Dental software

Termenul de dental software care de obicei este utilizat pentru variantele în limba engleză pentru ceea ce face iStoma, este unul dintre cele mai căutate pe internet în ultimii ani.

Necesitatea automatizării la nivel mondial în domeniul stomatologic nu mai este de mult o noutate, iar țări ca Franța, Statele Unite sau Regatul Unit, au soluții în acest sens de mulți ani.

Ceea ce noi am creat atunci când am lansat iStoma, a fost ideea unui ecosistem în jurul unui soft și nu doar un software dental. Prin lansarea concomitentă a Pieței Stomatologice, portal specializat în anunțuri pentru medicii stomatologi, asistenții stomatologi, clinicile și cabinetele stomatologice, apoi a platformei CautDentistBun, singura platformă super specializată în promovarea și marketingul cabinetelor și clinicilor medicale stomatologice, prin lansarea iStoma LTD, specializat pe activitatea tehnicienilor dentari, iDava Solutions, compania mamă, a creat la nivel internațional o unicitate. Suntem mândri să afirmăm că această soluție complexă care răspunde tuturor nevoilor nu doar din punct de vedere al managementului cabinetelor dar și a comunicării între membrii comunității medicale stomatologice din România sau a necesității generării de pacienți noi la nivel național, este o soluție 100% românească și mai mult, capătă din ce în ce mai multă vizibilitate.

Sigur că nu ne-a fost ușor. Întregul ansamblu de aplicații care creează ecosistemul iStoma a necesitat timp, răbdare și bani pentru ca astăzi să fie o realitate. Ideea de dental software ca soluție unică, nu a fost pentru noi ceea ce ne-am propus, ci am dorit să venim cu o soluție completă. Prin ecosistemul iStoma, partenerii noștri și-au găsit angajați pe platforma Piața Stomatologică, își găsesc neîntrerupt pacienți prin portalul CautDentistBun, colaborează cu succes și în sistem cross platform cu tehnicienii dentari care utilizează iStoma LTD și toate acestea reprezintă mai mult decât un dental software.

Atunci când faci parte dintr-un ecosistem, toate procesele funcționează mai ușor, soluțiile provin din mai multe surse, rezolvările la provocările avute își fac apariția facil. De aceea, cei 2600 de parteneri iStoma apreciază munca noastră și le mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni l-au acordat!