogrameze la o data convenabila)
- Posibilitatea selectarii mai rapide si mai intuitive a categoriei de interventii; In momentul in care selectam o categorie, denumirea acesteia se va adauga si in zona de observatii a programarii (in felul acesta se va vedea clar si in calendarul google)
- Accesarea fisei de tratament direct din ecranul de detaliu al programarii

RAPOARTE
- Raport modificat: Personal - Grad incarcare medici: Afisarea numarului de programari si de pacienti unici
- Raport modificat: Pacienti cu date incomplete: Adaugarea de filtre si posibilitatea trimiterii de sms-uri catre acesti pacienti

FURNIZORI SI STOCURI
- La introducerea unei facturi verificam daca exista deja o factura de la acelasi furnizor cu acelasi numar. In acest fel vom evita introducerea de dubluri


Versiunea 2.1.9 din data de 27.03.2019

PACIENTI:
- Imprimare plan de tratament: Tabelul de afectiuni (statusul dentar) se va afisa condensat (Daca inainte pentru un pacient edentat total aveam 32 de linii, de acum inainte vom avea una singura cu toti dintii grupati); Se vor imprima si observatiile text + recomandarile pe care le treceti in statusul dentar (Status Dentar - Evaluari sau ecranul de completare a statusului dentar);
- Optiune de programare direct din dosarul pacientului; Butonul se afla in dreapta sus. Rolul acestuia este de a memora pacientul in al carui dosar sunteti si de a-l propune la prima programare pe care doriti sa o faceti
- Status dentar: Daca nu avem niciun dinte selectat sunt afisate toate afectiunile, interventiile si notitele trecute in dosarul pacientului; Din aceasta zona pot fi trecute notite referitoare la statusul dentar sau la evolutia tratamentelor
- Status dentar: Evaluari: Zone te text pentru observatii si recomandari referitoare la statusul initial al pacientului
- Fisa de tratament; Se afiseaza si statusul dentar al pacientului

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Ora curenta nu trece peste programari (pentru cei care vor ca semnalizarea orei curente sa fie ca inainte); Va reamintim ca in momentul de fata ora curenta este semnalizata printr-o dungura rosie care trece peste agenda de la un capat la altul (stilul google)
- Financiar: Plafon zilnic incasare cash; In acest fel iStoma nu va permite incasarile cash cu o valoare mai mare decat acest plafon (conform legislatiei persoanele fizice pot plati maxim 10000 RON/zi)
- Call Tracking: Posibilitatea introducerii token-ului de call-tracking corespunzator fiecarui sediu in parte

AGENDA
- In ecranul de detaliu al programarii - observatii, am adaugat zona "Next"; In felul acesta, din cabinet, se vor putea trece indicatii referitoare la urmatoarea programarea a pacientului (cat timp sa i se lase, cand sa se programeze, pentru ce, la cine...); In felul acesta comunicarea dintre cabinete si receptie va fi una mai eleganta


Versiunea 2.2.0 din data de 22.05.2019

MARKETING SI COMUNICARE
- Feedback: In acest ecran aveti centralizatorul feedback-ului primit atat din aplicatia de pe tableta cat si din site-ul clinicii sau din aplicatia pentru pacienti

PACIENTI:
- Imagistica: Posibilitatea lipirii fisierelor copiate din calculator (Click dreapta sau pe butonul de incarcare imagini)
- Dosar pacient: Fisa orto: Posibilitatea completarii analizei cefalometrice TWEED, a diagnosticului dentar si scheletic, a planului de tratament si a obiectivelor
- In dreapta jos in Dosarul pacientului - Date pacient avem optiunea de a bloca un pacient (doar pe parola de admin); Nimic nu va mai putea fi modificat in acest dosar; acest pacient nu va mai putea fi programat dar tot va aparea in raportul de datornici (daca are datorii)
- Comunicare: Posibilitatea trimiterii de SMS-uri, mail-uri sau adaugarii unei discutii telefonice sau personale cu pacientul
- Imprimare - Consimtamint informat - Acordul pacientului informat: In cazul in care selectam o lista de interventii, vom auto-completa zona 3. Actul medical cu lista de interventii selectata
- Dosar pacient: Status general: Am redus numarul de pagini necesar imprimarii chestionarului completat la mai putin de 4 pagini (2 pagini fata/verso)
- Dosar pacient: Documentatie preliminara: In momentul in care se bifeaza ca realizata si ultima documentatie preliminara, situatia tratamentului pacientului este trecuta automat in "Documentatie Realizata"
- Dosar pacient: Fisa de tratament: Dupa crearea/modificarea unui plan de tratament, iStoma ne intreaba daca mai sunt interventii de adaugat. In cazul in care nu mai sunt, situatia tratamentului trece automat in "Plan Efectuat"
- Dosar pacient: Fisa de tratament: Dupa imprimarea efectiva a unui plan de tratament situatia tratamentului trece automat in "Plan prezentat" (presupunem ca asta a fost motivul pentru care a fost imprimat planul de tratament)
- Dosar pacient: Fisa de tratament: Dupa acceptarea unui plan de tratament situatia tratamentului trece automat in starea "In lucru"
- Dosar pacient: Fisa de tratament: In cazul refuzului unui plan de tratament, iStoma ne intreaba ce dorim sa facem cu acel pacient si ne propune sa-i adaugam un recall sau sa-l arhivam cu motiv

SETARI
- Medical: Lista de preturi: In cazul in care doriti sa generati noi coduri pentru interventii acestea vor avea 3 caractere (Ex: "001" in loc de "1") pentru ca lista de interventii sa fie sortata corect dupa cod
- Diverse: Feedback: Posibilitatea definirii intrebarilor pentru care doriti sa primiti feedback de la pacienti folosind aplicatia de pe tableta
- Comunicare: Posibilitatea stergerii template-urilor de mesaje proprii
- Medical: Analiza cefalometrica: In aceasta zona va puteti defini valorile si obiectivele asociate pe care le urmariti in cadrul Analizei cefalometrice TWEED
- In fisierul de configurare putem seta Titlul aplicatiei (Util in cazul in care doriti sa deschideti iStoma de mai multe ori pentru a avea intr-o parte agenda si intr-o parte zona de liste pacienti/comunicare/stocuri/etc.)
- In fisierul de configurare putem seta Id-ul sediului de interes (Util in cazul in care aveti mai multe sedii si chiar daca un utilizator are acces la mai multe, la pornire iStoma sa ii arate doar ce este de interes pentru sediul din al carui calculator s-a conectat)

COMPORTAMENT ISTOMA
- Financiar: Achita la rand: Activand acest comportament nu se va mai putea selecta la cine plateste un pacient; Datoriile vor fi achitate la rand, de la cea mai veche la cea mai recenta
- Agenda: Redu culoarea programarilor trecute - Pentru ca vizual sa se stie daca ne uitam in trecut sau nu (efectul google calendar)
- Google calendar: Creeaza automat programare sau activitate; Activand aceasta optiune, iStoma nu va mai lasa pe gri programarile care se fac din telefon; In cazul in care identifica un pacient cu numele trecut in telefon ii asociaza direct programarea; in caz contrar creeaza o activitate. (Pentru ca totul sa functioneze cum trebuie va recomandam ca in google calendar sa treceti numele si prenumele pacientului urmat de ":" si apoi de observatii; Ex: Botorogeanu Ionut: Extr 18)
- Agenda: Solicita feedback la anularea programarii; In acest fel iStoma va intreba de ce si-a anulat pacientul programarea si daca nu doreste sa-si faca o noua programare, de ce nu doreste acest lucru; In cazul neprezentarilor iStoma va intreba daca a fost sunat pacientul pentru a se afla motivul pentru care nu s-a prezentat
- Admin: Acordare discount-uri - In cazul in care doriti ca discount-urile sa fie acordate doar de anumiti utilizatori; Se bifeaza "Politica stricta a discount-urilor" si se adauga utilizatorii care vor putea acorda discount-uri; Dupa restart doar acei utilizatori vor putea sa se abata de la lista de preturi standard a clinicii (Pacientii care beneficiaza de carduri de fidelitate sau alte intelegeri nu vor fi afectati de aceasta setare)

AGENDA
- Optiunea de vizualizare a agendei sub forma de lista a fost fost mutata la indemana in partea drepta-sus a agendei
- Un nou mod de anulare a programarii: Anulat de receptie; Util in cazul in care pacientul nu raspunde la sms, este contactat telefonic de receptie si nu raspunde nici la telefon;
- Din ecranul de detaliu al programarii - Interventii se pot adauga task-uri sau notite care ajung in zona de comunicare din dosarul pacientului
- Agenda pe medici: Vom afisa la inceputul turei si cabinetul in care lucreaza medicul respectiv (Util in cazul clinicilor cu mai multe sedii si nu numai)
- Agenda pe medici: Daca am selectat un sediu atunci nu vom mai vedea turele din celelalte sedii si nici activitatile sau programarile pe care un medic le are in celelalte sedii
- Posibilitatea cautarii in agenda (pana in momentul de fata cautarea se facea in lista de pacienti pentru a accesa mai usor dosarul pacientului; incepand cu aceasta versiune puteti selecta sa cautati atat in continutul programarilor cat si al activitatilor)
- Motivul stergerii unei programari este obligatoriu as a standard (In felul acesta daca cineva sterge o programare veti sti de ce a facut acest lucru si nu a folosi optiunea de anulare)
- Anularea unei programari va determina iStoma sa intrebe de ce a fost anulata, daca vrea sau nu urmatoarea programare. Este un comportament foarte util pentru a nu uita in viitor ce s-a intamplat mai exact atunci (Acest comportament poate fi modificat din Comportament iStoma - Agenda)

RAPOARTE
- Raport modificat: Pacienti cu datorii: Am adaugat coloanele Urmatoarea programare si Task + optiune de adaugare task de sunat pacient pentru recuperare datorii + posibilitatea selectarii pacientilor catre care dorim sa trimitem SMS
- Raport modificat: Interventii - Interventii achitate: Posibilitatea filtrarii listei in functie de "Purtatoare de costuri"

FINANCIAR
- Rezumatul financiar: Posibilitatea filtrarii listei in functie de categora medicala; In felul acesta veti putea vedea doar medicii sau toti in afara de medici
- Rezumatul financiar: Posibilitatea vizualizarii cifrelor pentru o firma anume (in cazul in care aveti mai multe)

LABORATOARE
- Plati: Posibilitatea selectarii firmei din care se face plata catre laborator (Util in cazul celor ce au mai multe firme)

FURNIZORI SI STOCURI
- Necesar: La adaugarea unui bon de necesar cabinet, in cazul in care adaugam un produs ce nu a mai fost comandat niciodata, vom avea posibilitatea de a preciza pretul si furnizorul de la care se poate comanda; In acest fel vor fi evitate intrebarile venite din partea persoanei care se ocupa de achizitii
- Necesar: Posibilitatea trimiterii unei liste de produse pe mail catre un furnizor


Versiunea 2.2.1 din data de 12.08.2019

GENERALE
- Imprimarea formularelor proprii: Am adaugat noi termeni interpretati, CNP-ul, telefonul si email-ul pacientului
- iStoma retine pentru fiecare lista pe care dorim sa o exportam/imprimam coloanele selectate in functie de fiecare utilizator (nevoi diferite - setari diferite);
- Posibilitatea exportarii listelor in format Mail (HTML); Util cand doriti sa trimiteti o lista pe mail si sa se vada direct in mail si nu in atasament

PACIENTI:
- Datele obligatorii de la crearea pacientului se aplica doar in cazul pacientilor, nu si in cazul prospectilor
- Pacienti in lucru - Tab "Pacienti in asteptare" - acesta contine atat pacientii marcati ca fiind in asteptare cat si cei care au planul de tratament prezentat dar inca nu sunt in lucru sau sunt in lucru dar au discontinuitate (pacientul nu are nici urmatoarea programare stabilita, nici recall si nici task)
- Adaugare lucrare protetica: Admin-ul poate crea lucrari noi (partea de setari) din acest ecran (pentru simplificarea vietii utilizatorilor experimentati)
- Plan de tratament - Imprimare: Am adaugat coloana cu numarul de ordine al interventiilor (se refera la ordinea in care au fost introduse in iStoma)
- Imprimare: Lista programari: Puteti alege daca doriti sau nu sa imprimati observatiile programarilor
- Fisa de tratament: Am adaugat data la care a fost introdusa in iStoma o interventie si utilizatorul care a introdus-o
- Pacienti in Lucru: Am adaugat acces la raportul de pacienti noi si din acest ecran pentru a putea analiza cu mai multa usurinta situatia din clinica
- Fisa de tratament - Situatie tratament: Plan supervizat - Util in cazul in care planurile de tratament sunt verificate de medicul coordonator inainte de a fi prezentate pacientilor
- Imprimare plan de tratament: Posibilitatea adaugarii mai multor recomandari
- Merge pacienti: Desi iStoma are un mecanism foarte eficient de impiedicare a crearii de dubluri, in urma transferului din alte softuri sau a utilizarii necorespunzatoare, pot aparea pacienti dublati; Acest ecran va permite sa transferati toate informatiile de la un anumit pacient catre un altul (Programari, Interventii, Plati si Imagistica)
- Imagistica: Posibilitatea trimiterii de mail-uri cu atasamente din Imagistica pacientului catre un utilizator sau laborator de tehnica dentara

RESURSE UMANE
- Jurnal: Toate persoanele care au acces la rapoartele altor medici vor putea vedea jurnalul iStoma pentru orice utilizator

SETARI
- Comunicare: Am adaugat un nou termen interpretat "NUME_ZI_SAPT_TRATAMENT"; Acest termen va fi inlocuit cu numele zilei in care este programat pacientul la dumneavoastra (Ex: Luni)

COMPORTAMENT ISTOMA
- Admin: Activare Mobile APP Clinica (pentru a avea in meniul din partea stanga rubrica Mobile APP) si Mobile APP Pacienti (pentru a avea in meniul din partea de sus butonul Mobile APP - util doar daca aveti aplicatie mobila pentru pacienti)

AGENDA
- Detalii programare - sub numele pacientului este trecut "fara programare" daca pacientul nu are programare in viitor sau "Programat" si la mouse over ne apar informatiile: Indicatie zi + data urmatoarei programari + medicul + observatiile
- Click dreapta pe agenda: Programari anulate: In felul acesta puteti ascunde/afisa programarile anulate mult mai rapid
- Modul lista: am adaugat informatii referitoare la urmatoarea programare si urmatorul task pentru ca dumneavoastra sa aveti o imagine mai clara a continuitatii pacientilor programati astazi
- In cazul in care schimbam data unei programari (practic reprogramam pacientul), iStoma va adauga o programare anulata telefonic de pacientul in locul celei mutate pentru a pastra acuratetea relatiei cu pacientul

RAPOARTE
- Rapoarte modificate: Pacienti implantati, cu aparat, parodontopati - am adaugat coloana cu ultima comunicare
- Rapoarte modificate: Peste tot pe unde avem PI, PA, PP am adaugat si coloana FIN (Pacient finalizat)
- Raport nou: Pacienti - pacientii blocati: Va reamintim ca prin blocarea unui pacient, este restrictionat dreptul tuturor utilizatorilor de a mai face modificari asupra fisei sau de a face programari pentru acesta. In acest raport veti gasi toti pacientii blocati de-a lungul timpului. Acest raport este disponibil doar utilizatorilor care au acces la raportul de pacienti inchisi
- Raport modificat: Pacienti - pacienti cu datorii: Am adaugat posibilitatea filtrarii listei in functie de notiunea "Arhivat" si "Blocat". iStoma tine minte preferintele dumneavoastra la urmatoarea afisarei a raportului. Daca nu faceti nimic, iStoma nu va afisa pacientii blocati sau arhivati deoarece ne gandim ca nu intamplator ati luat aceste decizii. Din acest raport puteti adauga task-uri catre o anumita persoana pentru a incerca recuperarea datoriei.
- Raport modificat: Pacienti - Top pacienti: Am adaugat informatii referitoare la varsta, sex, tip pacient (PI, PA, PP), arhivare, ultima programare, urmatoarea programare si recall
- Raport modificat: Pacienti - Pacienti noi: Am redus cu peste 50% timpul de incarcare al acestui raport si am adaugat coloanele Incasari Totale si Realizari Totale pentru a calcula cu mai multa usurinta rata de succes a promovarii; De asemenea am introdus coloanele Status, OPG, Poze, Plan creat, Plan prezentat (daca avem realizata o interventie cunoscuta de tip Prezentare plan de tratament) si Plan Acceptat pentru ca dumneavoastra sa cunoasteti in orice moment daca pacientii noi au fost preluati corespunzator
- Raport modificat: Programari - Programari: Filtru dupa cabinet si posibilitatea schimbarii cabinetului pentru mai multe programari in acelasi timp
- Raport modificat: Ultima profilaxie: Adaugare filtre suplimentare: Pacient Extern (din oficiu este selectat NU), Continuitate (Din oficiu este selectat NU pentru a nu-i mai afisa pe cei care sunt deja programati), Abonament (Nu este selectat nimic din oficiu deoarece nu toti clientii nostri au implementate abonamentele)

FINANCIAR
- Registru de casa: La imprimarea registrului pe o perioada nu mai trebuie validata imprimarea fiecarei zile; afisam atat la imprimare cat si in registru si valoarea numarului actului de casa asociat liniei din registru (Numarul chitantei/bonului fiscal)

FURNIZORI SI STOCURI
- Plati: Am adaugat optiunea Facturi pentru a putea vizualiza facturile primite intr-o anumita perioada (Acestea se regasesc in continuare si in Rapoarte)


Versiunea 2.2.2 din data de 24.09.2019

GENERALE
- Cautarea folosind zona de text din dreapta sus (prezenta in majoritatea ecranelor in care avem o lista) a devenit si mai inteligenta


PACIENTI:
- Emitere factura fiscala pentru pacient: Nu permitem emiterea unei facturi fiscale fara a avea datele de identificare ale clientului (pacient sau firma)
- Emitere factura fiscala pentru pacient: In cazul in care aveti mai multe firme, in cazul emiterii unei facturi se solicita confirmarea firmei dorite (In felul acesta evitati generarea unui nou numar de factura pe firma gresita)
- Imagistica: Am optimizat trimiterea de radiografii pe mail catre pacient sau catre terti
- Imagistica: Pentru a identifica facil imaginile de interes, iStoma permite selectarea acestora in functie de data la care au fost preluate (introduse in iStoma)
- Fisa de tratament - Interventii: Pentru a evita problemele ce pot aparea din stergerea interventiilor achitate, incepand cu aceasta versiune am restrictionat operatiunea de stergere pentru interventiile achitate; Stergerea va putea fi facuta in continuare daca se sterg incasarile asociate
- Plati - Posibilitatea stornarii anumitor interventii cu pastrarea sumei platite ca avans pentru alte tratamente (iStoma va genera incasari pe Intern cu minus pe numele medicului de la care a fost stornata suma si cu plus pe avans cabinet)
- Plati - in cazul in care un pacient are de platit la mai multi medici (sau are si din urma), iStoma ne ajuta sa selectam corect ce anume plateste pentru a evita erori de operare datorate grabei
- Pacienti in lucru - Pacientii arhivati/inchisi nu mai apar in aceste liste
- Pacienti in lucru - In documentare - in aceasta lista am adaugat si coloanele cu documentatia preliminara necesara


SETARI
- Utilizatori: Sincronizare - Posibilitatea introducerii mini CV-ului si a CV-ului atat in limba Romana cat si in Engleza (util in cazul in care aveti aplicatie mobila pentru pacienti si doriti ca aceasta sa fie atat in romana cat si in engleza)
- Locatii: Posibilitatea introducerii unui cont IBAN secundar care sa fie afisat pe Facturi (util in cazul in care aveti atat cont in RON cat si in EUR)


COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Treci in modul privat (Doar pentru personalul medical); Scopul este ca pacientii aflati in cabinet sa nu aiba acces la datele altor pacienti (Agenda trece automat in modul Privat in functie de intervalul de refresh)


Versiunea 2.2.3 din data de 06.11.2019

GENERALE
- Situatii speciale - optiune in meniul de sus (Cu drept de acces): Permite gestiunea situatiilor in care trebuie sa platiti medicilor sume in plus fata de procentul calculat de iStoma (Ex: Aparatele dentare comandate de catre medicii ortodonti) sau sa retineti anumite sume (Ex: Deteriorarea anumitor echipamente, bonturi de transfer, analogi,...)


PACIENTI:
- Status dentar + Plan de tratament: iStoma nu mai permite selectia simultana a arcadei si a dintilor (aceasta selectie era generatoare de erori)
- Plan de tratament: Posibilitatea duplicarii unui plan de tratament (Util in cazul in care doriti sa aveti planuri distincte care contin anumite interventii comune dar sunt si diferente; Ex:


SETARI
- Diverse - Situatii speciale; Va puteti predefini situatiile speciale ca denumire si pret unitar (Ex: Capa vindecare, bont transfer, analog...); Util pentru ecranul de gestiune a situatiilor speciale intalnite cu medicii
- Utilizatori - Actiuni accesibile: Am adaugat dreptul de modificare al fisei de consum asociata unei interventii


COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda: Afiseaza si culoarea medicului coordonator; Util in cazul in care doriti ca la fiecare programare din agenda sa apara o dunguta in partea stanga de culoarea medicului coordonator din fisa pacientului (Pentru a sti dintr-o privire al carui medic este pacientul)
- Financiar: Nu folosi avansul automat; Daca activati aceasta functionalitate, in momentul in care se valideaza o programare/se introduce o proforma/factura, avansul ramane neatins si disponibil; Folosirea avansului ramanand, in acest caz, in responsabilitatea persoanei de la receptie; Folosirea avansului se face din dosarul pacientului, sectiunea plati din zona incasari - buton trei liniute - Achita din avans


RAPOARTE
- Raport modificat: Pacienti noi: In partea de jos a raportului afisam un rezumat clar al situatiei pacientilor noi (Cati sunt in total, cati au continuitate (fie au o programare in viitor, fie au recall fie au task asociat), discontinuitate (exista riscul sa uitam de ei), Cati au venit de macar 2 ori pana in prezent, cati au venit o singura data, de ce suma s-a lucrat, cat s-a incasat, situatia pe surse de pacienti)


FURNIZORI SI STOCURI
- O evidenta mai clara a furnizorilor si dosarul fiecarui furnizor in parte


AGENDA
- Optimizarea timpului de afisare a programarilor din agenda si eficientizarea afisarii ecranului de detaliu al programarii


Versiunea 2.2.4 din data de 06.01.2020

LA MULTI ANI SI MULT SUCCES IN 2020!

PACIENTI:
- Fisa parodontala: Optimizarea completarii fisei parodontale
- Fisa de tratament: Optimizarea afisarii si completarii planului de tratament + afisarea interventiilor realizate si nerealizate sub forma de diagrama (acest afisaj va ofera o vizibilitate mult mai clara a situatiei pacientului)
- Lista programari: Optimizarea incarcarii listei de programari
- Gestiune mai riguroasa a facturilor si chitantelor in configuratia multi-firma
- Posibilitatea stergerii Acordurilor GDPR trimise catre tableta si care nu au fost completate (teste, pacientul nu mai vrea, etc.); Meniu sus - Buton 3 liniute din partea stanga sus - Acorduri GDPR - De completat

COMPORTAMENT ISTOMA
- Pacienti: Adauga recall "Control si Profilaxie" la validarea programarii; Util pentru a nu pierde din vedere niciun pacient; Practic in momentul in care se valideaza o programare, daca pacientul nu are deja un recall, i se adauga automat un recall de acest tip

RAPOARTE
- Optimizarea rapoartelor financiare in modul an; In acest fel veti avea o evidenta mai clara si mai rapida a situatiei anuale sau multi-anuale

FINANCIAR
- Rezumat financiar: Atat in tabelul cu veniturile medicilor cat si in Anexa imprimata, tinem cont de situatiile speciale (Acele sume pe care doriti sa le scadeti sau sa le adaugati la venitul unui medic)
- Registru de casa: Afisam in zona de jos si soldul zilei (incasarile din zi - platile din zi)

FURNIZORI SI STOCURI
- Dosar furnizor: Fisa client - Imprimare fisa de client
- Dosar furnizor: Facturi neachitate - Imprimarea listei de facturi neachitate
- Plati - Plati efectuate - Imprimarea listei
- Plati - Facturi primite - Imprimarea listei
- Furnizori - Rezumat: Posibilitatea selectarii unei perioade pentru care doriti sa aveti un rezumat al facturilor primite si al platilor efectuate + imprimarea facturilor neachitate de la furnizori selectati

GENERALE
- Programari online: Pentru o evidenta mai clara am adaugat in acest ecran un meniu in partea de sus pentru ca pacientii necontactati sa iasa mai clar in evidenta iar pentru ceilalti sa putem selecta o perioada de interes (Ex: Cati pacienti din online s-au inscris folosind Date Invalide? Cati pacienti din online au fost programati? ...)


Versiunea 2.2.5 din data de 25.02.2020

GENERALE
- Pentru a fi mai intuitiv, am modificat, in meniul din partea stanga, denumirea rubricii "Furnizori si stocuri" in "Gestiune"

AGENDA
- Numele medicului de la inceputul turei se va afisa cu font ingrosat
- La imprimarea agendei sub forma de tabel am adaugat optiunea de a imprima si medicul coordonator (Util pentru clinicile care au dosarele fizice ale pacientilor grupate pe medici coordonatori)

SETARI
Utilizatori -> Financiar: In formula de calcul a procentului medicilor am adaugat notiunea "Scade costurile in momentul realizarii interventiilor"; Activand aceasta optiune, costurile asociate interventiilor purtatoare de costuri se vor scadea de la medic in momentul in care au fost realizate interventiile si nu in momentul platii (cum ar fi fara aceasta optiune activata)


COMPORTAMENT ISTOMA
- ADMIN: Posibilitatea personalizarii intrebarilor din acordul GDPR completat de pacient pe tableta (atat vizibilitatea cat si eticheta)
- Agenda: Afiseaza numele pacientului cu Majuscule - pentru ca in agenda sa iasa mai bine in evidenta numele pacientului
- Dosar Pacient: Fisa pacient custom; Va permite sa introduceti un model de fisa in format html care sa poata fi folosit in locul modelului standard de fisa de pacient (Dosar pacient - Imprimare - Fisa pacient)
- Agenda: Foloseste Supranumele medicului (util in cazul in care nu doriti sa apara numele intreg al medicului ci doar supranumele acestuia - daca este setat; Ex: va aparea (I.B) in loc de -> Dr. Botorogeanu Ionut))
- Multi-sediu: Nu afisa initiala sediului de origine (util pentru clinicile cu mai multe sedii in cazul in care nu conteaza in ce sediu a fost prima oara pacientul)


RAPOARTE
- Raport modificat - Pacientii activi: Am adaugat coloanele PTp si Realizari P; In acest fel veti vedea cu usurinta pe langa numarul de programari totale si realizarile totale si programarile onorate si interventiile realizate din perioada selectata


GESTIUNE
- Stocuri: In ecranul de istoric al stocului am adaugat si coloanele Medic si Cabinet iar in coloana Info adaugam si numele pacientului (daca acesta este nominalizat in Bonul de consum)
- Stocuri: Am adaugat bifa stoc pentru a vizualiza doar produsele pe care le avem in Stoc
- Stocuri - Istoric produs: Afisam magazia destinatie/sursa la info in cazul bonurilor de transfer intre gestiuni
- Imprimarea bonurilor de transfer dintre gestiuni
- Detaliu Produs: Bifa "Produs uzual"; Aceste produse vor fi afisate cu font ingrosat in stoc si veti putea bifa sa vedeti doar produsele uzuale (Util pentru a putea avea o evidenta clara a produselor de care aveti nevoie in mod curent)


Versiunea 2.2.6 din data de 12.03.2020

PACIENTI:
- Imprimare -> Declaratie COVID19: In felul acesta puteti imprima/trimite catre tableta Declaratia pe proprie raspundere referitoare la profilaxia Coronavirus
- Imprimare plan de tratament: Posibilitatea imprimarii observatiilor trecute la nivelul fiecarei interventii (Bifa Observatii Interventii)


SETARI
- Medical -> Declaratie COVID19: Din aceasta zona puteti edita modelul de declaratie COVID19; In momentul Upgrade-ului, aplicatia vine cu un template standard si acoperitor;


MENIU SUS
- Buton trei liniute stanga sus -> Declaratii COVID19: Va permite sa vizualizati declaratiile COVID imprimate/semnate pe tableta si sa stergeti comenzile trimise catre tableta care nu mai sunt de actualitate (pacientul refuza sa semneze pe propria raspundere aceasta declaratie deoarece banuieste ca nu o respecta)


AGENDA
- Tinem cont de dreptul Pacienti - ACCES LA PACIENTII ALTOR MEDICI; Daca un utilizator nu are acest drept atunci va putea vedea in clar in agenda doar programarile lui si programarile pe care le-a creat el; Celelalte programari vor fi afisate cu "Ocupat" (in cazul in care vede totusi in agenda alti medici si are nevoie sa vada intervalele libere de la acestia pentru ca eventual sa le poata programa pacienti) (ATENTIE se aplica doar medicilor, nu si receptiei, asistentilor sau altor categorii de utilizatori)
- Detaliu programare -> Buton imprimare stanga jos: Puteti imprima Declaratia Coronavirus autocompletata direct


MOBILE APP
- Am realizat aplicatia mobila "Coronavirus" disponibila pentru tabletele cu Android; Aceasta aplicatie le permite pacientilor se semneze electronic declaratia COVID19; Aceasta aplicatie poate fi folosita doar de clinicile care sunt in cloud sau care au activat serviciul Mobile View; Aplicatia poate fi descarcata direct de pe site-ul nostru de la adresa: https://istoma.ro/Store/Android/

V-AM TRIMIS SI UN MAIL MAI DETALIAT!

VA RUGAM SA IL CONSULTATI!

VA MULTUMIM!


Versiunea 2.2.7 din data de 11.05.2020

MOBILE
- Pentru clientii care sunt in cloud am lansat oficial aplicatia iStoma disponibila atat pe Android cat si pe IOS

WEB
- Pentru clientii care sunt in cloud am realizat modulul de triaj epidemiologic si de completare si semnare a acordului GDPR, Chestionarului de evaluare, Chestionarului DSP direct pe telefonul mobil al pacientului

COMPORTAMENT ISTOMA
- Online: Zona de introducere a link-ului de cloud; Util pentru viitoarele SMS-uri trimise catre pacienti cu link-urile catre documentele de completat (Acesta are forma: https://iStomaDemo.idava.ro). Folosind acest link veti putea trimite acordul gdpr, chestionarul si alte documente spre semnare electronica pe telefonul pacientului

RAPOARTE
- Raport modificat: Programari anulate: Am adaugat coloanele telefon si email pentru ca dumneavoastra sa puteti lua mai usor legatura cu pacientii ale caror programari au fost anulate in perioada COVID19
- Raport modificat: Programari: Am adaugat coloanele telefon si email pentru ca dumneavoastra sa puteti lua mai usor legatura cu pacientii programari in viitor


Versiunea 2.2.8 din data de 19.05.2020

GDPR:
- Pacientul poate completa online (prin link trimis prin SMS) acordul GDPR - Util pentru cei din cloud


DOSAR PACIENT
- Formularele completate online de catre pacientii existenti pot fi consultate si in dosarul pacientului - meniu sus - optiune Mai multe - Documente - Util pentru cei din cloud


GENERALE
- Formularul online de programare genereaza automat o solicitare de programare pentru o evidenta mai clara si mai eficienta a acestora


SETARI
- Medical - Chestionare: am adaugat posibilitatea definirii tipului de chestionar. Util in generarea link-ului de semnatura electronica pentru pacientii noi/existenti. Va recomandam sa aveti 3 tipuri de chestionare de evaluare: Sex Feminin, Sex Masculin si Universal (include toate intrebarile). In felul acesta iStoma va sti ce chestionar sa-i genereze pacientului in functie de sexul acestuia
- Comunicare - Am adaugat noi termeni interpretati:
[FORM_ONLINE_CM] - Pentru a trimite catre pacienti Acordul GDPR + Chestionarul de evaluare a starii de sanatate + Chestionarul COVID19 impus de DSP si CMSR (acordul GDPR si chestionarul ii vor fi propuse doar daca acesta nu le are deja completate in iStoma; conform legislatiei chestionarul de evaluare are o valabilitate de 12 luni) - Recomandam adaugarea acestuia in SMS-ul de reamintire a programarii de a doua zi - Util pentru cei din cloud

[FORM_ONLINE_COVID19] - Pentru a trimite catre pacienti Chestionarul COVID19 impus de DSP si CMSR - Recomandam adaugarea acestuia in SMS-ul de reamintire a programarii din ziua curenta (pacientul ar trebui sa-l completeze in ziua in care are programarea) - Util pentru cei din cloud

[FORM_ONLINE_PROGRAMARE] - Pentru a trimite catre pacienti sau posibilii pacienti Chestionarul COVID19 impus de DSP si CMSR + Formularul de evaluare a starii generale si de urgenta (formular care justifica acordarea tratamentului stomatologic in perioada starii de alerta) - Recomandam adaugarea acestuia in SMS-ul pe care il veti trimite catre toti pacientii (Va recomandam ca link-ul de programare sa il postati atat pe Facebook/Insta si pe site-ul dumneavoastra) - Util pentru cei din cloud


COMPORTAMENT ISTOMA
- Online - Cloud: Aici puteti introduce link-ul dumneavoastra de cloud: Util in generarea link-urilor DSP/Programare/CM (GDPD + Chestionar evaluare + COVID19) - Util pentru cei din cloud; Link-ul de cloud va fi accesibil si vizibil si in ecranul Despre (butonul cu cascute din stanga jos)


AGENDA
- Semnalizare vizuala a programarilor pentru care avem formularul online COVID19 trimis/completat - Util pentru cei din cloud
- Semnalizare vizuala a chestionarului de evaluare a starii de sanatate completat si semnat online de pacient - Util pentru cei din cloud


STATISTICI
- Statistici - Pacienti: La calcul valorii medii din anul in curs, tinem cont de data curenta


RAPOARTE
- Raport nou: Comunicare - Discutii: Puteti vedea ultimele discutii cu pacientii (deosebit de util daca aveti activat Solicita feedback la anularea programarii) si analiza continuitatea fiecaruia. In acest raport vedeti cand a fost ultima programare valida, daca are sau nu urmatoarea programare stabilita sau are une recall sau task setat
- Raport modificat: Programari - Programari realizate: Am adaugat posibilitatea trimiteri de SMS-uri si in acest raport


Versiunea 2.2.9 din data de 29.05.2020

AGENDA
- Din ecranul de detaliu al programarii puteti imprima noul formular de triaj epidemiologic (am inlocuit vechea optiune de imprimare Declaratie COVID19)

PACIENTI:
- Imprimare - Triaj epidemiologic (am inlocuit vechea optiune de imprimare Declaratie COVID19)
- Date pacient - Autorizari - Zona GDPR: Am adaugat Foto medical, Foto stiintific si Foto marketing. Util in cazul in care aveti implementat si acordul foto al pacientului si doriti sa obtineti acordul acestuia pentru a folosi imaginile in scopurile anterior mentionate

SETARI
- Medical: Triaj Epidemiologic - Folositi optiunea de refresh din dreapta sus pentru a inlocui continutul declaratiei COVID19 pe propria raspundere cu ultima versiune a formularului de triaj epidemiologic. Util pentru a-l imprima direct din agenda pentru pacientii ce nu pot semna electronic de la distanta si pentru clinicile care nu sunt inca in cloud

TRIMITERE SMS
- Un nou tip de termen interpretat: [FEEDBACK_ONLINE]. Folosind acest termen puteti trimite, prin SMS, link-ul dumneavoastra de feedback catre pacientii noi de ieri (in mod automat) sau catre orice lista de pacienti doriti dumneavoastra. Feedback-ul astfel cules este centralizat in Campanii si Promotii - Feedback. Acesta mai poate fi consultat si in iStoma WEB (disponibila pentru cei din cloud) - aici puteti vedea si media feedback-ului pe sex, transe de varsta si sursa. Va recomandam sa puneti si in site-ul clinicii dumneavoastra link-ul de Feedback pentru a putea culege feedback din cat mai multe surse.


Versiunea 2.3.0 din data de 24.09.2020

COMUNICARE
- Un nou termen interpretat [SOLICITARE_PROGRAMARE] - Util pentru clinicile care sunt in cloud si care doresc sa trimita, prin SMS, un link prin care pacientii sa poata solicita o programare. Avantajul este ca, in cazul in care trimiteti un SMS de revenire catre pacientii inactivi, sau pur si simplu aveti o promotie/campanie, pacientii vor solicita programarea direct de pe telefonul lor mobil fara a fi nevoie de interactiunea umana si blocarea receptiei. Solicitarile de programare sunt centralizate in iStoma (veti primi si mail la fiecare solicitare noua). In felul acesta puteti analiza solicitarile primite si contacta pacientii pentru a stabili efectiv programarea (in cazul in care puteti programa pacientul la data si ora dorita de acesta ii veti creea programarea, moment in care iStoma poate trimite SMS de confirmare a programari nou create. Daca nu puteti programa pacientul exact cand isi doreste el, il veti suna si veti gasi, de comun acord, cel mai bun moment pentru programare). Solicitarile de programare nu sunt programari efective, acestea nu vor aparea in agenda ci doar in ecranul de solicitari. In felul acesta veti avea in continuare controlul total al agendei de programari. Link-ul de solicitare a unei programari este capabil sa detecteze pacientul in cazul in care se trimite prin SMS din iStoma. In acest fel solicitarea unei programari devine extrem de simpla si rapida. Acest link poate fi postat si pe FaceBook, Instagram, site-ul clinicii dumneavoastra etc. pentru a centraliza in iStoma solicitarile de programare indiferent de canalul de comunicare/promovare ales (in cazul in care pacientul acceseaza link-ul de pe aceste canale, i se va cere sa-si introduca datele de identificare si contact). Din punct de vedere marketing, puteti solicita adaugarea Facebook Pixel in link-ul de solicitare de programare pentru a putea targeta mai usor pacientii in social media.


PACIENTI
- Imprimare Proforma/Deviz/Factura - Tinem cont de interventiile purtatoare de TVA (este necesar ca in setari - locatii - date firma sa aveti setata corespunzator cota maxima de TVA platita de firma)
- Imprimare plan de tratament - Posibilitatea utilizarii conversiei automate la interventiile cu pret in EUR (buton trei liniute dreapta sus)
- Imprimare - Interventii realizate - Posibilitatea debifarii totalului (in acest fel puteti imprima interventiile realizate fara a avea totalul sub tabelul de interventii)


COMPORTAMENT ISTOMA
- Financiar - Plata ratei genereaza incasare. Daca debifati aceasta optiune, la bifarea unei rate ca fiind achitate nu se va mai genera o incasare cu posibilitatea imprimarii bonului fiscal (Util in cazul clinicilor platitoare de TVA care realizeaza atat interventii purtatoare de TVA cat si nepurtatoare de TVA)


MENIU SUS
- Buton trei liniute stanga sus - Schimba limba - in acest fel puteti schimba cu usurinta limba in care este afisata aplicatia (si de asemenea toate textele predefinite utilizate la imprimare); Util pentru clinicile din afara Romaniei sau pentru clinicile din Romania care au management sau personal din afara Romaniei. In momentul de fata suntem prezenti in 4 tari.


RAPOARTE
- Raport modificat - Raport receptie - am adaugat posibilitatea filtrarii listei afisate in functie de notiunea "Pacient arhivat" (buton 3 liniute dreapta sus)
- Raport modificat - Pacienti inactivi - afisam daca in acordul GDPR pacientul a bifat ca doreste sau nu sms de recall + filtrarea listei in functie de aceasta bifa (buton 3 liniute dreapta sus)
- Raport modificat - Programari - am adaugat informatii referitoare la data de nastere si la varsta pacientului + filtrarea listei in functie de varsta (buton 3 liniute dreapta sus)


Versiunea 2.3.1 din data de 04.11.2020

AM LANSAT OFICIAL PORTALUL https://cautdentistbun.ro/

PACIENTI
- Completare plan de tratament: Am adaugat posibilitatea selectarii uneia sau mai multor imagini pe care doriti sa le imprimati in planul de tratament (util pentru a imprima radiografia si imaginile initiale sau rezultatul din smile designer in planul de tratament)
- Completare plan de tratament: Am adaugat posibilitatea introducerii de evaluari text folosind categoriile definite in Setari - Medical - Status dentar si textele predefinite pentru acestea
- Imprimare plan de tratament: Tinem cont de evaluarile si imaginile introduse in momentul completarii planului de tratament

RESURSE UMANE
- Pontaj: Inregistram si numele calculatorului de pe care s-a dat Check-in/out. Aceasta informatie va fi afisata in ecranul Resurse umane - Pontaj in modul de vizualizare Detalii
- Jurnal: Optimizarea incarcarii

SETARI
- Medical - Status Dentar: Va puteti defini tipurile de evaluari si asocia o lista de texte predefinite pentru fiecare tip de evaluare; Util la crearea planurilor de tratament pentru ca pe langa statusul dentar vizual sa puteti avea si o evaluare text bazata pe texte predefinite

COMPORTAMENT ISTOMA
- Online - Website: Posibilitatea definirii mai multor link-uri de cloud (cate unul pentru fiecare sediu). Util pentru clinicile cu mai multe puncte de lucru ce functioneaza sub brand-uri diferite

TRIMITERE SMS
- Link-ul de cloud tine cont de setarile multi-sediu. Util in cazul in care aveti mai multe puncte de lucru sub brand-uri diferite

RAPOARTE
- Raport modificat - Raport receptie - am adaugat posibilitatea filtrarii listei afisate in functie de notiunea "Pacient arhivat" (buton 3 liniute dreapta sus)
- Raport modificat - Pacienti inactivi - afisam daca in acordul GDPR pacientul a bifat ca doreste sau nu sms de recall + filtrarea listei in functie de aceasta bifa (buton 3 liniute dreapta sus)
- Raport modificat - Programari - am adaugat informatii referitoare la data de nastere si la varsta pacientului + filtrarea listei in functie de varsta (buton 3 liniute dreapta sus)

FINANCIAR
- Registru de casa - Posibilitatea crearii unei dispozitii de plata catre pacient (util in cazul in care un pacient solicita returnarea sumei platite ... si sunteti de acord)


Versiunea 2.3.2 din data de 09.12.2020

APLICATII MOBILE:
- Am lansat aplicatia SMS Gateway care permite automatizarea completa a trimiterii de SMS-uri la nivel de sediu pentru clinicile care sunt in cloud
- Am lansat aplicatia Check IN pentru ca echipa dumneavoastra sa se poata ponta folosind tableta din clinica
- Am modificat aplicatia mobila iStoma pentru ca dumneavoastra sa puteti cauta un pacient spunandu-i numele si pentru a adauga observatii in programare sau in fisa de tratament prin dictare

PORTALURI:
- Am adaugat noi functionalitati in platforma web a aplicatiei pentru ca dumneavoastra sa puteti gestiona mai eficient dispozitivele mobile si sa puteti trimite sms-uri si din browser. De asemenea aveti o vizibilitate mai buna a instalarilor aplicatiei mobile pentru pacienti
- Am imbunatatit platforma www.PiataStomatologica.ro
- Am adaugat noi functionalitati in platforma www.CautDentistBun.ro

PACIENTI:
- La facturare, in cazul in care un pacient solicita factura pe firma vom solicita codul fiscal al firmei pentru a putea autocompleta datele firmei; In acest fel reducem timpul de generare a unei facturi pe firma pacientului
- Plan de tratament - Imprimare - Retinem preferinta utilizatorului referitoare la afisarea in RON sau in EUR sau in ambele variante
- Imprimare - Bilet de trimitere - Folosim semnatura si parafa definita in setarile medicului
- Imprimare - Scrisoare medicala - Folosim semnatura si parafa definita in setarile medicului
- Plan de tratament - Bifa "Contract" -Permite imprimarea Planului de finantare in acelasi timp cu planul de tratament. Util in cazul in care doriti ca pacientii sa cunoasca inca de la imprimarea planului de tratament termenii si conditiile planului de finantare
- Fisa de tratament - Posibilitatea imprimarii fisei de tratament cu tot cu datele pacientului si zona de semnatura atat pentru pacient cat si pentru clinica

RESURSE UMANE
- Pontaj: Calculare mai exacta a timpului petrecut in clinica in cazul in care avem mai multe check-in-uri si check-out-uri in aceeasi zi pentru un utilizator

SETARI
- Diverse - Zile nelucratoare: Butonul de refresh preia zilele nelucratoare standard din orice an

COMPORTAMENT ISTOMA
- Financiar: Bifa anexa medici detaliata; Debifati in cazul in care nu doriti ca pe anexa medicilor sa apara informatii referitoare la pretul interventiei, discount, costuri, recomandant

TRIMITERE SMS
- Noi termeni interpretati pentru clinicile care sunt in cloud:
[UPDATE_GDPR] - Ii permite pacientului sa completeze acordul GDPR sau sa-si actualizeze preferintele GDPR
[UPDATE_CHESTIONAR] - Ii permite pacientului sa completeze un nou chestionar
[CONFIRMARE_PROGRAMARE] - Ii permite pacientului sa confirme sau sa anuleze programare; in cazul in care anuleaza i se propune sa solicite o alta programare
[ACTUALIZARE_DATE] - Fluxul este urmatorul:
1. Dupa verificarea identitatii pacientului, acesta este dus in pagina de actualizare a datelor. Telefonul, email-ul, data nasterii si sexul sunt obligatorii. Informatiile sunt actualizate in fisa pacientului (daca sunt sterse de pacient atunci se vor pastra in fisa pacientului cele vechi).
2. Dupa actualizarea datelor, trebuie sa completeze GDPR-ul daca nu il are
3. Ii este recomandat sa solicite o programare daca nu are programare nici in viitor si nici mai recenta de 6 luni
4. In cazul in care solicita o programare i se recomanda sa completeze chestionarul de evaluare daca ultimul nu este in termen (nu mai vechi de 12 luni), completat sau nu exista

AGENDA
- In ecranul de detaliu al programarii am pus optiunea "Programeaza" ce are rolul de copia pacientul din programare si al propune prima oara cand dorim sa facem o programare (functioneaza in mod asemanator butonului Programeaza din dosarul pacientului); In continuare vor functiona optiunile de copy si paste

CAMPANII SI PROMOTII:
- Contracte - solicitam codul fiscal la adaugarea unui contract pentru a prelua automat datele firmei si a verifica daca exista deja o firma cu acest cod fiscal (evitam crearea de dubluri si eficientizam la maxim procesul de adaugare a unei companii noi)

FINANCIAR
- Registru de casa - Posibilitatea crearii unei dispozitii de plata catre pacient (util in cazul in care un pacient solicita returnarea sumei platite ... si sunteti de acord)

GESTIUNE
- La adaugarea unui nou furnizor solicitam codul fiscal. In cazul in care exista un alt furnizor cu acest cod fiscal aplicatia il va selecta automat. Daca nu exista un furnizor atunci aplicatia va prelua datele furnizorului astfel incat procesul de adaugare sa fie simplificat (preluam automat denumirea, numarul de inregistrare si adresa)


Versiunea 2.3.3 din data de 26.02.2021

WEB:
- Puteti transmite catre receptie (validarea programarii - optiunea Factureaza) ce s-a lucrat in cabinet direct din interfata web a aplicatiei
- Puteti adauga interventiile ce urmeaza a fi realizate direct din browser
- Prescriptii
- Refresh automat agenda

MOBILE:
- Puteti transmite catre receptie (validarea programarii - optiunea Factureaza) ce s-a lucrat in cabinet direct din versiunea mobila a aplicatiei
- Puteti adauga interventiile ce urmeaza a fi realizate
- Cautarea unui pacient/a unei interventii prin dictare (speech to text)
- Puteti prescrie dinrect de pe telefon si trimite prescriptia prin orice canal de comunicare (Mail, WhatsApp....)
- Contul meu - optiune in meniul principal al aplicatiei
- Completarea datelor pacientului prin scanarea cartii de identitate
- Speech to text la observatiile programarii si la adaugarea unei notite in fisa de tratament
- iStoma SMS Gateway - o noua aplicatie de trimitere de SMS-uri pentru clinicile ce se gasesc in cloud; Aceasta aplicatie va permite sa automatizati trimiterea de SMS-uri fara a mai tine pornita aplicatia de pe calculator. Aceasta aplicatie va permite trimiterea de SMS-uri de pe telefonul de la receptie indiferent daca programarea este creata/anulata din telefon sau din browser (in functie de setarile de comunicare ale aplicatiei).

- DESKTOP -

PACIENTI:
- Imprimare plan de tratament: Retinem preferintele referitoare la imprimarea detaliilor clinicii (Util in cazul in care aceste informatii se gasesc oricum in header), medicului si urmatoarei programari (util in cazul in care aveti obiceiul sa reorganizati programarile cu o zi inainte);
- Imprimare plan de tratament: Zona de total (valoare initiala, reducere, total) la imprimarea planurilor de tratament fara etapizare
- Plati - Fidelizare - Posibilitatea selectarii unui pachet de interventii (prin selectie, interventiile din pachet vor fi adaugate in fisa de tratament la nerealizate)

MARKETING SI COMUNICARE
- Mobile APP - Setari: Puteti defini etichetele pentru nivelurile pacientilor (Basic, Standard, Superior), Valabilitate punctelor (Ex: 365 de zile, 0 pentru perioada nedeterminata; In felul acesta, pacientul va fi incitat sa se programeze pentru a nu pierde punctele) si Valoarea unui punct (in cazul in care doriti sa acceptati platile prin puncte. Ex: 1 punct = 0,1 RON)

SETARI
- Utilizatori - Concedii: Posibilitatea notarii unor observatii prin click dreapta pe o zi de concediu

COMPORTAMENT ISTOMA
- Agenda - Nu propune medic la crearea programarii; Se aplica doar in agenda pe cabinete daca nu aveti turele setate. Util in cazul in care persoanele care fac programari nu sunt cele mai atente din lume :)

TRIMITERE SMS
- Integrare cu un nou furnizor de SMS Gateway: SMSO (https://www.smso.ro/)

AGENDA
- Posibilitatea aplicarii unui discount pe intreaga lista de interventii din programare


Versiunea 2.3.4 din data de 01.04.2021

WEB:
- Integrare cu centralele telefonice: While1, MediaTel si Inovo
- Putem gestiona drepturile si agenda pentru un utilizator
- Putem adauga/modifica chestionare de evaluare a starii de sanatate
- Putem modifica continutul acordului GDPR
- Culoarea de fundal a programarii poate fi si in functie de categoria de tratament
- Aplicatia SMS Gataway poate fi descarcata direct din portal
- Afisarea numelui medicului/cabinetului in agenda
- Gestionarea conturilor de acces ale utilizatorilor
- Imprimare fisa de tratament
- Vizualizarea membrilor familiei unui pacient
- Management - Dashboard - Informatii referitoare la echipa


MOBILE
- SMS Gateway (doar pentru cloud) - aplicatia ce va permite sa trimiteti SMS-uri indiferent de dispozitiv si locatie. Telefonul pe care instalati aceasta aplicatia va avea rol de sender de SMS-uri. Tot ce are nevoie este o conexiune la internet, baterie si SMS-uri incluse.
- digitALL - aplicatia ce poate fi instalata pe orice tableta cu IOS si Android si care permite pacientilor sa semneze electronic orice formular - va invitam sa o descoperiti


PACIENTI:
- Planul de tratament poate fi vizualizat si semnat prin SMS. Folositi Tag-ul inteligent [LINK_VIZUALIZARE_SEMNARE_PLAN_DE_TRATAMENT] la crearea template-ului. Din link-ul primit pacientul poate Accepta sau Refuza planul de tratament. In caz de refuz, este invitat sa introduca motivul. Il puteti folosi din: Dosar pacient - Fisa de tratament - Selectam planul dorit - click buton optiuni (trei liniute) dreapta sus - Click "Semneaza prin SMS" - Selectati template-ul de Semnare plan de tratament pe care l-ati definit in prealabil in Setari - Comunicare
- Proformele/facturile si devizele estimative pot fi semnate prin SMS. Intram in ecranul de detaliu al proformei/facturii/devizului si folosind butonul cu 3 liniute din dreapta sus facem click pe butonul "Semneaza prin SMS" (Folositi Tag-ul inteligent [LINK_VIZUALIZARE_SEMNARE_PROFORMA] la crearea template-ului de SMS.)
- Platile din puncte (realizate de catre pacient prin intermediul aplicatiei mobile) pot fi sterse (daca exista acest drept)


SETARI
- Comunicare: SMS - am adaugat noi termeni interpretati:
* [LINK_VIZUALIZARE_SEMNARE_PROFORMA] - Permite semnarea prin SMS a unei facturi/proforme/deviz estimativ
* [LINK_VIZUALIZARE_SEMNARE_PLAN_DE_TRATAMENT] - Permite semnarea prin SMS a unui plan de tratament
* [FORMULAR_ONLINE_ACORD_SI_CONSIMTAMANT] - Permite semnarea prin SMS a acordului si consimtamantului informat
* [FORMULAR_ONLINE_CONSIMTAMANT_CHIRURGIE] - Permite semnarea prin SMS a consimtamantului de chirugie
* [FORMULAR_ONLINE_SEDARE] - Permite semnarea prin SMS a consimtamantului pentru sedare


AGENDA
- Activitati: Posibilitatea bifarii ca Citit, Finalizat, Anulat
- Mod lista: afisam in observatiile pacientului (cele din stanga jos din dosarul pacientului)


RAPOARTE
- Raport modificat: Pacientii noi: Am adaugat coloane pentru urmatoarele 12 luni de la data de inceput a perioadei afisate pentru ca dumneavoastra sa urmariti mai eficient continuitatea tratamentului


Versiunea 2.3.5 din data de 21.04.2021

WEB:
- Am optimizat platforma web a aplicatiei
- Dupa semnarea unui document, acesta poate fi descarcat, direct din link de catre pacient


PACIENTI:
- Imprimare plan de tratament: Trimiterea pe mail se face la o rezolutie mai buna
- Status general: Intrebarile unde raspunsul este o alerta vor avea fundalul rosu pentru a iesi mai bine in evidenta
- Fisa de tratament: La crearea unei proforme, asociem interventiile facturate in programarea de astazi si le marcam ca fiind realizate
- In ecranul de completare a statusului dentar, la click pe butonul Plan vom crea un plan nou (daca nu exista niciun plan pentru pacient), fie ne vom conecta la ultimul plan creat pentru completare. De asemenea, am adaugat si optiunea de semnare a planului prin SMS.
- Gestiune mai riguroasa a documentelor semnate
- La duplicarea unui plan de tratament preluam etapele din planul duplicat
- Direct din dosarul pacientului, putem face adaugarea in lista de asteptare
- Recall: Noi tipuri de recall: Radiografie de control si Evaluare parodontala


SETARI:
- Medical - Lista de preturi: Am adaugat coloana Consimtamamant pentru ca dumneavoastra sa aveti o vizibilitate mai buna a interventiilor care au aceasta setare facuta
- Medical - Lista de preturi: In ecranul de detaliu al interventiei avem bifa "Observatii obligatorii"; Interventiile care sunt bifate asa, nu vor putea fi validate (trimise catre plata) pana ce nu sunt trecute observatiile


AGENDA:
- La validarea programarii, se va ajusta durata programarii in functie de ora curenta; In felul acesta dumneavoastra veti avea o imagine mai clara a duratei reale a programarii
- Nu se permite validarea interventiilor care au bifa de observatii obligatorii activa in setari fara a trece observatiile (iStoma va solicita aceste observatii)


RAPOARTE:
- Raport modificat: Pacienti - Next Visit - Posibilitatea filtrarii listei in functie de celelalte tipuri de recall (descoperire implant, cimentare definitiva, radiografie de control, evaluare parodontala)


Versiunea 2.3.6 din data de 24.06.2021

MOBILE:
- Am adaugat optiunea Dashboard in meniul principal pentru ca fiecare sa-si poata analiza activitatea lunara
- Dosar pacient - Imagistica - Acces la CT-uri


WEB:
- In formulare tinem cont de limba vorbita de pacient
- Dosar pacient - Plati - Posibilitatea adaugarii de proforme si incasari
- Dosar pacient - Fisa tratament - posibilitatea adaugarii interventiilor de facut (plan de tratament)
- Pacienti - Pacientii inactivi


PACIENTI
- Dosar pacient - date pacient: Am adaugat notiunea de Hashtag pentru ca dumneavoastra sa puteti trece informatii relevante despre pacient, informatii ce vor aparea atat in agenda cat si in momentul cautarii pacientului
- Dosar pacient - date pacient: Am mutat "Scoala" in zona de comunicare, sectiunea mai multe
- Dosar pacient - Coordonatori: Aceasta zona va permite sa adaugati coordonatorii unui pacient pe anumite departamente (KPG, Orto, etc)
- Dosar pacient - Plati - Zona de incasari: Folosind butonul de optiuni puteti achita pentru un membru al familei si puteti folosi avansul unui alt mebru al familiei
- Dosar pacient - Truse: Clinicle care folosesc Melag si au mai multe sedii vor putea defini setari diferite pentru fiecare sediu in parte
- Plan de tratament: Generarea rezultatului asteptat atat pe masura ce completam planul cat si la imprimare
- Imprimare plan de tratament - Puteti opta pentru folosirea numerotarii universale a dintilor (ADA); Diagnosticele din statusul dentar (ocluzal, parodontal, ortodontic) vor fi afisate la imprimarea planului
- Dosar pacient - Imprimare - Formular propriu - Optiunea de a trimite continutul formularului pe mail catre pacient
- Dosar pacient - Fisa de tratament - Discutii de caz: Permitem modificarea unei notite cu istorizarea modificarilor si posibilitatea de a selecta unul sau mai multi interlocutori (acestia vor primi pe mail notita ce le este adresata)
- Dosar pacient - Status dentar - Posibilitatea completarii diagnosticului ortodontic
- Dosar pacient - Fisa tratament - Posibilitatea generarii de proforme/devize pornind de la planurile acceptate
- Dosar pacient - Comunicare - Push (pentru pacientii care au instalata aplicatia mobila a clinicii) - Va permite sa trimiteti individual o notificare catre pacient
- Dosar pacient - Imprimare - Consimtaminte noi: Explantare implant, Fatete, Carii, Refuz tratament (Multumim Centrului de Implantologie Transilvania pentru sprijinul acordat in adaugarea acestora in iStoma)
- Dosar pacient - Imagistica - Afisam numarul de imagini pentru fiecare tab in parte; In felul acesta veti sti cu usurinta daca aveti Rx sau OPG etc


RAPOARTE
- Raport nou: Pacienti-Hashtag: Va permite sa vizualizati toate hashtag-urile utilizate cu acces la lista de pacienti pentru care a fost folosit un hashtag
- Raport nou: Personal-Coodonatori: Va permite sa vizualizati coordonatorii pe departamente ai caror pacienti au interactionat cu clinica intr-o anumita perioada de timp (au fost programati/au avut programari anulate)
- Raport nou: Pacienti-Discutii de caz: Va permite sa vizualizati toate intrarile din discutii de caz introduse intr-o anumita perioada de timp
- Raport nou: Pacienti-Pacienti cu firme: Va permite sa vizualizati pacientii care au solicitat de-a lungul timpului factura pe firma si detaliile fiscale ale firmelor lor
- Raport nou: Pacienti-Puncte de fidelitate disponibile: Va permite sa vizualizati numarul total de puncte disponibile, folosite si care expira luna aceasta
- Raport modificat: Personal-Grad incarcare medic: Am adaugat informatii referitoare la produsele consumate de un anumit medic in perioada de interes si procentul pe care valoarea consumului il are din totalul interventiilor realizate; De asemenea am adaugat posibilitatea vizualizarii unui rezumat al activitatii fiecarui medic din lista (pacientii noi, ce anume a lucrat, ce discount-uri a acordat)
- Raport modificat: Pacienti-Next visit: Vom putea filtra lista si in functie de tipurile de recall proprii


GESTIUNE
- Dosar furnizor - posibilitatea definirii unui termen de plata agreat cu furnizorul
- Stocuri - Achizitii: Un raport ce va permite sa analizati cu usurinta situatia achizitiilor din ultimele luni (pretul de referinta, pretul minim de achizitie si furnizorul de la care am obtinut cel mai mic pret, pretul maxim de achitie si furnizorul catre care am platit cel mai mare pret pentru un anumit produs, suma platita la ultima achitie si furnizorul de la care am cumparat ultima oara)
- Stocuri - Previziuni: Un raport ce va afiseaza necesarul de materiale si situatia acestora bazat pe interventiile programate in urmatoarea perioada (Este necesara definirea fisei de consum in setari-lista de preturi)
- Necesar - Putem filtra in functie de cabinet


COMPORTAMENT ISTOMA
- Diverse: Tarifeaza pacientul la neprezentare: Activand aceasta optiune, pentru fiecare neprezentare a unui pacient se va adauga o datorie (nu se aplica retroactiv)


SETARI
- Medical - Afectiuni: Reprezentari vizuale pentru fistula si dinte inclus
- Medical - Departamente: In acest ecran puteti defini departamentele din clinica dumneavoastra (KPG, Orto, etc)
- Utilizatori - Departamente: In aceasta zona puteti defini departamentele din care face parte un anumit utilizator
- Comunicare - Template mail - predefinire template-uri de semnare a planului de tratament si a proformei/facturii prin link email
- Comunicare - iStoma SMS - predefinire template-uri de semnare a planului de tratament si a proformei/facturii prin link sms
- Medical - Lista de preturi: Pentru fiecare interventie in parte putem defini una sau mai multe interventii asociate; In cazul in care exista astfel de interventii, acestea vor fi adaugate automat (Ex: adauga Bontul la adaugarea implantului)
- Utilizatori - Rol nou: Medic ATI (acesta este util pentru autocompletarea acestuia in formularul de sedare)


CAMPANII SI PROMOTII
- Rate la clinica: Puteti defini modelul de contract in orice limba cunoaste aplicatia


MARKETING SI COMUNICARE
- Mobile APP: Portal pacient: Va permite sa personalizati imaginea de fundal din ecranul de login pacient si puteti alege daca doriti ca pacientii sa-si poata anula online programarile (dar nu cu mai putin de 24 de ore inainte de programare)
- Mobile APP: Setari-Fidelizare: Va puteti defini sistemul de acordare a punctelor de fidelizare si vedea o simulare a aplicarii acestora


DIVERSE
- Posibilitatea atasarii unui cititor de coduri de bare in mod always on ce le va permite colegilor dumneavoastra sa-si scaneze badge-ul pentru o pontare mai rapida si pacientilor pentru a-si anunta instant medicul ca au sosit
- Posibilitatea exportarii in format SAGA a facturilor emise si a facturilor primite de la furnizori (inclusiv NIR-urile) (Rapoarte - Facturi si Plati + Facturi furnizori)
- Chat-ul a fost optimizat pentru clinicile care sunt in cloud


RESURSE UMANE
- Concedii: Coloane separate pentru fiecare tip de concediu in parte


FINANCIAR
- Contabilitate primara: Filtru dupa firma (util in cazul in care aveti mai multe firme)


Versiunea 2.3.7 din data de 29.06.2021

Remedierea problemelor aparute la ultimul Upgrade. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

WEB
- Dosar pacient - Fisa de tratament - Diagrama: Posibilitatea adaugarii de interventii nerealizate

PACIENTI
- Optimizarea introducerii unui pacient nou
- Dosar pacient - Date - Coordonatori: Doar utilizatorii care au dreptul de modificare a medicului din fisa vor putea adauga/sterge coordonatori

AGENDA
- Optimizarea incarcarii agendelor

DIVERSE
- Refresh instant la adaugarea unei noi programari sau la modificarea uneia existente

COMUNICARE
- Integrarea cu centrala telefonica INOVO


Versiunea 2.3.8 din data de 05.08.2021

WEB (doar pentru cei care sunt in cloud)
-------------------------
- Pacienti - Pacienti noi - Cand facem click pe una din zonele de rezumat ne va afisa lista de pacienti corespunzatoare (Ex: Min 2 Progr)
- Setari - Structura clinica - Eficientizarea procesului de adaugare de cabinete + posibilitatea editarii adresei (inclusiv setarea coordonatelor pentru check-in)
- Rezumatul zilei - Optimizarea incarcarii
- Facturarea din agenda (transmiterea catre receptie a interventiilor realizate) se poate face atat de medicul titular al programarii cat si de asistenta acestuia
- Agenda - Pe medici - Putem selecta mai multi medici pentru vizualizarea in paralel a agendelor
- Agenda - Pe cabinete - Putem selecta mai multe cabinete pentru vizualizarea concomitenta doar a lor
- Agenda - Posibilitatea
- Rezumatul zilei - In cazul clinicilor multi-sediu vom afisa un barchart comparativ intre toate sediile (Incasari si plati + Repartitia programarilor (valide/ratate))
- Posibilitatea importarii unei liste de pacienti si a unei liste de preturi
- Portal pacienti - posibilitatea selectarii limbii de afisaj inca de la login
- Portal pacienti - fundalul poate fi setat din aplicatia desktop
- Raport programari - zona de rezumat cu Total, Incheiate, Anulate, Previzionate
- Dosar pacient - posibilitatea modificarii limbii vorbite si a sexului
- Optimizare flux facturare
- Dosar pacient - discutii de caz
- Dosar pacient - posibilitatea modificarii recomandantului si a adreseiMOBILE APP (doar pentru cei care sunt in cloud)
-------------------------
- Meniu principal - Check in / Check out - Telefonul colegilor dumneavoastra se transforma in cel mai eficient dispozitiv de pontare. Pontarea se poate face doar din interiorul clinicii
- Dosar pacient - Discutii de caz
- Dosar pacient - Imagistica - posibilitatea incarcarii simultane a mai multor imagini + stergerea
- Dosar pacient - Fisa de tratament - posibilitatea modificarii/stergerii unei notite
- Notificare la modificarea drepturilor de acces la aplicatie
- Contul meu - Geolocation (accesibil doar admin-ului si utilizatorilor care au acest drept) - permite setarea coordonatelor clinicii pentru a permite membrilor echipei dumneavoastra sa se ponteze folosind propriul telefon mobil; Un utilizator isi poate da check in doar daca are locatia activa si este in clinica
- Contul meu - Pontaj si concedii - fiecare isi poate consulta situatia orelor lucrate si a concediilor direct din aplicatia mobila
- Facturarea din agenda (transmiterea catre receptie a interventiilor realizate) se poate face atat de medicul titular al programarii cat si de asistenta acestuia
- Din ecranul de detaliu al unui raport din dashboard putem accesa direct dosarul pacientului
- Agenda - posibilitatea afisarii orei de inceput (in functie de preferinta din setari agenda)
- Agenda - daca nu avem acordul GDPR al unui pacient, afisam [DP] inainte de numele acestuia
- Agenda - daca un pacient este nou, afisam (New) inaintea numelui acestuia
- Agenda - daca un pacient este VIP, afisam (VIP) inaintea numelui acestuia


DESKTOP
-------------------------
SETARI
- Utilizatori - Actiuni accesibile - La retragerea drepturilor unui utilizator (Fara acces), i se retrage inclusiv dreptul de olosi aplicatia mobila sau aplicatia web
- Locatii - Adresa - posibilitatea editarii coordonatelor de geolocalizare (util pentru pontarea din aplicatia mobila)
- Traduceri - Posibilitatea traducerii chestionarelor
- Comportament iStoma - Agenda - Nu permite crearea unei programari fara interventii (util in cazul in care va doriti previziuni clare ale incasarilor viitoare in functie de interventiile programate)
- Comportament iStoma - Dosar pacient - bifa "Nu crea plan de tratament automat" pentru a nu genera un plan de tratament la adaugarea interventiilor "de facut" in fisa de tratament
- Comportament iStoma - Agenda - Bifa ""Creeaza programare la adaugarea personalului necesar" - daca este activa atunci la adaugarea unei persoane in necesarul unei programari, i se va genera automa o programare de 5 minute pe rubrica acesteia
- Gestiune - Produse - Imagini noi pentru produsele de tip "necesar"


DOSAR PACIENT
- Imprimarea chestionarului tine cont de limba vorbita de pacient
- Discutii de caz - la adaugarea unei notite cu destinari se trimite atat mail cat si notificare catre acestia
- La imprimarea facturii/proformei/devizului estimativ nu mai folosim CNP-ul (se pare ca nu ai este legala utilizarea acestuia pe astfel de documente)
- Fisa de tratament - posibilitatea adaugarii intr-unul din planurile de tratament a interventiilor programare in viitor inainte de realizarea unui plan (pentru evitarea dublurilor)
- Date pacient - optimizarea selectarii unui hashtag (aplicatia va propune hash-tag-urile folosite anterior)
- Imprimare plan de tratament - posibilitatea utilizarii formatului ADA de numerotare a dintilor (util pentru pacientii din US)
- Imprimare Interventii realizate - posibilitatea debifarii coloanei "Cod"
- Imprimare Lista programari - coloana cu numele sediului in cazul clinicilor multi-sediu


RAPOARTE
- Raport modificat - Grad incarcare medici - Am adaugat coloanele discount valoric si procentual pentru ca dumneavoasra sa puteti analiza comportamentul medicilor referitor la acest subiect
- Raport modificat - Lista integrala - Coloana Limba vorbita
- Raport modificat - Personal - Coordonatori - Am adaugat coloane cu numarul de pacienti noi si continuitatea pacientilor noi


MARKETING SI COMUNICARE
- Mobile APP - Setari - Portal pacienti: Contine bifa "Permite anularea programarilor de catre pacient cu mai mult de 24" - pentru ca pacientii sa-si poata anula o programare din portalul pacientilor + bifa "Permite introducerea de programari" pentru ca pacienti sa-si poata face anumite programari direct din portal (in caz contrar se fac doar solicitari de programare) + posibilitatea personalizarii fundalului in functe de sediu (aat in varianta mobila a portalului cat si in varianta desktop)
- Trimiterea de sms-uri folosind aplicatia SMS Gateway


DIVERSE
- Am reactivat si optimizat modulul de CHAT
- Deschidere port COM pentru cititorul de coduri de bare inainte de ecranul de login (practic nu mai conteaza daca este cineva conectat pentru ca pacientii sa-si poata anunta sosirea si colegii dumneavoastra sa se ponteze folosindu-si badge-ul)
- Rezolvarea problemelor semnalate
- Trimiterea de notificari catre cei ce au aplicatia mobila instalata la: schimbare drepturilor, modificare accesului la anumite rubrici din meniu, adaugarea unei notite in discutii de caz,


Versiunea 2.3.9 din data de 09.09.2021

WEB (doar pentru cei care sunt in cloud)
-------------------------
- Agenda - reprezentam vizual starea programarilor (confirmat, anulat, etc) (ca in aplicatia desktop)
- Management - Facturi: Puteti vizualiza acturile primite de la iDava Solutions si situatia platilo dumneavoastra; Tot de aici puteti descarca oricand o factura de la noi in cazul in care va este solicitata de la contabilitate
- Dashboard - situatie comparativa intre sedii pe o anumita perioada de timp din puct de vedere financiar si programari
- Portal pacienti - Imbunatatiri de design


MOBILE APP (doar pentru cei care sunt in cloud)
-------------------------
- Chat-ul: Puteti discuta live cu ceilalti membri ai echipei, fie ca acestia sunt conectati de pe calculator sau de pe telefon


DESKTOP
-------------------------
SETARI
- Casa de marcat: Incepand cu aceasta versiune puteti conecta mai multe case de marcat la acelasi calculator (util in cazul in care aveti mai multe firme)
- Comportament iStoma - Financiar: Am redenumit modalitatea de plata One Coin in Plata Moderna pentru a avea echivalent pe casa de marcat
- Utilizatori: Rol nou: KPG
- Medical - Lista de preturi: Posibilitatea definirii pretului de baza pentru calculul procentului medicilor (util pentru urmatoarea versiune cand vom introduce conceptul de cost operational)
- Diverse - Termeni si conditii: Acesti termeni si conditii sunt afisati in Portalul pacientilor si in toate formularele semnate digital de catre pacient
- Comportament iStoma - Agenda: Setare interval personal necesar (pentru a sti ce durata sa punem in agenda unui medic adaugat la necesarul unei programari)
- Medical - Lista de preturi - Bifa "Susceptibila de discount" pentru a ignora anumite interventii cand verificam discoun-ul mediu acordat de un medic in Raportul Grad incarcare medici
- Locatii - Sediu: Posibilitatea incarcarii unei imagini cu semnatura si stampila firmei (aceasta va fi utilizata la imprimarea acordului GDPR si a formularelor proprii)

DOSAR PACIENT
- Am adaugat notiunea de KPG (Key Patient Guide) - sub coordonator
- Pacienti in lucru - am adaugat coloana KPG
- La arhivarea unui pacient/inchiderea fisei iStoma ne intreaba daca dorim sa anulam programarile din viitor ale acestuia

GESTIUNE
- Stoc - Previziuni - Coloana cu Stocul actual + buton de acces la programarile pentru care avem nevoie de aceste produse
- Stoc - Previziuni - Posibilitatea filtrarii pe sedii

RAPOARTE
- Am optimizat ecranul Rezumat financiar

DIVERSE
- La vanzarea de produse puteti selecta Plata Moderna ca modalitate de plata si imprima bonul fiscal aferet acestei modalitati (Util in relatia cu Glovo sau asimilati)
- Tag [SEMNATURA_SI_STAMPILA_REPREZENTANT_LEGAL] in acordul GDPR, formularele proprii si contractul de rate; Acest tag va fi inlocuit cu semnatura si stampila incarcate in setarile sediului
- Chat - Utilizatorii sunt afisati in functie de cea mai recenta conversatie + zona de cautare in lista de utilizatori


iStoma evoluează permanent

Ținem cont de toate cerințele clienților noștri, de modificările legislative și de evoluția tehnologiei astfel încât dumneavoastră să aveți cel mai puternic instrument din câte există. Mai jos puteți vedea evoluția iStoma de la origini și până în prezent.

Ne bucurăm să vă avem alături de noi