Prin ce este iStoma Cel mai bun soft stomatologic din România?

Înainte de a achiziționa iStoma credem că este important pentru tine să afli de ce faci cea mai bună alegere achiziționând iStoma și mai ales, prin ce este iStoma cel mai bun soft stomatologic din România.

iStoma nu este doar cel mai bun soft stomatologic din România ci este un adevărat ecosistem creat în jurul sau pe amprenta, ca să zicem așa, a cabinetelor și clinicilor stomatologice din România. iStoma nu a fost creat ca un soft la care medicii stomatologi să se adapteze, ci a pornit de la necesitățile medicilor parteneri către echipa de programatori ai iDava Solutions, creatorii iStoma. Astfel, iStoma s-a adaptat nevoilor, cerințelor și așteptărilor partenerilor noștri de la prima linie de cod.

Acest element, de poziționare a unui soft față de viitorii săi utilizatori, este pentru noi cel mai important diferențiator. Suntem unici prin ceea ce oferim în acest sens pentru că atunci când achiziționezi iStoma vei avea senzația că a fost creat exact pentru necesitățile tale, pe tipul tău de a aborda propria activitate și nu vei avea senzația că trebuie să înveți tu zile bune pentru a te obișnui cu un sistem închis și neadaptabil.

Exact asta face ca iStoma să fie de la bun început o alegere de succes și într-adevăr cel mai bun soft stomatologic din România.

Atunci când am creat iStoma, am făcut abstracție de ceea ce credeam noi că este bun și am ascultat și interveviat sute de medici stomatologi înainte ca iStoma să iasă la lumină. Din momentul în care am început să îl prezentăm, medicili stomatologi (și primii noștri parteneri) au fost încântați din trei motive:

  • iStoma este un produs românesc, nativ în limba română

  • iStoma pleacă din construcție de la necesitățile medicilor și cabinetelor stomatologice fiind intuitiv și ușor de implementat în orice cabinet sau clinică stomatologică

  • iStoma este un produs original, care a fost creat parcă de un medic stomatolog care știa și programare foarte bine - ce ne-a declarat unul dintre partenerii noștri încă de la început.

Bineînțeles că la început, iStoma era prea frumos să fie și adevărat, așa cum ne spuneau clienții noștri potențiali și rămâneam la acest status quo până la momentul în care îl și încercau. După ce au început să îl încerce, colaboratorii noștri s-au convins. iStoma avea să fie recunoscută ca singura opțiune complet integrată în realitatea cotidiană a mediului medical stomatologic.

Am început cu 2-3 parteneri, apoi 10, 100 și așa am ajuns astăzi la un număr de peste 2360 de licențe active zi de zi.

Pentru noi este o onoare că avem un număr așa de mare de parteneri care au încredere în noi și care ne transmit prin utilizarea continuă, faptul că iStoma este un produs foarte bun dar și o responsabilitate pe măsură pentru că suntem cunoscuți pentru îmbunătățirea continuă a iStoma, pe care o vom păstra și livra bineînțeles gratuit, partenerilor iStoma.

Dacă peste 2360 de medici stomatologi se bazează în fiecare zi pe noi, vă mărturisim că și noi ne dăm silința din 2012, ca zilnic să generăm cea mai bună experiență posibilă de lucru cu software-ul iStoma. Suntem mândri de ce am realizat, suntem onorați de aprecierea partenerilor noștri și responsabilizați să continuăm cu ceea ce iStoma a dovedit și va dovedi și pe viitor că este: da, cel mai bun software stomatologic din România!

Pentru a vedea mai multe despre noi click aici.

Pentru a ne urmări pe Facebook , click aici.